Nişan aticam yardim edin

Bence de,kendi çevresinde kendi memleketinde olan adam böyleyse yurtdışında dusunemedim

Merhaba.
Sizin adınıza sevindim çünkü siz şanslı bir insanmışsınız ki bir sene sonunda olsa dahi eşinizle ortak noktada buluşabilmişsiniz. Ama daha evlenmeden önce bu tarz problemler yaşayan birçok çift evlendikten sonra da düzeltemiyor ve büyük ihtimalle boşanıyorlar. O yüzden daha nişanlıyken bile hiç ilgilenmeyen adam için "evlenince belki bir iki seneye düzelir" diye konu sahibini evlenmeye ikna etmek, konu sahibe gelecek adına kötülük etmek olabilir.
Anladığım kadarıyla konu sahibi arkadaş maddi durumu yerinde, sosyal, ailesi arkasında duran ve yurtdışında nispeten rahat bir hayat süren bir insan. Hem bu tripleri çekecek hem nişanlısını yurtdışına taşıyacak hem de belki de yıllarca düzelir diye uğraşacak... bu kadar kendini yormasına gerek yok ki. Neden yapsın yani? Arada büyük bir aşk yok, karşı taraftan en ufak bir ilgi heves yok. Ayrılması çok daha iyi olur gibi duruyor. "Belki ilerde düzelir" gibi küçük bir ihtimale sarılmak ne kadar mantıklı? Bir de bu çift henüz birbirini çok iyi tanımıyor. Evlenmek tanışmak için var olan bir kurum değildir. Tanıyıp öyle evlenmeye karar verilir. Evlilik içinde tanışmaya ve anlaşmaya çalışmak yazı tura atmak gibi geliyor bana...
Dediğim gibi, siz çok şanslı ama nadir bulunan türden bir çiftsiniz. Çünkü genelde bu şekilde başlayan ve devam eden ilişkiler çoğu zaman kadını tam olarak tatmin edecek seviyeye gelmiyor.

Bazi insanlar sessizdir msjlasmayi tlde konusmayi sevmez. Gerek gormedikce konusmaz. Benim esim tam bu insan. Ben aksine cok konusan gerekli gereksiz konusan tlde konusan bos beles mesajlasan bi insanim. Ben boyle oldigumu bilerek bunu sorun etmeyerek evlendim. Ben onun yerine de konusuyprum oglum da bana cekmis babasinn yerine konusuyo evlilikte cok konusan erkek de iyi olmazdi heralde ( kedi ciger meselesi)

Bence bu adamla evlenmeyin. Daha birbirinizi tam olarak tanımıyorsunuz ve belli ki ayrı dünyaların insanlarısiniz. Beklentileriniz çok farkli görünüyor. Yillariniz boşa geçmiş gibi. Umarım en doğru karari verirsiniz.

Merhaba. Tabii ki haklısınız gerçekten çok yıpratıcı bi dönem konu sahibini de etkilemek için değil başımdan geçenleri anlattım. Ama şu an böyle bir işe girişecek olsam daha tecrübeli oldum ya kesinlikle bende umursamaz onun gibi davranırdım en başından. o zaman daha hızlı düzelme gösterirdi çok fazla herşeyi kafama takan beklentisi yüksek bir insandım beklentimi azalttığımdan ve insanları umursamadığımdan beri mutluyum
Konu sahibine de tavsiyem açık açık sorardım bana neden zaman ayırmıyorsun bu şekilde devam edersen bitirim derdim vereceği tepkiye göre nişan atma durumunu değerlendirirdim

Benim eşimde öyle evde bir kişinin konuşması yetiyor bence de bazen konuşmadığım sessiz durduğum zamanlarda hemen ne oldu bugün durgunsun anlatsana der djfjfnfnfnfn

Anladım mutluluğunuz daim olsun.

Bence bu adamla olmaz. Adam düz, kendi dünyasında yaşıyor. Uzak olması farketmez. Mesela der ki hadi beraber bir diziye başlayalım. Aynı anda izlemeye başlarsın, bölüm bitince görüntülü konuşursun, konu konuyu açar. Yada haftasonu der ki hadi karşılıklı kahve içelim, o buradan sen ordan açarsın kamera kahve içer sohbet edersin. Seni arkadaşlarıyla tanıştırır görüntülü. Bak bunların hepsi benim en yakın arkadaşımla yaptığımız şeyler bin km uzakta yaşıyoruz. O yoğun çalışıyor benim küçük çocuğum var. Arkadaşımla yapıyorum ben, nişanlının çaba göstermesi lazım böyle şeyler için. Evlenmeden böyle olan adam evlenince koltukta yatar sadece. Ben olsam baya baya derin düşünürdüm.

Benim eşimde öyle evde bir kişinin konuşması yetiyor bence de bazen konuşmadığım sessiz durduğum zamanlarda hemen ne oldu bugün durgunsun anlatsana der djfjfnfnfnfn
Ahahah iyi bisey bence de o hep konusmadigi icin ben biseyi olsa da anlamiyorum

Bu kadar yalnızlık çekiyorsanız hemen ayrılın. Evlenince daha kötü olur. Bu kadar ilgisizse nasıl sevildiğinizden ve sadakatinden emin oluyorsunuz. Benim eşim de sessiz bir insan ama benim yanımda hiç susmuyor. Sessizlikle ilgi göstermek farklı şeyler. İster içe dönük olsun ister dışa dönük, siz onu bugüne kadar olduğu gibi kabul etmişsiniz. Ama ilgi göstermesi zaman ayırması lazım

seven adam özler merak eder haber almayınca ortalığı ayağa kaldırır. konuşmayı sevmiyo telefonda tamam da görüntülü aramak diye bir şey var. siz yurt dışına çıkmak için aracı olabilirsiniz. sohbetsiz muhabbetsiz evlilik geçmez .evlenip ayrılmaktan sa şimdi bitir derim.

Merhaba, ilişki dediğin çok hassas bir konu o yüzden ne desem bilemedim. Bu dünyaya bir kere geliyorsun o yüzden doğru seçim önemli. Uzun yıllar olmuş evet ama pek de birşey paylaşamamışsınız. Evlendiğinde pek farklı olmayacak çünkü nişanlın neyse o, kendini de saklamıyor. Evlendiğinizde de davranışları değişmeyecek. bu nedenle sen ben böyle bir adamla yaşayabilir miyim sorusunun cevabını bir an önce vermelisin. Şu an ayrılamıyorsan evlendikten sonra vereceğin olumsuz bşir karar seni çok daha fazla yıpratır. Ben seviyorum diyorsan da ne yapman gerektiği belli

pardon da bu eminlikler nerden geliyor? insan babasına güvenmiyor böyle. Ben burdan eminim adamın 2. bir hayatı var siz de yurtdışı biletisiniz. he içten içe adamın başka ilişkileri olduğunu düşündüğünüze de eminim çok fazla güven kelimesini geçirmişsiniz. kaldı ki yanyana bile alakasız bir çiftsiniz. niye zorlarsınız böyle adamları erkeklerin köküne kıran girmiş gibi anlamam

Yani yoğun bi iletişiminiz yok düşünün bence uzaklık konuşmamaya engel mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…