Merhaba arkadaşlar öncelikle deprem dolayısıyla çok çok çok üzgünüm şuan yazicagim derdime şükürler olsun diyerek yazıyorum. Onceki konumdan beni bilen vardır çok yardımcı olmustunuz o surecte evet nişanı attim çok zorlandım nişanlım atmamam için dil döktü ama ailesi ile olan sorunlar kvnin beni istememesi kayınbaba nin istememesi beni bir kalıba sokmak istemeleri nişanlımın da ona ayak uydurması gibi bir çok nedenden dolayı içim kan ağlayarak atmak zorunda kaldım eski konumu okuyabilirsiniz. Nişan attıktan sonra eski nişanlım çok dramatik paylaşımlar yapmaya başladı ve bunları arkadaşlarım bana attı çok etkilendim yemek içme yok uyku yok sürekli ağlıyorum herşey onu hatırlatıyor yaşanan onca kötü şey aklımdan silindi sadece iyi şeyler aklıma geliyor ve bazen kendimi bile sucluyorum tabi bunları kimse bilmiyor birine desem yüzüme tükürür çünkü biliyorum neyse arkadaşlarımdandan çıkarttım artık ne attığı gelmiyo ama ben sahte hesaptan istek attım muhtemelen ben olduğumu anladı çünkü kabul eder etmez anne kuzusu erkeklerle ilgili laf paylaştım oda hemen çıkardı. Bidaha da böyle bişey yapmadım zaten. Sonrasında beni engelleyen istemeyen kv kuzenime istek attı sildirdim tabi sonra anneme istek atıp geri çekti muhtemelen yanlışlikla yaptı. Bu olanlar nişan attığımin ilk haftası oluyor tabi. Ondan başka bı haber iletişim hareketlilik olmadı taki düne kadar eski kv WhatsApptan bana "" attı ama iletildi şeklinde geldi mesaj yani başka sohbetten iletilmis numarası kayıtlı olmadığı için kim diye hemen girdim baktım eski kv bende ona "?" Attım çevrim içi oldu çıktı cevap vermeyince bende geri çektim oda bidaha yazmadı zaten. Şimdi ben buna bı anlam veremiyorum öncelikle kendim 21 gündür bu süreçle cebellesiyorum ayrıca çoğunlukla eski kv yüzünden ki yüzüğü at diye oğluna çok baskı yapıp benim atmam için de akıl oyunları oynadı çok güzel yüzük gitti gideli de ara bulmak için hiç bi çaba olmadı bence isine geldi zaten neyse ben şimdi anlam veremiyorum neden yapıyor bunu arkadaşlar aklım yetmiyor gerçekten. Nişan atan arkadaşlar nişan attıktan ne kadar süre sonra toparlandiniz hiç bı insan içine çıkmak istemiyorum sürekli yatmak ve yanlız kalıp ağlamak istiyorum. Hayatım bitmiş nefes almakta bile zorlaniyorum bu esnada aileme de eziyet ediyorum istemdden beni öyle görünce çok üzülüyolar bazen çok kiziyolar hatta ama bende böyle biriyim çok hassasım ve atamadım hala onu ne kalbimden ne aklımdan sonsuza kadar böyle olcak ve ben hep böyle kalicam gibi geliyor hayata devam edemiycem gibi böyle olanlar oldumu geçti mi sonradan bu hisler? Her sabah uyandığımda o boşluk hissi çok zor geliyor drama bağlıyorum hemen ağlamaya yer arıyorum ve beynimde 21 gündür her an her saniye olanları düşünüyorum aklıma hükmedemiyorum resmen sürekli onun ne halde olduğunu düşünüyorum hatta ağlıyomu oda benim gibi zorlanıyor mu muhtemelen zorlaniyodur onun sıkıntılarını da bana ver Allahım diye dua ediyorum vicdanım sızlıyor acaba bidaha evi olur mu birini sever mi yeniden hayata tutunur mu diye kendimden çok onu düşünüyorum. Birde zamanında yüzük atıp şimdi iyi olan insanlar var mı? Bide eski kv sizce ne yapmaya çalışıyor?
Son düzenleme: