• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak istiyorum :(

Bence ailenle konus onun ailesi ailede senn ailen aile degil mi sonradan pisman olma bnde cok sorun yasadm.halen daha yasiyorm.evliym aileler yuzunden mutsuzluk cok zor :(

Aklın varsa kaçarsın. Sonra çok pişman olursun. Daha iyi biri çıkar karşına, o zaman bu düşündüklerine pişman olursun. Evlilik dışardan görüldüğü gibi değil. Şimdi bunları söyleyen, evlenince daha kötü şeyler söyler. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evlenip ayrılmaktansa nişandan dönmek daha mantıklı
Ailenizi istemediğini şimdiden söylüyorsa istemiyordur istemiyordur

Sanırım sen bu çocuk ile evleneceksin
Aileni istemiyorum deme cüretinde bulunuyor sürekli kendi ailesi ile ilgili olacaksın sizinkiler evine dahi gelemiyecek
SEninde kabul etmen için baskı var bu evlilik nasıl birşey olacak sen ağaç kovundan mi çıktın ki aileni aşkın için red edeceksin egosu bayağı yüksek bede küstah

Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Belki de düğün stresinden dolayı böyle konuşuyodur ama emin olamıyorum
Fazla aileciyse arkana bakma kac kısa ve net

Ben yol yakınken dönmeni tavsiye ederim.sonra boşanmak çok zor oluyor 1 - 1,5 yıl sürüyor

Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.

Ooooo cok bencilce bir tutum sevmek zorunda degil ama saygili olmak zorunda

Ama kartini bastan acmis rengini gostermis bu blofu sakin yeme restini cek ewinde senin aileni istemedigini boyle net soyleme hadsizligini gosteren senide onlara gondermez bu zihniyet ile ewlilik sikintili gozukuyor

Rest cek hakkina hayirlisi olsun en onemlisi adam olsun kopruyu bile beklememis bu adam

Eger bu düşünce aklına girdiyse kesinlikle at derim sonu büyük pismanlik olacaktır evlenirsen.kimse seninle yaşamıyor önemli olan senin düşüncen.

arkaniza dahi bakmayın , rica ediyorum.
ne demek ailen gelemez ?
evlendikten sonra sen gidemezsin diyecek , siz kabul etmeyince belki şiddet uygulayacak ve belki o zaman hamile olacaksiniz ???
neden böyle bir hayatı seciceksiniz aklinizdan zorunuz mu var ?

Adam "aileni sevmiyorum" demiş ve sen bu lafı söylediği an nişanı atmalıydın. Yüzüğü taaak diye kafasına çarpmalıydın.
İlk aşkın olsa nolur ya ? Kim ilk aşkıyla evleniyor ki ? Çok nadir.

Ayrılmaktan başka seçeneğiniz yok ki? Ailenizi istemeyen bir adamla evli kalıp mutlu mutlu yaşayacağınızı mı sanıyorsunuz? Ne hakkı var sizce? Şu erkeklerin totosunu kaldırmayın yahu? Ne sanıyorlar ben anlamıyorum ki noluyo bu adamlara?

Ailene saygı duymayan sana da duymaz unutma.

Sana saygi duymayan ailene de saygi duymaz ailene saygi duymayan zaten sana duymaz.farkindaysan benim sozumden disari cikamassin ben ne dersem o imajini acik ve net vermis baslarim boyle ilk aşka.evlilikte ne sorunlar yasaniyor bunu kaldirabilecek olgun aileye deger veren efendi saygili adamlari es yapin kendinize lutfen rica ediyorum.

Ya burda bence evlenince ailenizin evinize gelememesinden daha büyük bir sorun varsa, o da nişanlınızın zihniyetidir. Ataerkil, saygısız, anlayışsınız, kaba saba bir insanım ben demiş açık açık. Nasıl evlenmeyi gözünüz yiyor anlamıyorum. Nişan atmak kimseyi de mahcup etmez, ne alaka?

Geç bile kalmışsın, evlenip boşanmaktansa yüzüğü çıkarıp atmak daha kolay inan bana.

dusunmen hata at gitsin. Simdiden bunu yapan gelecekte ne yapmazki? Ailen mahcup mu olur kime ? Senin kotu bir evlilik yapman ki bu adamla bunu yapıcan kesin onları bırak mahcup etmeyi kahırlarından mahfolucaklar. Atese balıklama atlamak uzeresin. Yarın ailenle konus bekleme at. Yakma kendinide ailenide ablacım. ....

Buraya bir kızımız daha buna benzer bir konu acmıstı. Buradaki bayanşar ona vaz gec ayrıl demişti. Tabi o dinlememiş evlenmişti 1 yada 2 aylıkken yazmıstı evlendim haklı cıktınız esim hasta diye. Sen dinlersin buradaki onerileri umarım.

Back