• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak istiyorum :(

Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Belki de düğün stresinden dolayı böyle konuşuyodur ama emin olamıyorum
Nişan atmak hiç öyle büyütülecek korkulacak abartılacak bir şey değil.Sizi ve ailenizi nişanlıyken yeteri kadar sevmeyen saymayan bir insan evlendikten sonra hayatınızı zindana çevirir.Bütün nişanlılara sesleniyorum aileci eş gördüğünüz gibi arkanıza bile bakmadan kaçın,sizin ailenize saygı duymayanı görünce kaçın,sizi ailesine ezdireni görünce kaçın.Kaçın ki hayatınız kararmasın ömrünüz kadir kıymet bilmeyen bir kimse için heba olmasın

Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.

Direk ayrıl düşünme bile

Evlenip boşanmak mi daha kotu nişan atmak mi buna gore karar ver ? Nikahta keramet yok malesef değişmeyecek evlenince de:bicak: fragmani gormussun tamamini izlemek istiyormusun buna karar ver :olamaz: ha bu arada ilk aşk değil son aşktır önemli olan:KK52:

Nişan evliligin provasidir taraflar birbirini daha iyi tanimak icin nisanlanirlar baktin olmuyor bozarsin nisani her nisanlanan evlenecekmiymis. Bana bırak nisanliyken simdi ailemi istemedigini soylesin esim ne elalemi takarim nede baskasini... Veririm yolu.

Ben boyle davrananlarini cevremde taniyorum hatta ailenle gorusme diye kesinlikle degismez diyorum net canim bir anlik heves ve gelinlik heycani icin sakin seni anlayan birisine konuyu paylas ve ailen arkanda olur seni ikna etmeye sakin calismalarina izin verme bazen sevmek ne yetiyor nede insani kurtariyor. Dimdizlak kaliyorsun

Kesinlikle ayrılmalısın.
Ailene durumu anlat.
"Sizi istemiyor ve benim için siz,ondan daha değerlisiniz.O yüzden evlenmekten vazgeçtim."deyin.
Eminim ailen de kararını destekleyecektir.

Şimdiden böyleyse evlenince sana neler yapar kim bilir...
Ben pek iyi göremedim sonunu...

Bu dugun stresi degil. Yasadiklarin yasayacaklarinin fragmani. Yavas yavas gercek yuzunu gostermeye baslamis. Yavas yavas kIsitlamalar baslamis.
Yapamazsam bosanirim diye evlenme cunku bosanmak daha zor. Nisan atmak cok cok daha kolay.

Tek sorun bu mu ? Aileni neden istemiyor ?

Eğer Nişanı atmak istiyorsan ve bunu kafana koymuşsan gerisini Düşünme

bence ayaklarini eline alip kosmaya baslamalisin...

Neyi bekliyorsun nişan atmamak için? Sana böyle şeyler derken ailesiyle görüşmesi zoruna gitmeyecek mi? Telefonla görüşse bile rahatsız olcaksın. Öyle bi dünya yok. Ne demek bize gelemezler. Dediği an tepkini vermeliydin. Şuan aga modunda. Bizde bir laf vardır agayı gagalarlar!..En Büyük KK

şimdiden sana ve ailene haddinizi bildiriyor adamanın bir yerlerini kaldırmışsın yere çarpma zamanı gelmiş

Canim hic bi stres bunlari soyletmez .lutfen sana deger verse ailenede verirdi.ailen hakkinda bunlari soylemesine izin verme lutfen bu kotulugu yapma kendine. evlendikten sonra aileni cagirip guzel bi gununu paylasamicaksan ailenle niye evlenecenki . isi gucu aileni, seni incitmek olur bu adamin nikahtan sonra kurtul hrmen lutfen yakma kendini ,tecrube olarak soyluyorum ,yakinim da boyle soulemis kiza ayrildi ,sonjnda nisan atti simdi evli ve cok mutlu esi hatta annesine yalvarir anne bizde kal diye kizin abileri geldiginde yemeklleri bile damat yapar.boyle bi es mi istersin yoksa sseninki gibi daha evlenmeden evinde gormek istemeyen bi esmi istersin cevap basit cok basit.

At gitsin adiyi. Daha simdiden horozlaniyor utanmaz..

Şimdiden böyle saygısız olan adamla evlenilmez.kendisi aileciymişte sana gelince evinde istemiyormuş bak hele paşaya ne sanıyor bunlar kendilerini.mahcup olacak hiç bişey yok at yüzüğü gitsin.yoksa bile bile lades demiş olacaksın ve çokkkk üzüleceksin

Back