Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım ye olduğu için değerler boyle gayet normal inşallah sağlıkla kucağına alırsın bence rahatsan yani herhangi bir kanama leke fln olmazsa gitme hastaneye suan cok kritik inşallah salgın biterse kafan rahat gidersin

Eczaneler eve getiriyor en yakındakini ara cnm

Canım hastanede çalışıyorum gitmeme gibi bir durumum yok maalesef yarım gün çalışıp geliyorum, çok dikkat ediyorum Allah’a emanet artık

Bu sabah da dayanamayip denedim ve saniyeler icinde boyle oldu. Ben hala şoktayim kızlar. Bizim ihtimal yüksek değil di. Allahım ınsallah devam eder. Yani aylarca yumurtlamaya dikkat ederek yaptım olmadi. Son bir kaç ay bakmıyordum bile. Ve sadece 3 gün gecikti. Artık tıbbi bir şey değil de kısmet falan olduğuna inanmaya basladim

Hayırlı olsun umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Hayırlı olsun cnm darısı başımıza ınsalh son Hayırlı olsun cnm darısı başımıza inşalh son 3 gün

Canım 5 aydır mı istiyorsunuz

Eşiniz de gitti mi doktora?

Masallah kopkoyu olmus hayırlı olsun cnm. Kızlar Nisan ayı güzel basladı maşallah diyorum

Canım hayırlı uğurlu olsun güzel haber almak mutlu etti beni sağlıcakla kucağına al inşallah

Kızlar bakar mısınız çok acil yardım kafam karıştı,dün ve bugünün ovu testlerini ekliyorum dün pikti sanırım ama bugün hafif siliklesmis gibi çatladi mı yoksa yumurtlama devam mı ediyor hemen bugünü değerlendirmem mi gerekiyor anlayamadım,Teşekkürler

Eklentiler

• 20200404_114131.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 25
  • 20200403_153132.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 25
Canım benim kaçırmış olabilirsin çünkü her kadın sistemli yumurtlamaz belki adet biter bitmez ilk üç gün yumurtladın. Eğer bu ay koyuluk olmazsa öbür ay adetin biter bitmez başla olur mu

Evet silikleşmeye başladıysa koyulaşmıştır valla ben bu ay adetim bittikten hemen sonra başladım çünkü yumurtlama günü değişebiliyor
Hangi marka öyle oluyor bilemem ama normal de strip test kullanırsanız silikleşme diye bişey yok mesela bugün belirgin yarın tamamen silik öbür gün silik ama daha öbür gün pikl olabilir önemli olan çatlama ise pik kopkoyu olduğu günden bir yada iki gün sonra silik olunca çatlama oluyor eğer silik çizgi görüyorsan testine devam et canım hormonsal oluyor T çizgisinin rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…