Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu hap pco ya iyi geliyor mu acaba
[/QUO
20200403_233004.jpg

Evet eşimle birlikte gittik. İkimizde de sorun çıkmadı. Hormon testi ,spermiyogram ve ultrasonda. Yine de takviye olarak folik asit ve bunu verdi. Eşime de proxymen verdi.
Teşekkür ediyorum,bu ay incir kürü denedim olmazsa gelecek ay da buna şans veririm evi aktara döndürmenin bir zararı olmaz heralde 😂 kapsül olarak buldum birkaç tane netten size özellikle tavsiye edilen bir marka var mı acaba ?

Teşekkür ediyorum,bu ay incir kürü denedim olmazsa gelecek ay da buna şans veririm evi aktara döndürmenin bir zararı olmaz heralde 😂 kapsül olarak buldum birkaç tane netten size özellikle tavsiye edilen bir marka var mı acaba ?
Agnucaston benim kullandığım.

4 gun var adetime ama inanın o kadar tedirginim ki 5 aydır ugradıgım hayal kırıklığına ugramak ıstemıyorum😔 doktora gıttım akıntından Baska bıseyın yok herseyin normal dedi ama verdıgı fitillerı kullandım ama uzerınden 5 ay gecmesıne rahmen Rabbım nasip etmedi 😔 en cokta adet olduktan snra 1 2 gun o kadar kotu oluyorum ki onları yaşamak istemiyorum ne olur bu mubarek gunlerde banada dua edin siz hepiniz benim dualarımdasınız🙏🙏🙏

Bi sorum var bilen cevap verirse sevinirim. Bana özel hastaneler uzak devlet hastanesi yakın. Betahcg yaptırmak için muayene randevusu mu almak gerekiyor yada nasıl oluyor?

Merhaba herkese. Ben yeniyim sayfanizda. Çünkü gebe gibiyim de değil gibiyim de. Emin olamiyorum..doktora da gidemiyorum bu zamanda...Öyle yazılarınızı okuyup faydalanmaya çalışıyorum :) umarim herkesin planladigi gibi gelisir her sey

Bi sorum var bilen cevap verirse sevinirim. Bana özel hastaneler uzak devlet hastanesi yakın. Betahcg yaptırmak için muayene randevusu mu almak gerekiyor yada nasıl oluyor?
Mhrs sistemine bakın derim. Orda vardır belki labrotuvar için sıra falan. Ya da şu an girip pazartesi için bir kadindogumcudan gün alırsınız devletten, arada haftasonu olduğundan. O zaten lab.a yönlendirecektir. Hemen o gun verirsiniz tahlil

Öyle diyenlerden biri de ablam, ilk çocuğunu emzirirken tek ilişkiyle ikinci çocuk oldu istemeden. Öyle ablanın 8 aydır bebek için uğraşan kardeşiyim. Virüs yüzünden eşimle evdeyiz, evdeyken çocuk yapın bari diyor, kolay sanki keyfimden yapmıyodum ben de😭🥺🤬
Kaderdaşımı görüyorum. Benim ablamın da birinci çocuğu emzirirken istemeden diğer çocuğu oldu. Ben de 8 aydır istiyorum uğraşıyorum. Bazen nasip demek ki her şey

Benim canım 15 martta adet oldum ve gittim ovulasyon testi aldim 29 gun adet döngüm adetimin 10 cu gununden başladım testi yapmaya hepsi slikti ama takvime gore de adetin 16 günü yumurtlama görünüyordu ovulasyon da çıkmadı slik çıktı suanda adetin 20.ci günündeyim ovulasyon da azıcık koyuluk oldu bugünü değerlendirdim adete kaldı 9 gun nasıl geç yumurtlama oluyor anlamadım yaa

X