- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
-
Ne var ikinci kez atacaksan evet bi iki konuşurlar susarlar sizin hayatınızNişanlandığım günden beri hep sorunlar oldu takı alınırken bile sorun yaşattı karşı taraf sustum . Nişanlım o günden sonra bana karşı çok değişti daha baskın oldu tavırları sertleşti vs vs çok şey var. Kayınvalidem toplasanız beni 2 kere aramadı (tek ve son gelini olacağım halde) hep ben aradım aradığımda da dili çok ballıdır. Düğün salonu konusunda nişanlım kendi gitti kafasına göre tuttu ben orası küçük (toplantı yeri gibi bir yer) dediğim halde 10 gün benimle konuşmadı inat etti tuttu. ağladığım yanıma kar kaldı. Anneme babama karşı bişeyi yoktur nişanlım normaller ama nişanlanalı kaç ay oldu ikisini de telefonla hiç aramadı ama bana 2 gün geçsin annemi aramadın Babamı aramadın diye ağzına geleni sayar. Niye katlandım bunlara çünkü daha önce nişan attım başkası ile. Sorum şu ne olur bana yardım edin bundan da ayrılırsam ikinci kez nişan atmış olacağım insanlar bana nasıl bakar ağlaya ağlaya yazıyorum atmazsam da bu şekilde devam edemiyorum her gün ölüyorum
Nişanlandığım günden beri hep sorunlar oldu takı alınırken bile sorun yaşattı karşı taraf sustum . Nişanlım o günden sonra bana karşı çok değişti daha baskın oldu tavırları sertleşti vs vs çok şey var. Kayınvalidem toplasanız beni 2 kere aramadı (tek ve son gelini olacağım halde) hep ben aradım aradığımda da dili çok ballıdır. Düğün salonu konusunda nişanlım kendi gitti kafasına göre tuttu ben orası küçük (toplantı yeri gibi bir yer) dediğim halde 10 gün benimle konuşmadı inat etti tuttu. ağladığım yanıma kar kaldı. Anneme babama karşı bişeyi yoktur nişanlım normaller ama nişanlanalı kaç ay oldu ikisini de telefonla hiç aramadı ama bana 2 gün geçsin annemi aramadın Babamı aramadın diye ağzına geleni sayar. Niye katlandım bunlara çünkü daha önce nişan attım başkası ile. Sorum şu ne olur bana yardım edin bundan da ayrılırsam ikinci kez nişan atmış olacağım insanlar bana nasıl bakar ağlaya ağlaya yazıyorum atmazsam da bu şekilde devam edemiyorum her gün ölüyorum
Anneme anlattığım gibi biri çıkmadığını görünce annem sözlenme aşamasında kuyumcu da yaptıklarını görünce bırak bunu dedi ben yok dedim o zaman atsaydım keşke . Bende nerden bileyim tanışma aşamasında herşey o kadar iyiydi 10 ay boyunca . Bana o zaman ki sevgililer günün de altın kolye alıp gelen insan şimdi bu sevgililer gününde burnumdan getirdi kızlar ha diyeceksiniz altın vs boş şeyler ama ben orasında değilim benim gözümü nasıl boyadığına yanıyorumsalon konusunda durumları var tutabilirler ama cimrilik ettiler . Hepiniz doğru yazmışsınız ama karşıma alıp konuştuğum da baskın çıkacak kabul ediyorsan böyle diyecek biliyorum. Tanışma aşaması 10 ay sürdü bu huylarının zerresini görmedim ne zaman sözlendik ondan sonra çıktı herşey ailesi de işin içine girince. Çevremde herkes onu bana dış görüntü de bile yakıştırmaz ken ben sırf o 10 aylık süreçte ahlakına bana davranışlarına güvenerek sözlendim bunu söylemek istemem ama aile yapısı bile görgü olarak bize çok uzak
Bu yazdıklarınızı evlenmeden yaşatıyorBence cnm konuş nişanlı la evlediğin gün pişman olma ailesine çok düşkün biri evde huzur kalmaz ailesi yüzünden
Annemi aradın mı
Annemler geldi niye surat astın
Niye annemle dik dik konuştun
Hadi kalk anneme gidecez
Bence konuşun
Allah yardımcınız olsunBu yazdıklarınızı evlenmeden yaşatıyor
Ne diyeceğimize bilemiyorum şuan o kadar aklım bulanık kiSon kez konuş ,senden baskın çıkıp seni haksız yapsa da konuş o durumda ayrılırsın ama bunca hata ve mutsuzlukla elalem ne der diye evlenirsen yarın kucağında çocukla dönmek zorunda kalırsın bundan koca olmaz.
Canım benim hiç üzülme ,zaten bu elalem illeti varya beter.2.atamam elalem ne dersin,ya ileride kucağında bebekle dönersen ee o zaman elalem ne der yapma 40yıllık evlilikler bitiyor .Şu yalıma geldim bende aman elalem ne der aman ailem üzülnesin diye diye bir hal oldum.Şimdi eskiye dönsem vurur kapıyı çıkarım çünkü bu hayata 2 defa geliyoruz ve onu öküzlrre heba ediyoruz.Bizden başka biz yok vr bu hayatta 1 defa yaşayacağız neden mutsuzluğu seçiyoruz yapmaNe diyeceğimize bilemiyorum şuan o kadar aklım bulanık ki
Çok doğru yazdıklarınız sağolunCanım benim hiç üzülme ,zaten bu elalem illeti varya beter.2.atamam elalem ne dersin,ya ileride kucağında bebekle dönersen ee o zaman elalem ne der yapma 40yıllık evlilikler bitiyor .Şu yalıma geldim bende aman elalem ne der aman ailem üzülnesin diye diye bir hal oldum.Şimdi eskiye dönsem vurur kapıyı çıkarım çünkü bu hayata 2 defa geliyoruz ve onu öküzlrre heba ediyoruz.Bizden başka biz yok vr bu hayatta 1 defa yaşayacağız neden mutsuzluğu seçiyoruz yapma♥
Mantıklı konuş bence sonrasında doğrusunu yaparsın zatenBöylesine ciddi bir karar vermeden önce nişanlını karşına al ve çok ciddi şekilde konuş olacak mı olmayacak mı kesin çizgini çiz. Zaten onun konuşmalarına göre de kararını verirsin.
Bunların dışında görümcem bekar benle yaşıt sonra kayınvalidem genç sayılır. İkisi de yüz yüze gelindiğinde çok dilleri ballı ama ondan sonra ne ararlar ne sorarlar görümcem her haftasonu gezer eder bir kere de gidelim demedi . Ha bunların böyle olma sebebi de nişanlım . Benim sözümün olduğu gün doğum günümdü görümcem de bildiği halde gecenin sonunda ay kuzum doğum günün kutlu olsun kusura bakma dalgınlık unutmuşum sonra şey yaparız dedi o arada nişanlım atladı ne yapması bugün oldu sayın işte dedi . Yani benim gelin yerine koyulmama sebebim bile nişanlımÇok doğru yazdıklarınız sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?