• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atma

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Nişanlandığım günden beri hep sorunlar oldu takı alınırken bile sorun yaşattı karşı taraf sustum . Nişanlım o günden sonra bana karşı çok değişti daha baskın oldu tavırları sertleşti vs vs çok şey var. Kayınvalidem toplasanız beni 2 kere aramadı (tek ve son gelini olacağım halde) hep ben aradım aradığımda da dili çok ballıdır. Düğün salonu konusunda nişanlım kendi gitti kafasına göre tuttu ben orası küçük (toplantı yeri gibi bir yer) dediğim halde 10 gün benimle konuşmadı inat etti tuttu. ağladığım yanıma kar kaldı. Anneme babama karşı bişeyi yoktur nişanlım normaller ama nişanlanalı kaç ay oldu ikisini de telefonla hiç aramadı ama bana 2 gün geçsin annemi aramadın Babamı aramadın diye ağzına geleni sayar. Niye katlandım bunlara çünkü daha önce nişan attım başkası ile. Sorum şu ne olur bana yardım edin bundan da ayrılırsam ikinci kez nişan atmış olacağım insanlar bana nasıl bakar ağlaya ağlaya yazıyorum atmazsam da bu şekilde devam edemiyorum her gün ölüyorum

Nişanlınızla oturup konuşsanız, bir çözüm bulursunuz belki. Siz kafanıza koydunuz mu ayrılmayı? Millet ne derse desin. Siz istemediğiniz bi evlilik yapmayın. Sırf benim hakkımda böyle düşünürler diye, ne düşünürlerse düşünsünler sizin hayatınız. Bugün sizi yarın başkasını konuşurlar. Hiçbir şey için zorunda değilsiniz. Nişan gibi dönemlerde gerginlik, anlaşamama oluyor. Ileride olursa boşanmak zorunda kalırsınız

Nişanlandığım günden beri hep sorunlar oldu takı alınırken bile sorun yaşattı karşı taraf sustum . Nişanlım o günden sonra bana karşı çok değişti daha baskın oldu tavırları sertleşti vs vs çok şey var. Kayınvalidem toplasanız beni 2 kere aramadı (tek ve son gelini olacağım halde) hep ben aradım aradığımda da dili çok ballıdır. Düğün salonu konusunda nişanlım kendi gitti kafasına göre tuttu ben orası küçük (toplantı yeri gibi bir yer) dediğim halde 10 gün benimle konuşmadı inat etti tuttu. ağladığım yanıma kar kaldı. Anneme babama karşı bişeyi yoktur nişanlım normaller ama nişanlanalı kaç ay oldu ikisini de telefonla hiç aramadı ama bana 2 gün geçsin annemi aramadın Babamı aramadın diye ağzına geleni sayar. Niye katlandım bunlara çünkü daha önce nişan attım başkası ile. Sorum şu ne olur bana yardım edin bundan da ayrılırsam ikinci kez nişan atmış olacağım insanlar bana nasıl bakar ağlaya ağlaya yazıyorum atmazsam da bu şekilde devam edemiyorum her gün ölüyorum
Ne var ikinci kez atacaksan evet bi iki konuşurlar susarlar sizin hayatınız

Düğün salonuna gelince he bütçesi yetmez gücü yettiğini tutar anlarım benim de düğünüm basit bir salonda olmuştu hala hep aklıma gelir şimdiki aklım olsa iyi yer tuttun tuttun yoksa bu iş olmaz derim işte bu ne bu be kendini değerli hissettirmiyorsa bırak kardeşim acıma senden daha kıymetlisi yok bu hayatta elin oğlu acımıyor ay iyiki fedakarlık yaptın demiyor bunu böyle bil içimde çok ukte kalmış şeyler var benim ama saftık cahil yaşta evlendik ondan öyle oldu

Bence cnm konuş nişanlı la evlediğin gün pişman olma ailesine çok düşkün biri evde huzur kalmaz ailesi yüzünden
Annemi aradın mı
Annemler geldi niye surat astın
Niye annemle dik dik konuştun
Hadi kalk anneme gidecez
Bence konuşun

Valla anlattığın evlilikte de problem olacak nedense erkek taraf kendilerini çok üstün görüyorlar kızı aldık her şeyi çekmek zorundaymış gibi açıkçası yarın öbür gün mutsuz evlilik olacağına boşanacağına nişan at gitsin bir kere atmışsın ha işte yenisini bulmuşsun bınu da at gitsin illa bulursun yine birini

Canım hiç ağlamaya gerek yok. Önce al nişanlını karşına ciddi bir şekilde konuş. Nasıl onun senden beklentileri varsa ve bunu senden istiyorsa senin de ondan beklentilerin var ve istemek en doğal hakkın. Bence nişanlın sendeki korkuyu sezmiş ve ikinci kez nişan atamaz diye tek taraflı bir ilişki sürdürüyor. Senin korkun da ikinci kez nişan atmak değil elalem ne düşünür. Nişanlın bu kafayla giderse sen de aman ikinci kez nişan atmayayım millet ne der diye düşünürsen evlenince de mutsuzum diye mesaj atarsın buraya. O korktuğun elalem kimlerse belki sana destek olurlar ama mutsuzluğunu ortadan kaldıramazlar. Karşındaki ben böyleyim işine gelirse diyorsa bu dayatmadır ve seni çaresiz bırakır. Ya o deveyi güdersin mutsuzluk içinde ya da o diyarı terkedersin. Nişanlından beklentilerini net bir şekilde söyle kendisine. Sen net olursan o zaten belli eder hangi yönde gideceğini. Ona göre sen de kararını verirsin. İkinci kez nişan atınca millet ne düşünür diye endişe etme sakın yarın çocuklu bir şekilde boşanmayacağın ne malum? O zaman da o elalem aynı yerinde olacak. Hayatını mahvedecek biriyle evleneceğine bekar dur daha iyi. Sen zaten şimdiden mutsuzsun bile bile lades deme lütfen.

