Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben hala idrak edememiş olabilecegim için sormak istiyorum,bu ovu testlerinin pik yapması demek yumurtamizin olduğunu ve çatlamaya elverişli olduğu konusunda da bize bilgi veriyor mu acaba,yani LH seviyesi yükseldiği takdirde yumurtamiz olduğunu mu düşünmeliyiz🙈herkese teşekkürler😍

İnşallah canım O kadar uzun zamandır uğraşıyorum ki bazen yoruluyorum ve üzülüyorum Dışardaki insanlardan daha çok buradaki insanların beni anlamasına seviniyorum ama 😊🙏🏼
Hicc sorma disardaki insanlar anlamiyor zaten bu derdimizi anlatsak zayof saniyorlar islerine bile gelir uzulmemiz ama burda kolayca dertesip birbirimize onerilerde bulunuyoruz bende bu site sayesinde cok sey kattim kendime. 😍🌹

Hicc sorma disardaki insanlar anlamiyor zaten bu derdimizi anlatsak zayof saniyorlar islerine bile gelir uzulmemiz ama burda kolayca dertesip birbirimize onerilerde bulunuyoruz bende bu site sayesinde cok sey kattim kendime. 😍🌹
Haklısın bazen insanlara bir şey anlatmak çok zor oluyor çünkü sürekli bize kafanıza takıyorsunuz işte ondan olmuyor falan diyorlar ama bence onla alakası yok insan böyle bir şeyi kafasından nasıl çıkartabilir ki Bir şeyi çok istiyorsun onun için uğraşıyorsun ve sahip olamıyorsun sonra bunu aklından çıkarmanı bekliyorlar

Haklısın bazen insanlara bir şey anlatmak çok zor oluyor çünkü sürekli bize kafanıza takıyorsunuz işte ondan olmuyor falan diyorlar ama bence onla alakası yok insan böyle bir şeyi kafasından nasıl çıkartabilir ki Bir şeyi çok istiyorsun onun için uğraşıyorsun ve sahip olamıyorsun sonra bunu aklından çıkarmanı bekliyorlar
Kesinlikle canm. Yaşamayan bilmez ki. Bunu soyleyenlerde çocuklu insanlar zaten.

Benim esimde diyor aklindan cikar diye o kadar haklisin ki o kadar dogru ki yazdiklarin

Kızlar tlc de hamile olduğumu bilmiyordum programı var gördünüz mü youtube dan bakabilirsiniz cok acayipya hiç mi bu bebekler tekme atmadı hiç mi halsiz düşmediniz izleyin bence acayip 😉😅

Merhaba ben de varım 🙊 Beklenen adet tarihim 2 nisandı. Gecikti. Göğüs kısmım çok şiş ve ağrıyor, aşırı sinirliyim, kasığıma ağrı giriyor arada. Bunlar aynı zamanda regl belirtisi biliyorum. Geçen ay da benzer belirtiler yaşamıştım ama olmamıştı. Bu ay beklemedeyim. Eczaneye gidip test de alamıyorum meraktan çatlayacağım 😂

Merhaba ben de varım 🙊 Beklenen adet tarihim 2 nisandı. Gecikti. Göğüs kısmım çok şiş ve ağrıyor, aşırı sinirliyim, kasığıma ağrı giriyor arada. Bunlar aynı zamanda regl belirtisi biliyorum. Geçen ay da benzer belirtiler yaşamıştım ama olmamıştı. Bu ay beklemedeyim. Eczaneye gidip test de alamıyorum meraktan çatlayacağım 😂
Peki düzenLi mi adetin hoşgeldin bu arada 😊

X