Nişan atmak, sorumsuz ailesi sorunlar

aile kumar borcunu bildikleri Ve odeyecekleri icin mi hiç birseye yanasmiyorlar acaba? Hani biz dünya borc odeyecegiz Dügününüde kendisi yapsin diyor olabilirler mi? Yok öyle degilse de maalesef aileyle de nisanlinizla da isiniz zor gibi

Siz yazılan hiç bir şeyi okumadınız galiba şok içindeyim. Evlenip kumar borcunu ben mi ödeyim yani ne demeye çalışıyorsunuz

21 yaşında ne mesleğiniz vardı da 10 bin Euro biriktirdiniz? Nasıl yaptınız söyleyinde herkes faydalansın

Çoook haklısınız

Siz yazılan hiç bir şeyi okumadınız galiba şok içindeyim. Evlenip kumar borcunu ben mi ödeyim yani ne demeye çalışıyorsunuz

Size zıt gelen her yoruma karşılık veriyorsunuz. Dediklerimde haklı cikarttiniz beni :) Bu durmda Yalancı biriyle mi evlenmeliyim? demeniz gerkiyor, borcu olanla evlenip benmi öydiyeyim değil!. Bence sevginizi sorgulayin.. Dürüstlük maddiyattan önemli bir konudur cünkü..

Son düzenleme:
21 yaşında ne mesleğiniz vardı da 10 bin Euro biriktirdiniz? Nasıl yaptınız söyleyinde herkes faydalansın
yurt disinda yasiyorum.

calismaya basladigimda yeni 14 yasindaydim. hem meslek yaptim (burda meslek yaparken para kazaniyorsun) hem de ek iste calistim. neredeyse tamamini bitiktirdim. meslege kadarki calisma dönemimde de neredeyse tüm kazancimi biriktirdim. ehliyetimi arabami kendim karsiladim. giyim kusam ne varsa kendim yaptim yeri geldi evin masraflarina destek oldum. 18 yasimdaydim elime 1600€ para geciyordu aylik. e yine biriktirdim. aileme tek bir yüküm olmadi 14 yasimdan sonra

İyi de adamınki normal borç değil.
Ev araba arsa almış olsa neyse.
Kumar borcunu neden bu kız ödesin?
Zaten aklı başında hiçbir insan kumar oynamaz. Belli ki bağımlı. Elde yok avuçta yok, adam evlenecek ama para yok borç var.
Sevgi başka enayilik başka.

Kumar borcu diyorum farkındaysan. Başka bir borç demiyorum He bekarken yediği içtiği gezdiği borçta beni alakadar etmez benle mi yedi o borcu sanki ? Saçma konuşmuşsunuz. Neyse amacınızda farklı galiba yazdıklarınızdan belli ayrıca burda çoğu kişiye cevap veriyorum. Yanlış anlaşılmalarıda düzeltiyorum benim derdim başka sizin bana anlattırdığınız şeye bakın ya rica ediyorum başka biriyle uğraşın

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama ne amaçla onları yazmış anlamadım

Türkiye de işler yurt dışında ki gibi dönmüyor maalesef benimde gurbetçi Almancı akrabam çok 5 saat çalışıp yan gelip yatıyorlar herşeyleri var devlet onlara bakıyor. Ya ben bunları yazmak için bu derdi açmadım buraya başka şeyler yazmayın lütfen bana

Araba almışsınız ya çalışıp 16 yaşında gelin bide bunu Türkiye şartlarında Türkiye maaşlarında yapın çok biliyor bu gurbetçiler burda işler sizin gibi yürümüyor şartlar bir değil !

kuzum bize niye cemkiriyorsun, git o kumar batagina batmis nisanlina cemkir, ama aslinda nasilda iyi insan diyen ailene cemkir, ayna karsisina gec kendine cemkir

biliyorum elbette, ben nasil oluyomus ooo diye sorunca anlattim. ki bil. 14 yasimda basladim calismaya. devletden de tek kurus almadim. bak ne güzel höt höt diye konusuyosun, git bu sekilde bence seni yillardir oyalayan nisanlina konus.

Nİye siz de demediniz mi 16 yasindan beri calisiyorum aileme pek cok sey yaptim diye. Bir siz misiniz bunu yapabilen,bir baskasi yapinca niye gozunuze batiyor?

DAha 23 yaşındasın o kadar kredi borcu.. Ailesinin oralı olmaması.. Nişnlının soruştumalı olması.. Bu yaşta nasıl bu kadar riskler alıyorsunuz? Aklını kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…