Nişan atacak hale geldim! Kv ile sorunlar, yorum yapar mısınız?

illa affediceksen iyice bir burnunu sürtsün.. korksun seni kaybetmekten. Her zaman ki ayrılmalarınızdan sanmasın. Seni koruması gerektiğini, birey olduğunun farkına varması lazım. . Ama yaptıkları affedilir mi bilemiyorum.

hemen pes etti baksana..ben beceremedim haklısın hep arada kaliyorum, kimseyi üzmeyim diyorum, ama herkes üzülüyor benim yüzümden, umarım bir gun affedersin yazmis. yani savasmak yok adamin ruhunda. 2 yıldır beni bekliyor ok ama is ciddiye binince kaçtı işte..affetmeyi düşünmüyorum sanırım

Kv adayınız oldukça paragöz anladığım kadarıyla. Sizin aldığınız maaşı bildiğinden kadın sizi elden kaçırmamak için elinden geleni yapmış iş ciddiye binince nasıl olsa artık vazgeçmez deyip gerçek yüzünü göstermiş.
Ayrıca adetleri sorması gereken siz değil karşı tarafdır.
Suzi çok istediklerine bakmayın onlar sizin gelirinizi istiyor aslında.
Benzer durumlar yaşadım. Eşimin ailesi çok istekliydiler. Her gün arayıp söz olsun nişan olsun diye bunaltiyorlardı beni. Tamam dedik iş ciddiye binince kendilerini ağırdan satmaya başladılar. Nişan da düğünde her şeyle ailem ilgilendi. Düğün bittiği gece bir anda samimi oldular. Götürdüğüm bohcaya burun kıvırdı. Laf soktu halbuki onlar benim aileme bohça bile vermediler. Düğünden sonra sürekli para istediler durmadan rahatsız ettiler. Evliliğimin ilk senesi berbat gözyaşları içinde geçti. Onların sayesinde stresden vajinismus oldum yaklaşık 2 sene de bu sorunla uğraştım. Evlendikten sonra sürekli laf arasında benim evlenmeye çok meraklı olduğumu söylüyorlar aslında kapımızı aşındıran onlardı.
Bunları yazarken bile başım ağrıdı sinirden.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

şimdi nasıl olur? nisan atmanın da adetini bilmiyorum..kim kimi arayacak? alsınlar her seylerini..

Kızım ne adeti. Nişanı attıysan ara sevgilini kız bağır çağır terk et. Çok istiyorsa dava etsin. Nişanlı olduğunuz için yasal hakkı var. Nisanda taktıklarımi geri isteyebilir. Isterlerse bir arkadaşınla gönderirsin.

peki eşiniz bunlara izin verdigi için sogumadiniz mi ondan? ne bileyim nasıl dayandiniz?

ya Allah aşkına hepsini yollayacagim, onlara mi kaldim. hatta bir ruj acmistim salak gibi, yarin yenisini alıp koyup yollucam

Ooo nişanlın hata üstüne hata yapıyor maşallah. Biraz öne çıkıp seni yatıştırması bundan sonra bana bırak ben halledeceğim demesi lazımken yok arada kalıyorum yok bilmemne. Bunlar iyiye alamet değil yol yakınken dönmenin faydası olabilir

O elmas sahte değilse ne olayım. Yüzüğün parasını isteyen elmas mı taktı???
ya ablası cok farkli..beni kuyumcuya götürdü ben seçtim. hatta ben herkesin aldığı su yolunu seçtim gayet orta halli bir seydi. kendisi dedi elmas alsak, daha gösterişli, daha cok yakisti diye. ben yaşlı işi dedim yine de onu aldirdi, kizlarina yadigar olur v.s diyip. ablasi hic bir seyden kacmadi simdiye kadar allah var. her seyin en iyisini aldı bana. çikolata getirirken koymamiz gereken gondolu bile italyan magazasina götürüp bana sectirdi ki o kadar paraya gerek yok ben bunu kullanmam cok klasik bi parça dedim, en iyisi olsun olmusken her seyin dedi durdu. yigiti öldür hakkini ver..
ama annesi böyle işte..

