- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Bende kullandım hayıt hapı daha önce iki kutu kadın hastalıklarına enfeksiyonlara yaralara cok faydası var temizliyorAa okudum çok burda bunu size direk doktor mu tavsiye etti
Hayırlı olsun canım ye olduğu için değerler boyle gayet normal inşallah sağlıkla kucağına alırsın bence rahatsan yani herhangi bir kanama leke fln olmazsa gitme hastaneye suan cok kritik inşallah salgın biterse kafan rahat gidersinArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bat:6 Nisan, battan 5 gün önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm bata 4 gün kala yani dün beta 15.3 dü, bugün tekrar verdim 30.3 olmuş değerlerim düşükmü yardım edin
Eczaneler eve getiriyor en yakındakini ara cnmMerhaba ben de varımBeklenen adet tarihim 2 nisandı. Gecikti. Göğüs kısmım çok şiş ve ağrıyor, aşırı sinirliyim, kasığıma ağrı giriyor arada. Bunlar aynı zamanda regl belirtisi biliyorum. Geçen ay da benzer belirtiler yaşamıştım ama olmamıştı. Bu ay beklemedeyim. Eczaneye gidip test de alamıyorum meraktan çatlayacağım
Canım hastanede çalışıyorum gitmeme gibi bir durumum yok maalesef yarım gün çalışıp geliyorum, çok dikkat ediyorum Allah’a emanet artıkHayırlı olsun canım ye olduğu için değerler boyle gayet normal inşallah sağlıkla kucağına alırsın bence rahatsan yani herhangi bir kanama leke fln olmazsa gitme hastaneye suan cok kritik inşallah salgın biterse kafan rahat gidersin
Hayırlı olsun umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.Eki Görüntüle 2614116
Bu sabah da dayanamayip denedim ve saniyeler icinde boyle oldu. Ben hala şoktayim kızlar. Bizim ihtimal yüksek değil di. Allahım ınsallah devam eder. Yani aylarca yumurtlamaya dikkat ederek yaptım olmadi. Son bir kaç ay bakmıyordum bile. Ve sadece 3 gün gecikti. Artık tıbbi bir şey değil de kısmet falan olduğuna inanmaya basladim
Hayırlı olsun cnm darısı başımıza ınsalh sonEki Görüntüle 2614116
Bu sabah da dayanamayip denedim ve saniyeler icinde boyle oldu. Ben hala şoktayim kızlar. Bizim ihtimal yüksek değil di. Allahım ınsallah devam eder. Yani aylarca yumurtlamaya dikkat ederek yaptım olmadi. Son bir kaç ay bakmıyordum bile. Ve sadece 3 gün gecikti. Artık tıbbi bir şey değil de kısmet falan olduğuna inanmaya basladim
Hayırlı olsun cnm darısı başımıza inşalhEki Görüntüle 2614116
Amin Isteyen herkes insallahhhHayırlı olsun umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Ay Inşallah beklediğinizden daha da iyi olur her şey..Hayırlı olsun cnm darısı başımıza ınsalh son
Hayırlı olsun cnm darısı başımıza inşalh ❤son 3 gün❤
Canım 5 aydır mı istiyorsunuz4 gun var adetime ama inanın o kadar tedirginim ki 5 aydır ugradıgım hayal kırıklığına ugramak ıstemıyorumdoktora gıttım akıntından Baska bıseyın yok herseyin normal dedi ama verdıgı fitillerı kullandım ama uzerınden 5 ay gecmesıne rahmen Rabbım nasip etmedi en cokta adet olduktan snra 1 2 gun o kadar kotu oluyorum ki onları yaşamak istemiyorum ne olur bu mubarek gunlerde banada dua edin siz hepiniz benim dualarımdasınız
Eşiniz de gitti mi doktora?4 gun var adetime ama inanın o kadar tedirginim ki 5 aydır ugradıgım hayal kırıklığına ugramak ıstemıyorumdoktora gıttım akıntından Baska bıseyın yok herseyin normal dedi ama verdıgı fitillerı kullandım ama uzerınden 5 ay gecmesıne rahmen Rabbım nasip etmedi en cokta adet olduktan snra 1 2 gun o kadar kotu oluyorum ki onları yaşamak istemiyorum ne olur bu mubarek gunlerde banada dua edin siz hepiniz benim dualarımdasınız
Yaa Allah yardımcınız olsun canım dikkat et kendineCanım hastanede çalışıyorum gitmeme gibi bir durumum yok maalesef yarım gün çalışıp geliyorum, çok dikkat ediyorum Allah’a emanet artık
Masallah kopkoyu olmus hayırlı olsun cnm. Kızlar Nisan ayı güzel basladı maşallah diyorumEki Görüntüle 2614116
Canım hayırlı uğurlu olsun güzel haber almak mutlu etti beni sağlıcakla kucağına al inşallahEki Görüntüle 2614116
Çok cok teşekkür ederimmmCanım hayırlı uğurlu olsun güzel haber almak mutlu etti beni sağlıcakla kucağına al inşallah
Canım benim kaçırmış olabilirsin çünkü her kadın sistemli yumurtlamaz belki adet biter bitmez ilk üç gün yumurtladın. Eğer bu ay koyuluk olmazsa öbür ay adetin biter bitmez başla olur muBenim canım 15 martta adet oldum ve gittim ovulasyon testi aldim 29 gun adet döngüm adetimin 10 cu gununden başladım testi yapmaya hepsi slikti ama takvime gore de adetin 16 günü yumurtlama görünüyordu ovulasyon da çıkmadı slik çıktı suanda adetin 20.ci günündeyim ovulasyon da azıcık koyuluk oldu bugünü değerlendirdim adete kaldı 9 gun nasıl geç yumurtlama oluyor anlamadım yaa
Hangi marka öyle oluyor bilemem ama normal de strip test kullanırsanız silikleşme diye bişey yok mesela bugün belirgin yarın tamamen silik öbür gün silik ama daha öbür gün pikl olabilir önemli olan çatlama ise pik kopkoyu olduğu günden bir yada iki gün sonra silik olunca çatlama oluyor eğer silik çizgi görüyorsan testine devam et canım hormonsal oluyor T çizgisinin rengiEvet silikleşmeye başladıysa koyulaşmıştır valla ben bu ay adetim bittikten hemen sonra başladım çünkü yumurtlama günü değişebiliyor