salon konusunda durumları var tutabilirler ama cimrilik ettiler . Hepiniz doğru yazmışsınız ama karşıma alıp konuştuğum da baskın çıkacak kabul ediyorsan böyle diyecek biliyorum. Tanışma aşaması 10 ay sürdü bu huylarının zerresini görmedim ne zaman sözlendik ondan sonra çıktı herşey ailesi de işin içine girince. Çevremde herkes onu bana dış görüntü de bile yakıştırmaz ken ben sırf o 10 aylık süreçte ahlakına bana davranışlarına güvenerek sözlendim bunu söylemek istemem ama aile yapısı bile görgü olarak bize çok uzak

salon konusunda durumları var tutabilirler ama cimrilik ettiler . Hepiniz doğru yazmışsınız ama karşıma alıp konuştuğum da baskın çıkacak kabul ediyorsan böyle diyecek biliyorum. Tanışma aşaması 10 ay sürdü bu huylarının zerresini görmedim ne zaman sözlendik ondan sonra çıktı herşey ailesi de işin içine girince. Çevremde herkes onu bana dış görüntü de bile yakıştırmaz ken ben sırf o 10 aylık süreçte ahlakına bana davranışlarına güvenerek sözlendim bunu söylemek istemem ama aile yapısı bile görgü olarak bize çok uzak
Anneme anlattığım gibi biri çıkmadığını görünce annem sözlenme aşamasında kuyumcu da yaptıklarını görünce bırak bunu dedi ben yok dedim o zaman atsaydım keşke . Bende nerden bileyim tanışma aşamasında herşey o kadar iyiydi 10 ay boyunca . Bana o zaman ki sevgililer günün de altın kolye alıp gelen insan şimdi bu sevgililer gününde burnumdan getirdi kızlar ha diyeceksiniz altın vs boş şeyler ama ben orasında değilim benim gözümü nasıl boyadığına yanıyorum

Bence cnm konuş nişanlı la evlediğin gün pişman olma ailesine çok düşkün biri evde huzur kalmaz ailesi yüzünden
Annemi aradın mı
Annemler geldi niye surat astın
Niye annemle dik dik konuştun
Hadi kalk anneme gidecez
Bence konuşun
Bu yazdıklarınızı evlenmeden yaşatıyor

Son kez konuş ,senden baskın çıkıp seni haksız yapsa da konuş o durumda ayrılırsın ama bunca hata ve mutsuzlukla elalem ne der diye evlenirsen yarın kucağında çocukla dönmek zorunda kalırsın bundan koca olmaz.

Son kez konuş ,senden baskın çıkıp seni haksız yapsa da konuş o durumda ayrılırsın ama bunca hata ve mutsuzlukla elalem ne der diye evlenirsen yarın kucağında çocukla dönmek zorunda kalırsın bundan koca olmaz.
Ne diyeceğimize bilemiyorum şuan o kadar aklım bulanık ki

Ne diyeceğimize bilemiyorum şuan o kadar aklım bulanık ki
Canım benim hiç üzülme ,zaten bu elalem illeti varya beter.2.atamam elalem ne dersin,ya ileride kucağında bebekle dönersen ee o zaman elalem ne der yapma 40yıllık evlilikler bitiyor .Şu yalıma geldim bende aman elalem ne der aman ailem üzülnesin diye diye bir hal oldum.Şimdi eskiye dönsem vurur kapıyı çıkarım çünkü bu hayata 2 defa geliyoruz ve onu öküzlrre heba ediyoruz.Bizden başka biz yok vr bu hayatta 1 defa yaşayacağız neden mutsuzluğu seçiyoruz yapma 😘♥️🎈

Canım benim hiç üzülme ,zaten bu elalem illeti varya beter.2.atamam elalem ne dersin,ya ileride kucağında bebekle dönersen ee o zaman elalem ne der yapma 40yıllık evlilikler bitiyor .Şu yalıma geldim bende aman elalem ne der aman ailem üzülnesin diye diye bir hal oldum.Şimdi eskiye dönsem vurur kapıyı çıkarım çünkü bu hayata 2 defa geliyoruz ve onu öküzlrre heba ediyoruz.Bizden başka biz yok vr bu hayatta 1 defa yaşayacağız neden mutsuzluğu seçiyoruz yapma 😘🎈
Çok doğru yazdıklarınız sağolun

Çok doğru yazdıklarınız sağolun
Bunların dışında görümcem bekar benle yaşıt sonra kayınvalidem genç sayılır. İkisi de yüz yüze gelindiğinde çok dilleri ballı ama ondan sonra ne ararlar ne sorarlar görümcem her haftasonu gezer eder bir kere de gidelim demedi . Ha bunların böyle olma sebebi de nişanlım . Benim sözümün olduğu gün doğum günümdü görümcem de bildiği halde gecenin sonunda ay kuzum doğum günün kutlu olsun kusura bakma dalgınlık unutmuşum sonra şey yaparız dedi o arada nişanlım atladı ne yapması bugün oldu sayın işte dedi . Yani benim gelin yerine koyulmama sebebim bile nişanlım

Back
X