• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak istiyorum :(

Sebepsiz yere aileni sevmiyorum,görüşemezsin diyen adama bir dakika dahi tahammül etmeyin.
Aynısını siz ona deseniz. Ben ailemle görüşürüm karışamazsın diye üste çıkıp sorun çıkarır eminim.
Bakın öyle şanslısınız ki baştan size kendini belli etmiş.
Ya susup evlendikten sonraya saklasaydı bu fikirlerini?
Kimse mahçup olmaz. Ağaç kabuğundan çıkmadınız siz. Asıl evlenirde ailenizle görüşmezseniz daha cok üzülüp yıpranır aileniz.
Oturun anne/babanızla konuşun,sebepleri ile anlatın. Size hak vereceklerdir.

Nişanlıyı boşver, şu an eşim ailem için sebepsiz yere bunları dese, iki çocuğuma rağmen kapının önüne koyarım.

Bu ne hadsizlik, kimmiş de senin aileni eve sokmuyor(bu arada kendi ailesi sizden çıkmyacaktır emin ol). Bunu söylediği an yüzüğü eline verecektiniz, düşünmeniz hata. Hala neyi düşünüyorsunuz acaba?

Yani bi düşün ablan sana gelicem dedi ama eşin istemiyo ablana annemlere gideceğim oraya gel dedin durumu kurtardın o günlük bi başka zaman ablan yine gelmek istedi sonra yine ve yine. En sonunda eşinin istemediğini söylemek zorunda kaldın Ablanın neler hissedeceğini bu durum karşısında ailenin neler hissedeceğini ve en önemlisi senin hislerin. Ama kv kp sana geliyo ve sen ne yapsanda memnun olmuyorlar
Bence yol yakınken dön. Unutma her zaman aşk bulabilirsin ama aile bulamazsın. Başka anne baba abla abi yok.
Bugün sana bunu söyleyen yarın gitmeyeceksin de der.

başkalarının gözleri, bizim zindanlarımız; başkalarının düşünceleri, bizim kafeslerimiz."
Bu söz tam sana uymuş

Konu sahibi bugün elalem ne der diye düşünme
Yarın sen lohusayken annen senin eve giremezken yada zorla geldiği zaman milletin surati ve damadinin laflariyla kovulmaktan beter edilirken elalem senin yanında olmayacak
Sen annen yaninda olamazken elalemin annesine himet edip laf yerken elalem yaninda olmayacak

Ayrıca bir çok kadın keşke aileme böyle davranacağını önceden bilseydim de evlenmeseydim diyordur
Çok şanslısın ki adam önceden kendini belirtmiş

Kendini düşün
evlenince annen bize gelmeyecek diye sen söyleseydin gelinlikle olsan adam seni o gelinlikle ortalıkta bırakırdı

Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Belki de düğün stresinden dolayı böyle konuşuyodur ama emin olamıyorum
düğün stresinden dolayı aileni sevmediğini söylediğine inandırma sakın kendini
bile bile lades yapma

Ya bu sadece aileni evde ağırlıyamama sorunu değil ki.

Ailen anlattığın şekilde melek gibi insanlar olduğu halde, istemiyorum evime almam diyebilen adamın, ne size saygısı ne gram merhameti yoktur. Ben özelim sanmayın hiç.
O imzayı atın, nasıl evlenmeden evi kendi malı olarak görüyorsa, size de aynı muameleyi yapacak bu adam.

stresten anca sana saldırır ailene değil. bizde geçtik bu yollardan biribirimizi yedik bi dünya kavga gürültü ama aileleri hiç karıstırmadık.

ne demek evime gelmesinler sen kimsin ben neciyim ki sadece senin evin oluyo orası..

ailen neyaparsa yapsın nişanlının buşekilde konuşması yanlış,ileride senin arkanda duracak olan yine ailen.eğer sen bu tavizi verirsen daha büyük sorunlar karşına çıkacak.iyi düşün doğru karar ver.

SAKIN SAKIN SAKIN EVLENME..
DEĞİŞMEZ!!!!

Canım annenler bir ay mahçup olur (o da niyeyse) sonra geçer. Sen hayatının en güzel döneminde, yıllarca bu adamı nasıl çekeceksin? Bunun sonu dayak, şiddet, dışlanma, hor görülme, psikolojik şiddet!!!

Ben nişanlıyken annem dedi ki ' Eğer nişanlıyken çocuğun ve ailesinin en ufak bir hatasını, değiştiğini görürsen hemen nişanı atacaksın. Seni sokakta bulmadık kızım. Nişanlılık dönemi bunun içindir. Tanıyacaksın, gerçek yüzünü göreceksin. İşine gelmiyorsa evlenmeyeceksin. Aklını kullan.' dediler.
Nişan dönemi anlaşamıyorsan nişanı atmak için var olan bir hal.
Bunu sakın unutma.
Sakın değişmesini de bekleme.

'Sen kim köpeksin de benim anne babamı kardeşlerimi eve almayacaksın?'

Diyemediniz mi nişanlınıza.
Demediyseniz deyin.

Nişanlılık dönemi streslidir,bazı sorunlar yaşanır.
Ama bu o cinsten değil
Evlenince değişir sanıyorsanız yanılırsınız.
Daha da ileri gider.

Ay evlenmeyin lütfen,haddini bildirin yol verin gitsin.Aileniz neden mahcup olsun,ayıp mı günah mı.
Çok daha kolay boşanmaktan.
Evlatları mutsuz bir evlilik yapsa daha mı az üzülürler.
Harcamayın gençliğinizi bu adama

Aslinda nisanlin kendini saklamamis bence kendisine bu nedenle teşekkür etmelisin.
Çok iyi gibi görünüp evlenince aileni dışlayabilirdi.
Adam ne olduğunu belli etmiş ikiyüzlü değil en azından.
Sen de görmüşsün ne mal olduğunu hala elalem ne der ailem üzülür diye ayrılmazsan senin hatan olur nişanlının değil.

Back