Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Kuzumm yapma bole valla uzuluorm bak eger hamile degilsem bni gorun siz cizgi cikipta hamile kalamamk cok kotu olur.bnim.icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah öyle bişey olmayacak düşünme şimdiden sen bunları akışına bırak mutlu olmaya çalış keyfini çıkar çift çizginin ya

Niye dönüyo paşazadenin nevri hayırdır daha nerede şimdiden üşeniosa oo ooo ooo

Yok kizz yuz kez tuttu mu die sordu inanamio o da benim gibi hayal snki.oyun gibi gelio ama cok heycanliym eger hamileysem varyaaaa offf napcammm bilmyrmm

Yok kizz yuz kez tuttu mu die sordu inanamio o da benim gibi hayal snki.oyun gibi gelio ama cok heycanliym eger hamileysem varyaaaa offf napcammm bilmyrmm

herşey değişicek 2 kişilik yiyceksin yürürken gezerken bebişin iin daha dikkatli olcan dan dan bodoslama yürümüycen çok güsel şeyler seni bekliyor inşallah eşini aş erme evresinde düşünemiyorum ona üzülüorum:) inansın ayy oda tuttu işte

Telefonu iki sn gec actim die kavga ettik gicik oldum ona suan insanin hevesini kirio sunlar yaaa okuzzz ona cektirceklerimi gorcek o vay haline

Yaaa cok heycanliyim burcummm kocam alcak bni gitcem doktora bakalim insallah idrar testi dogrudurrr

Rahat ol bebeğim 😊2hafta sonra kalp atışlarını duyarsn inşallah 😊😊ayy bna msj at 😊tamammı bebeğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rahat ol bebeğim 😊2hafta sonra kalp atışlarını duyarsn inşallah 😊😊ayy bna msj at 😊tamammı bebeğim

Aaaa hemen duyarmym o kadar cabuk canim tabimi atarimm hatta ararim ama baktn ses yok bebiate yok

Aaaa hemen duyarmym o kadar cabuk canim tabimi atarimm hatta ararim ama baktn ses yok bebiate yok

Yaa vallah kızcam abartma artk günah Ya Rabbim nasip etti hala endişe içindesin heyecanını güzel yönde dizginle biraz !!!!!

Ewet ya bi birak su endiseyi iyi guzel seyler dusun lutfen rica ediyorum ben napim hii sorarim sana ? Hamile olmadigimi ogrendim bunada sukur diyorum fakat sen umut varken bile kendine eziyet ediosunn

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ewet ya bi birak su endiseyi iyi guzel seyler dusun lutfen rica ediyorum ben napim hii sorarim sana ? Hamile olmadigimi ogrendim bunada sukur diyorum fakat sen umut varken bile kendine eziyet ediosunn

Bncedeeee 😊

Gitmedm cnm istemedi kanamam çok fazla başım dönüyor bebeğim bu ay bekliyim yine o akıntı olursa giderim 😊😊

Peki ama bence sende adetinin 3.veya 4 gunu bi gitmeyi dusun derim kontrol amacli canim benim

Peki ama bence sende adetinin 3.veya 4 gunu bi gitmeyi dusun derim kontrol amacli canim benim

Cnm annemler gelio bugn o yzden gitmedim 😊 daha 1 ay olmadıki gideli ne diye gidiyim ?

Telefonu iki sn gec actim die kavga ettik gicik oldum ona suan insanin hevesini kirio sunlar yaaa okuzzz ona cektirceklerimi gorcek o vay haline

Merak etmistir oda panik yapmistir o yuzdendir halbuki calisiyosun gec cevap vermen normal ama benceeee birbirinizi yipratmadan cozun birinizden biri sukunetini korusun

Evet cnm bnde sorun yok yaptrdm hepsi düzgündü yumurtalıkllar rahim hepsi düzgün dedi

Bende birazdan doktorla onceden bi gorusme yapicam yanina gitmeyi dusunuyorum pazartesi sali hastahanede ac karinda tahlili yapip oyle gecerim yanina diye dusunuyorum esim icinde bi doktorla gorustum onuda goturucem kontrol icin bakalim bizde ne cikacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…