Elmas set dediği beyaz altın taşları zirkon settir. Elmas olması imkansız bence de benim dediğin setler bile ucuz değil gerçekleri uçuk fiyatlar.

+1
Pırlanta çok çok pahalı bir damlacık yüzük bile 5000 tl en az. Elmas set taktık diye böbürlendikleri zirkondur en iyi.

Elmas set dediği beyaz altın taşları zirkon settir. Elmas olması imkansız bence de benim dediğin setler bile ucuz değil gerçekleri uçuk fiyatlar.
gerdanligin ucunda kırmızı yakut mu ne var, boyun bölümünde de elmaslar takili. o gun de yuzde 50 indirim varmış, su yoluyla ayni fiyata geldi aslinda

+1
Pırlanta çok çok pahalı bir damlacık yüzük bile 5000 tl en az. Elmas set taktık diye böbürlendikleri zirkondur en iyi.

gerdanligin ucunda kırmızı yakut mu ne var, boyun bölümünde de elmaslar takili. o gun de yuzde 50 indirim varmış, su yoluyla ayni fiyata geldi aslinda

Elmasla pırlanta arasında da fark var zaten birkaç tane taş varsa setle aynı fiyata gelebilir tabi. Ben tamamen sırataş pırlanta sandım.

ya Allah aşkına hepsini yollayacagim, onlara mi kaldim. hatta bir ruj acmistim salak gibi, yarin yenisini alıp koyup yollucam

Yollama hiç birşey. Onlara mi kaldın olayı değil bu. Bak kız isteme ve nisan olayları zamanında eğer ki kiza ve ailesine değer veriyorsa bir aile, kız tarafının etrafında pir dönerler. Öyle şu adetti, bunun üstüne yattınız ama muhabbeti yapmak sıkar biraz. Nasıl istersiniz, sizin için nasıl uygun olur vs diye bir yanlış anlaşılma olacak da sizi kiracaklar vs diye endişe duymaları lazım. Gördüğün gibi öyle birşey söz konusu değil. Tam tersine siz dert ediyorsunuz. O yüzden hiç birşeyini göndermeyin. Biraz sallamayın yahu. Çok istiyorsa bir arkadaşını göndersin sen kapıdan teslim edersin.

Sen nişanı attın mı zaten. Sevgilin falan seni vaz geçirmeye çalışmıyor mu? Eğer bu adama geri döneceksen zaten eşya gönderme geri alma işlerine girmeyin. Çünkü tekrar barışınca çok saçma olacak.

peki eşiniz bunlara izin verdigi için sogumadiniz mi ondan? ne bileyim nasıl dayandiniz?
Eşim düğün olana kadar benim yanımdaydı. Düğünden sonra 180 derece değişti erkeklerin birçoğu gibi. Annesinin laf sokmalarına karşılık olarak ya duymamıştır ya yanlış anlamışımdır yada şaka yapıyordur. Para konusuna gelince tabiki verecekmiş nasıl yok dermiş. Gerekirse eksi bakiyeden çekip yine verirdi. Sözde düğünden sonra doğru düzgün gidip gelmeyiz filân derdi. Düğünden sonra haftada 3-4 gün gitmeye başladı. Bugün gitmeyelim diyince zaten ne zaman gidiyorsun ki diyordu.
İnsan tabi ki soğuyor. Çünkü hayal ettiğiniz hayat bu değil. Terapi gördüm ilaç kullandım. İlk sene çok düşündüm boşanmayı zaten beraber de olamıyorduk. Şimdi bende lafımı söylüyorum yada görmezden duymazdan geliyorum. Kendimi geri çektim sınır koydum. Normalde eşimle aramızda şahsi bir sorun yok Allah a şükür o yüzden eskisi kadar umursamıyorum zaten artık çooook uzakta oturuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…