- 22 Ocak 2018
- 16
- 26
- 3
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hiç gitme evlilik yoluna derimTek sorun o değil hakarete ve kötü konuşmaya da başladı çok değişti bi anda
Fazla aileciyse arkana bakma kac kısa ve netDüğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Belki de düğün stresinden dolayı böyle konuşuyodur ama emin olamıyorum
Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Eger bu düşünce aklına girdiyse kesinlikle at derim sonu büyük pismanlik olacaktır evlenirsen.kimse seninle yaşamıyor önemli olan senin düşüncen.Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
dusunmen hata at gitsin. Simdiden bunu yapan gelecekte ne yapmazki? Ailen mahcup mu olur kime ? Senin kotu bir evlilik yapman ki bu adamla bunu yapıcan kesin onları bırak mahcup etmeyi kahırlarından mahfolucaklar. Atese balıklama atlamak uzeresin. Yarın ailenle konus bekleme at. Yakma kendinide ailenide ablacım. ....Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.