Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugun hayıt suyu aldım kullanmak için fakat adetime 6 gün var. Ne zman başlamalıyım adet den önce mi sonra bilgisi olan beni de aydınlatabilir mi 😊

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bat:6 Nisan, battan 5 gün önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm bata 4 gün kala yani dün beta 15.3 dü, bugün tekrar verdim 30.3 olmuş değerlerim düşükmü yardım edin 🙏🏻🙏🏻
Bence bata 4 gün varken çok iyi bir değer 🧿

Keşke degerlendirseymissiniz. Benimde bu koyulukta oluyor 2 3 aydır kullanıyorum testi. Hiç çok koyu görmedim ama boşta geçmedim. Hatta ben çikolata kistime bağlamıştım acaba ondan mi ki diye
Ben ovulasyon testi kuĺlanmiyorum yumurtlama zamanini akıntıdan anliyorum bugun yoğunlaştı seffaflasmaya basladi bugun yarin yumurtlama gunum

Kızlar bugun hayıt suyu aldım kullanmak için fakat adetime 6 gün var. Ne zman başlamalıyım adet den önce mi sonra bilgisi olan beni de aydınlatabilir mi 😊
Bana doktor hapını verdi ve adet zamanı başla hemen dedi.

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bat:6 Nisan, battan 5 gün önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm bata 4 gün kala yani dün beta 15.3 dü, bugün tekrar verdim 30.3 olmuş değerlerim düşükmü yardım edin 🙏🏻🙏🏻
Hayırlı olsun saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Allahım inşallah 🌸😊
iki gunde ikiye katlanmış olması önemli olan. Sürekli kan testi yaptırmak aklinizi karistirir

Hayırlı olsun saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Allahım inşallah 🌸😊
iki gunde ikiye katlanmış olması önemli olan. Sürekli kan testi yaptırmak aklinizi karistirir
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 1 gün arayla değerim ikiye katlandı aslında ama yine korkuyor insan değerim düşükmü ya adet olursam diye ☺🙏🏻

Neler yaptım ne uğraşlar buldum kafamdan atamıyorum 🤦🏻‍♀️ insanların sivri dilinden yorulmaya başladım 😏 eltilerimle bi problemim yok ama laf sokuyorlar ya kaynar suyu al başından dök diyor şeytan 🤭
Bir de kazara hamile kaldiklarini iddaa ediyor bazilari.Ben hic istemiyordum tek seferde oldudemeleri ,🤦.Benim de olsa kazara diyecem az kaldi 😁

Bir de kazara hamile kaldiklarini iddaa ediyor bazilari.Ben hic istemiyordum tek seferde oldudemeleri ,🤦.Benim de olsa kazara diyecem az kaldi 😁
Öyle diyenlerden biri de ablam, ilk çocuğunu emzirirken tek ilişkiyle ikinci çocuk oldu istemeden. Öyle ablanın 8 aydır bebek için uğraşan kardeşiyim. Virüs yüzünden eşimle evdeyiz, evdeyken çocuk yapın bari diyor, kolay sanki keyfimden yapmıyodum ben de😭🥺🤬

X