- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
Benim pco hakkında bir bilgim yok doktor bana sorunum olmadığı halde verdi kolaylaştırsın diye ama bir okuyayım içini tekrardan.Bu hap pco ya iyi geliyor mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim pco hakkında bir bilgim yok doktor bana sorunum olmadığı halde verdi kolaylaştırsın diye ama bir okuyayım içini tekrardan.Bu hap pco ya iyi geliyor mu acaba
Polikistik over birden fazla yumurta oluyorBenim pco hakkında bir bilgim yok doktor bana sorunum olmadığı halde verdi kolaylaştırsın diye ama bir okuyayım içini tekrardan.
Off banada aynısını diyolar ısmarlama çocuk olmuyor dedim bozuldular
Ne verdi acaba kolaylaştirsin diye paylaşır mısın bana çok lazımBenim pco hakkında bir bilgim yok doktor bana sorunum olmadığı halde verdi kolaylaştırsın diye ama bir okuyayım içini tekrardan.
Bu şekilde konuşan insanları mümkün olduğunca hayatınızdan ayiklayiniz zira kendileri bence hepsi birer infertilite sebebizOff banada aynısını diyolar ısmarlama çocuk olmuyor dedim bozuldular
Bu hap pco ya iyi geliyor mu acaba
[/QUO
Hayıt tohumunun hapını verdi.Ne verdi acaba kolaylaştirsin diye paylaşır mısın bana çok lazım
Aa okudum çok burda bunu size direk doktor mu tavsiye ettiHayıt tohumunun hapını verdi.
Evet eşimle birlikte gittik. İkimizde de sorun çıkmadı. Hormon testi ,spermiyogram ve ultrasonda. Yine de takviye olarak folik asit ve bunu verdi. Eşime de proxymen verdi.Aa okudum çok burda bunu size direk doktor mu tavsiye etti
Teşekkür ediyorum,bu ay incir kürü denedim olmazsa gelecek ay da buna şans veririm evi aktara döndürmenin bir zararı olmaz heralde kapsül olarak buldum birkaç tane netten size özellikle tavsiye edilen bir marka var mı acaba ?Evet eşimle birlikte gittik. İkimizde de sorun çıkmadı. Hormon testi ,spermiyogram ve ultrasonda. Yine de takviye olarak folik asit ve bunu verdi. Eşime de proxymen verdi.
Agnucaston benim kullandığım.Teşekkür ediyorum,bu ay incir kürü denedim olmazsa gelecek ay da buna şans veririm evi aktara döndürmenin bir zararı olmaz heralde kapsül olarak buldum birkaç tane netten size özellikle tavsiye edilen bir marka var mı acaba ?
Mhrs sistemine bakın derim. Orda vardır belki labrotuvar için sıra falan. Ya da şu an girip pazartesi için bir kadindogumcudan gün alırsınız devletten, arada haftasonu olduğundan. O zaten lab.a yönlendirecektir. Hemen o gun verirsiniz tahlilBi sorum var bilen cevap verirse sevinirim. Bana özel hastaneler uzak devlet hastanesi yakın. Betahcg yaptırmak için muayene randevusu mu almak gerekiyor yada nasıl oluyor?
Olsun yinede ümitsizliğe kapılmayın bakarsınız olur. Hiç belli olmazİlk kez yapınca bana t c den koyu olacak dediler canım ne bileyim Nisan ayına kısmet artık bu ay kaçtı Bi daha böyle koyu olunca değerlendiririm lık koyu olmasını beklemem
Kaderdaşımı görüyorum. Benim ablamın da birinci çocuğu emzirirken istemeden diğer çocuğu oldu. Ben de 8 aydır istiyorum uğraşıyorum. Bazen nasip demek ki her şeyÖyle diyenlerden biri de ablam, ilk çocuğunu emzirirken tek ilişkiyle ikinci çocuk oldu istemeden. Öyle ablanın 8 aydır bebek için uğraşan kardeşiyim. Virüs yüzünden eşimle evdeyiz, evdeyken çocuk yapın bari diyor, kolay sanki keyfimden yapmıyodum ben de
Bosuna gerilmisim diyormBeklentimizi yukselten hep filmler diziler olmuş zaten,adamlar üstümüze ceketlerini atsalar hamile kalacakmisiz gibi düşündük ama gerçekler çok başkaymis
Aynen yaa 9 ay hiçmi anlamıyorlar vay Bee dedirtiyoSakkadanak doguruyorlar .Ben bir iki bolum izledim.Kadin kocasini aradi doguruyorum dedi adam sok