• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak istiyorum :(

Düşün ki birini sevdin. Ailene öyle saygılı, güleryüzlü, hürmetkar..Seni de onları da el üstünde tutuyor. Düşündün mü? Şimdi bırak onu. Sen ve ailen daha iyisine layıksınız.

Ailene direk nişanı atmak istediğini söyleme. Konuyu anlat aramızda böyle konuşmalar geçiyor ne yapmam lazım de gerisi gelir Zaten senin bişey yapmana gerek kalmaz ailende en doğru kararı verir yol gösterir rahat ol . Ama asla susup evlenmeyi bekleme hele evlenince düzelir fikrine sakın ha kapılma canım balık baştan kokar kişilik melesesi

Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Belki de düğün stresinden dolayı böyle konuşuyodur ama emin olamıyorum

Ahh beni dinle lütfen 2 sene yi geçti tam bu tipte br adamla ayrıldım yüzüğü attım... pişman mıyım o kadar mutluyum kiii İYİKİ dedim kafanı vurursub care olmaz ben ayrıl demem günaha girmem ama aynılarını yasadım ha bebegimm düğün stresi koca bi bahane ne çiftler var kıyamıyor seviyorsa tâbi gerçekten o yüzden tavsiye bu hayat meselesi iyi karar ver evlenip aileni istemezse evde birşey demeye hakkın yok adam sana acıkcs demiş işte evlenmeseydin diyecek

sakın kim ne der diye dusunme onlar en fazla bi hafta konusack seni ama sen sirf laf olcak die evlenirsen omrun gidicek bu tip bi adamla ben de nisanlandim o kadar korktym ki hissettim ki ailemle arama set cekip kendi ailesine hizmetci edecek beni ,her seferinde en dogru kararim oldugunu dusunuyirum degismez bu tipler bitir bu isi bi de dugun stresinden demissim de her strese girdiginde bu adam sacmaliycak demek ki boyle

Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.

Aleni terbiyesizik yapmış,yol yakınken ayrılın yoksa evlendkten sonra ciddi ciddi dediklerini yapacaktır..

ailene mahçup olmak istemiyorum ne demek
evlendikten sonra evine almayarak çok iyi mi olacak

kendi cesaretsizliğini ailem ne der diye düşünme
annene durumu açıkla ama asla araya sokma
sen bitir
ve zaman ilerlemeden bitir

ailene mahçup olmak istemiyorum ne demek
evlendikten sonra evine almayarak çok iyi mi olacak

kendi cesaretsizliğini ailem ne der diye düşünme
annene durumu açıkla ama asla araya sokma
sen bitir
ve zaman ilerlemeden bitir
Ayrilmis zaten

bu pislik onunla yaşadığın yakınlaşmayı koz olarak kullanır dikkatli ol, inş en yakın zamanda tam anlamıyla kurtulursun bizi haberdar et nasıl ne konuştunuz

hayirlisi olsun hakkinda,sık sık zorliycak sansini bence geri donmiyceksen telefonuni degistir bi sure kafani dinliycegin bi yere git yoksa kafan karosir

Çok şükürr Ayrıldım da kurtuldum teşekkür ederim yorumlarınız için.

Çok isabetli bir karar olmuş. Karşı tarafı da tebrik etmek lazım bence, gerçek yüzünü evlenmeden göstermiş. Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz, bundan sınraki hayatınızda başarılar dilerim.

Hemen at o yüzüğü arkana bile bakmadan kaç!! Kim oluyor da senin ailen hakkında böyle konuşmasına izin verebiliyorsun anlamıyorum..

bu pislik onunla yaşadığın yakınlaşmayı koz olarak kullanır dikkatli ol, inş en yakın zamanda tam anlamıyla kurtulursun bizi haberdar et nasıl ne konuştunuz
Kullanmaya kalkarsa dik dur. Hiç bişey yapamaz korkmadığını görürse. Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın... ama neler oldu anlat bize O Oobbaaaa

Back