- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Belki de düğün stresinden dolayı böyle konuşuyodur ama emin olamıyorum
Attım nişanı
Ayrıldım bile çok şükürBence konu sahibi ayrılmaz.Yazismalarindan öyle sezdim.
Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Attım nişanı
hakkında hayırlısı olsunAttım nişanı
Aksine iyi yapmışsın dedi ailem arkamdalar çok şükür. Oda gelip özür diledi sinirden oldu dedi ama yalandan yani çok belliydihakkında hayırlısı olsun
ailen çok tepki göstermedi umarım?
eski nişanlın aynı şekilde hemen bıraktı mı?
Ayrilmis zatenailene mahçup olmak istemiyorum ne demek
evlendikten sonra evine almayarak çok iyi mi olacak
kendi cesaretsizliğini ailem ne der diye düşünme
annene durumu açıkla ama asla araya sokma
sen bitir
ve zaman ilerlemeden bitir
Çok şükürr Ayrıldım da kurtuldum teşekkür ederim yorumlarınız için.
Kullanmaya kalkarsa dik dur. Hiç bişey yapamaz korkmadığını görürse. Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın... ama neler oldu anlat bize O Oobbaaaabu pislik onunla yaşadığın yakınlaşmayı koz olarak kullanır dikkatli ol, inş en yakın zamanda tam anlamıyla kurtulursun bizi haberdar et nasıl ne konuştunuz