Nişan Atmalı mıyım Kararsızım

Kendine yazık etme

Canım çok teşekkür ederim güzel ve nazik düşüncelerin için. Nişanı atalı 2 ay oldu, daha üzerine çok sular aktı. Bu eski konu Tabii ki sorun maddi değildi ama nişanlımın ailesinin durumu iyi olmasına rağmen nişanlım o kadar çok hesap kitap yaptı ki. Evlendikten sonra kredi çekip birlikte ev alırız diyorduk, evlenmeden evvel babasına kredi çektirip ev almaya bile kalktı. Çünkü evlenmeden önce alırsa sadece kendi üzerine oluyordu. Böyle daha çok hesap yaptı. Bunları söyledikçe de öfke sinir krizleri geçiriyordu. “Nişanı attık” konusu var en son onu okuyabilirsin. Teşekkür ederim

Çok kalabalıklarmis.. Birbirlerine düşkunler mi?evlendikten sonra bitmeyen yatılı misafir durumlarına hazır mısınız? Acaba bu ekonomik krizde biraz fazla mi üzerine gidiyorsunuz?adam belki ailesinden destek almayı istemiyor,kendi bütçesi ölçüsünde birşeyler yapmak istiyor..altınlar derken makul birşey mi istediniz yoksa abartılı mi?çünkü altın fiyatları ortada..artık gr altın almak bile zor oldu..dugunde takılacak altınlar zaten sizin..öfkesi sadece bu konularda ise konuşup ortak yol bulursunuz ama genel olarak her konuda çabuk sinirlenip,kontrolünü kaybediyorsa,kırıcı konuşuyorsa o zaman ayrılmayı düşünebilirsiniz

Konu eski konuymuş..sonraki gelişmelere bakılırsa iyi yapmışsınız ayrılmakla..adam evlenmeden ev alma planı yapmış..kurnazlık bu...inşallah gönlünüze göre biriyle sağlam bir yuva kurarsınız

Merhaba. Evet, konu eski. Nişanı attık. Bunun üzerine çok şey oldu. Altın konusunu ailesi tutturdu illa bize bir miktar söyleyin diye 4 bilezik 1 kelepçe olarak konuşuldu. Gayet makul durumlarına göre. Düğün takıları kadının normalde ama nişanlım düğün takılarını erkek alır dedi ilk başta ben tepki gösterince, ortak olsun o zaman demeye başladı. Onda da zaten tartıştık. Diyorum ya çok hesapçı kitapçıydı.

Ayrılın, ayrılmayın diyemem ama konuşurken, tartışırken muhatabın duvar olması, bunun tüm hayat boyunca devam etmesi insanı sinir hastası eder. İletişime, anlaşmaya açık, geçinmeye gönlü olan insanlarla aynı yolda yürünür. Böyle insanlarla geçirdiğim, kaybettiğim zamana değil de bunlarsız geçirebileceğim zamana bakarım, verdiğim emek vereceğim ömürden büyük değil.

Yaa anladım canım ne diyeyim Hakkında hayırlısı ne ise o olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah daha iyileriyle karsilarsin hakkında hayırlısı buymuş demekki sağlık olsun...

Çok güzel anlatmışsınız daha neler oldu bu olayların üstüne ben de sizin gibi düşünüp ayrıldım

Mantiginizi dinleyin cunku insan asik olunca gonlu agir basiyo gercekleri gormezden geliyo.
Evlilik kaderdir ama insanin elinde olan bi kader. Anne babaninizi secemezsiniz o baska kader. Ama evleneceginiz kisiyi secebilirsiniz buda sizin elinizde olan kader.

Hakkinizda hayirlisi buymus. Insallah onunuzde cok guzel bi omrunuz olur karsinizada sizi hak eden biri ciksin Insallah

Mantığını dinle duygular insanı yanıltabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…