Nişan aticam yardim edin

Sanscicegi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
8
3
34
Merhaba kizlar,
Fikirlerinize cok ihtiyacim var. Ben yurtdisinda yasiyan bir genc kizim ve nisanlim turkiyede.
Kendisi cok iyi ve sadik bi insan ama neredeyse hic konuşmuyoruz. Aramizda gunaydin ve iyi gecelerden başka hic bir sohbet yok. Her yolu denedim, konusmayi kızmayı . 4 yil oldu ve sadece yazlari gorusebildik.bu yuzden acikcasi onunla hic uzun sure yanyana gelemedim fakat beni sevdigini hissedebiliyorum. Son zamanlarda onla konusabilmek icin herseyi denedim, bir tek ayrılmayı denemedim inanin buna. sadakatinden suphem yok ama cok sessiz ve düz bir insan. Yillardir bunun uzaklığa dayali sebeplerden oldugunu dusunup bu dusuncemi bastirdim. Fakat evlilik tarihi yaklastikca kafamda soru isaretleri cogaldi. Bos zamaninda bile uyuyor, film izliyor, ama beni hic biseye dahil etmiyor. Herseyimiz ortak sadakatinden suphem yok fakat bu kadar rutine nasil dayanabilir bir erkek? Bazen dayanamayip baskalariyla konusma isteği olusuyor icimde. Ilgisizlikten ölüyorum ve Inanin romantiklik beklemiyorum tek istegim arkadas gibi konusabilmek ama yok faydasiz ... Her sordugumda cok yogunum yavrum diyo, aciklama getiriyor ... Mesajlasmayi sevmedigini söylüyor.. ama yanyanaykende pek sohbeti yuksek biri olmadi. sirf bu eksiklik yüzünden sadece negatif huylarini gormeye basladim ve acaba beni yurtdisi icin mi sevip katlaniyor diye bile dusunmeye basladim . Iliskiyi o zorla baslatti 4 sene önce... ugrasti, yalvardi yakardi .. bi sekilde ikna oldum diyelim ve sonradan sevdim guvendim. Ama evlilik yaklastikca ne paylaşıyoruz acaba diye sorgulamaya basladim . Bu iletişim eksikligi bi turlu geçmiyor ama iliskimi de bi anda kopartamiyorum. Siz olsaydiniz hangi yolu denerdiniz...

Sizi sevdiğini nasil hissediyorsunuz? Adam varla yok arasi, hatta yok direk.
Görüştüğümde gözlerinden, sorguladigimda seni sevmekten vazgecmicem demesinden, gunde yinede 3 kez filan ariyor.. ama her konusma 50 saniyeyi geçmiyor... Is yogunlugumu diyorum ama ne kadar yogunda olsa insan tuvalete bile gitse mesaj atar. Çok kararsizim yazın dugunumuz var. Yeri bile tuttuk ...ama bu hayat boyle nasil gecer diyorum . Babamla ailemle bu konuyu paylastim. Onun gecmisine ver ailesiz büyümüş diyolar , buraya gelince yanina duzelir diyorlar. Ama ayrildigimiz noktalar birbir belirrginlesiyor mesela en basiti statü farkimiz var .. ben ondan daha yuksegim her konuda surekli sanki ben onu suruklucekmisim gibime geliyor

Bacım ağzından çıkanları bi dur dinle önce yav o seninle ilgilensin diye ayrılma. Direkt ayrıl bence

Cok yanlış

Bence bu kadar soru isaretiyle evlenmeyin. Sonucta insan mutlu olmak için evlenir. Sizin mutsuz olacaginiz en basindan belli. Neden bir insani degistirmeye calismak yerine kendinize uyan, sizin istediginiz gibi biriyle evlenmeyeseniz? Adamin karakteri bu, duzelecek birsey yok ki. Bazi insan konuskandir bazisi da az konusur. Boyle kabul edecekseniz evlenin, evlenince degisir diye bir sey yok.

Bacım ağzından çıkanları bi dur dinle önce yav o seninle ilgilensin diye ayrılma. Direkt ayrıl bence
Iliskimiz 4 senelik uzak bile olsa bu kadar kolay deil bir cirpida bitirmek. Degissin diye ayrilmicam tabiykide. Ayrilmalimiyim onu soruyorum, bu konuda nasil cesaretlendirilebilirim nasil düşünmeliyim onu soruyorum . Alayci tavrınız icin tsk yinede ben tecrubeli ve engin insanlarin fikirlerini merak etmekten vazgecmicem

Dünya iyisi bile olsa, belli ki farklı dünyaların insanısınız.

Her şeyi dört dörtlük bile olsa sen konuşmayı, sohbet etmeyi, az çok ilgi görmeyi isteyen, seven biriyken o bu ihtiyaçlarını karşılayacak biri değil. Muhtemelen beklentileriniz farklı.

Ben yerinde olsam böyle biriyle evlenmezdim.

Son düzenleme:
düz insan hep düzdür hiç değiştiklerini görmedim bilmiyorum ama çok ilgi çekici bir ilişki değil ya. evlenince de sıkıcı ilerler ne gezmeyi seviyor ne konuşmayı. belli ki iletişim kopukluğunuz var bostan korkuluğu desek oda değil inanılmaz uzak aranız, bilemedim.

Evet çok sıkıcı aldatmamak baskalariyla konuşmamak icin kendimi zor tutuyorum... Bu cok hassas bi konu suanda bile aglamakliyim . En kötüsü de uzak olduğu icin tam bilemiyosun .. bitiremiyorsun... Nasil yapsamki kirip dokmeden en sonunda kendim kirilicam

eşim inanılmaz yoğun çalışan biri evi ve çocuğu tek başıma götürüyorum diyebilirim. yetişmesi gereken bir iş varsa günde 16 saat çalıştığı oluyor. 10 yıldır birlikteyiz. 3 yıldır evliyiz. bu kadar yoğunluk ve uzun süreli ilişkiye rağmen hala en iyi yapabildiğimiz şey fırsat bulunca saatlerce konuşmak. velhasıl olmaz bu iş. konuyu bdv ye taşırsanız daha fazla fikir alırsınız Mune

Alaycı tavır görmemişsin bence. 4 senelik ilişkide kaç kez görüştüğünüzü, gün içinde kaç kez konuştuğunuzu söylemişsiniz zaten. Böyle bir ilişkide evlilik düşünmek bile hata. Çok güveniyorum her şeyimiz ortak demişsiniz ama bundan nasıl emin oldunuz mesela? Bunun gibi bir çok şey. Ağzından çıkanı dinle derken bunları kastettim. Yorum hoşunuza gitmeyince alaycı oluyoruz ve engin insan olmuyoruz. Ohh valla

Beklentiler ... Guzel soylediniz teşekkür ederim bu kelimeye odaklanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…