Nişan atma

Başkalarına bakıyorum el üstünde tutuluyor. Birde ben tek gelinleri olacağım herşeyi bende yaşayacaklar ama birşey yapmıyorlar ben nişanlı olduğumu gelinleri olduğumu hissedemedim

Bu yazdıklarınızı evlenmeden yaşatıyor
Boşanmaktan iyidir canım elalem ne diyecek diye sen ömrünü bununla mı mahvedeceksin bu sana şiddette uygular ailenle de görüştürtmez yol yakınken dön adam iyiki rengini şimdi belli etmiş ya evlendikten sonra etseydi kendini yakma bunun için

10 ay tanımla sürecinde hiç belli etmedi ne kadar ustaca keşke etseydi

10 ay tanımla sürecinde hiç belli etmedi ne kadar ustaca keşke etseydi
Yine erken belli etmiş çok şükür benimki evlendikten sonra değişti Allah a şükür ailesinden kazık yedide simdi konusmuyorlar 1 senelik evliyim daha neler yasadım asla affedemiyorum sürekli aklımda kuruyorum ona da yansıtıyorum haklısın diyor keske olmasaydı diyor.ama belki hormonlardan dolayı unutamıyorum sende arkana bakma inan yeri geliyor yaptığın onca iyiliğe yapmasaydın oluyor tamm diyeceksin niye bosanmıyorsun sonrasında telafi ediyor yaptığı hatayı ama insanın kalbi kırılınca unutamıyor zaten kendisi de diyor eskisi gibi sevmiyorsun kendine iş bulunca durmazsın diyor biliyor hatalarını yüzünü de söylüyorum hakkımı helal etmiyorum sana diye seninkinde o anlayışta yok hayatını karartır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…