- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 38
Devam ediyorum canım hala görmedim yumurtlama nisan 14 bat tarihiAdettwn iki gun snra gördüysen teste devam etseydin belki ikinci yumurtlama olurdu canm oluyo bazi kadinlarda. Ikiz olayo da burdan geliyo zaten iki defa yumurtlayinca bide degerlendirince oyle oluyo
Insallah gorursun canm. Gormesende pes etmek yok sakn uzulme. Gelecek ay bakarsin.Devam ediyorum canım hala görmedim yumurtlama nisan 14 bat tarihi
Evet canm degerlendirdin inşallah ? Bugun ve yarinda degerlendir.
İnşallah canım O kadar uzun zamandır uğraşıyorum ki bazen yoruluyorum ve üzülüyorum Dışardaki insanlardan daha çok buradaki insanların beni anlamasına seviniyorum amaInsallah gorursun canm. Gormesende pes etmek yok sakn uzulme. Gelecek ay bakarsin.
Evet değerlendirdim. Bende öyle düşünüyorumEvet canm degerlendirdin inşallah ? Bugun ve yarinda degerlendir.
Hicc sorma disardaki insanlar anlamiyor zaten bu derdimizi anlatsak zayof saniyorlar islerine bile gelir uzulmemiz ama burda kolayca dertesip birbirimize onerilerde bulunuyoruz bende bu site sayesinde cok sey kattim kendime.İnşallah canım O kadar uzun zamandır uğraşıyorum ki bazen yoruluyorum ve üzülüyorum Dışardaki insanlardan daha çok buradaki insanların beni anlamasına seviniyorum ama
Âmin canım cümlemizeKizlarrrr cok tesekkur ederim tez zamanda burdaki kadinlar klubundeki tum hamilelik isteyen kadinlara nasip olsunnnn
Haklısın bazen insanlara bir şey anlatmak çok zor oluyor çünkü sürekli bize kafanıza takıyorsunuz işte ondan olmuyor falan diyorlar ama bence onla alakası yok insan böyle bir şeyi kafasından nasıl çıkartabilir ki Bir şeyi çok istiyorsun onun için uğraşıyorsun ve sahip olamıyorsun sonra bunu aklından çıkarmanı bekliyorlarHicc sorma disardaki insanlar anlamiyor zaten bu derdimizi anlatsak zayof saniyorlar islerine bile gelir uzulmemiz ama burda kolayca dertesip birbirimize onerilerde bulunuyoruz bende bu site sayesinde cok sey kattim kendime.☺
Kesinlikle canm. Yaşamayan bilmez ki. Bunu soyleyenlerde çocuklu insanlar zaten.Haklısın bazen insanlara bir şey anlatmak çok zor oluyor çünkü sürekli bize kafanıza takıyorsunuz işte ondan olmuyor falan diyorlar ama bence onla alakası yok insan böyle bir şeyi kafasından nasıl çıkartabilir ki Bir şeyi çok istiyorsun onun için uğraşıyorsun ve sahip olamıyorsun sonra bunu aklından çıkarmanı bekliyorlar
Ben cok anlamiyorum da sanki catlamisKizlarr sanırım catlama oldu 4gundur bekliyorum tam emin degilim renginden yarjn tekrarlayacagim ama bugunu de degerlendiririm.
BlueDesertRain
Dunki testi de atacagim farka bakin zemini parke olan dün ki test
Benim esimde diyor aklindan cikar diye o kadar haklisin ki o kadar dogru ki yazdiklarinHaklısın bazen insanlara bir şey anlatmak çok zor oluyor çünkü sürekli bize kafanıza takıyorsunuz işte ondan olmuyor falan diyorlar ama bence onla alakası yok insan böyle bir şeyi kafasından nasıl çıkartabilir ki Bir şeyi çok istiyorsun onun için uğraşıyorsun ve sahip olamıyorsun sonra bunu aklından çıkarmanı bekliyorlar
Evet canm yarin da bakcam insallah.Ben cok anlamiyorum da sanki catlamis
Hadi insallah bu ay sonu guzel olacakEvet canm yarin da bakcam insallah.
Ay insallah yoksa mayis sayfasi acacagim kalanlarlaHadi insallah bu ay sonu guzel olacak
Peki düzenLi mi adetin hoşgeldin bu aradaMerhaba ben de varımBeklenen adet tarihim 2 nisandı. Gecikti. Göğüs kısmım çok şiş ve ağrıyor, aşırı sinirliyim, kasığıma ağrı giriyor arada. Bunlar aynı zamanda regl belirtisi biliyorum. Geçen ay da benzer belirtiler yaşamıştım ama olmamıştı. Bu ay beklemedeyim. Eczaneye gidip test de alamıyorum meraktan çatlayacağım
Peki düzenLi mi adetin hoşgeldin bu arada