Nişan atacak hale geldim! Kv ile sorunlar, yorum yapar mısınız?

Konu sahibesi yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla düzgün, aklı başında üstüne naif bir insansınız.

Ben nişanlınızı hiç beğenmedim. Ailesini zaten hiç hiç beğenmedim insan oğlunun nişanlısını evine çağırmaz mı yahu bu ne garip kafalar???? Nişanlınız hiç mi anne dünürleri evine çağır demedi ??? Garip. Pinti midir cins midir nedir o Kv nin yetistirdigi evlattan da bir nane olmaz derim.

Bu şekilde olması hayrınıza olmuş derim hiç üzülmeyin.

Son düzenleme:
şimdi nasıl olur? nisan atmanın da adetini bilmiyorum..kim kimi arayacak? alsınlar her seylerini..

Canim sana tavsiye bsey sormayin kendi cevrenize teyzene ne bilim yengene fln sorablrsn nasil yapsak nasil etsek diye kendi aranizda halledin yani ayrica emin ol ne kdar iyi olnaya calisirsan calis yine kiymetli olamazsin bosver hakettigi gbi davran senin kv benimki gbi merak etme aynisi bizde de var hersey ona yapilcak gidecek gelecek ama o cagrma etme yapmayacak lafi soyler bseyler der sen cvbi verince bn demedm oyle der tehlikeli boyleleri smdiden mesafeni koy hrseye tmam dememelisin caninida skma nisanlini seviyosun madem o da bseylern farkindaysa bosver sn ikinizin arasini guzel tut tabi bunda nisanlinda onemli bi gorev var yeri geldgnde annesine dur demeyi bilecek

Bohçalar , yüzükler, sen aldınlar,ben verdimler
Yemekli olsun ,yemeksiz olsun
3 erkek annası olarak gözüm korktu
Nişan atma sebebi olmamalıydı bunlar lakin , hakkınızda hayırlısı olsun .üzüldüm

Bohçalar , yüzükler, sen aldınlar,ben verdimler
Yemekli olsun ,yemeksiz olsun
3 erkek annası olarak gözüm korktu
Nişan atma sebebi olmamalıydı bunlar lakin , hakkınızda hayırlısı olsun .üzüldüm
aslında sebep, bunlar yüzünden nisanlimin sessiz kalmasi. bu hareketi ilerde yasanacak bir sürü soruna gebe..gözüm korktu.

Konu sahibi seni acilen uyarmak isterim..

Yüzüğü erkek alır hem bu bi nevi tekliftir yüzüğü erkek takar...Bu adet değil olması gereken...Nişanlının tavırlarını ve sozlerini biraz daha yazsan iyi olurdu ama parayı alması belki annenin kızgın ısrarı ile olmuş olabilir o anda...Esas olan şu ki senin kv çok arsız ve paracı...Evlensen eşini mutlaka etkileyip seni üzer...

Artı kv bi yana asıl hatayı başta siz yapıp çok taviz verdiğiniz için bunu düzeltemezsiniz bu da daha büyük problem olacak. örneğin annen düğünü biz yaparız demiş bu lafı o kv iyi kullanır, bundan vazgecer erkek yapar derseniz sizin sozunuze guvendik biz vs der problem cıkarır...

Ben nişanlının cok tecrubesiz oldugunu dusunuyorum kötü oldugunu sanmıyorum ama annesinin ne kadar kuklası olmuş ne kadar olmamış buna sen karar ver...

Nişanı atmak kolay fakat önce suna emin ol. Ben aklımla nişanlımı adam ederim diyebiliyor musun ben bu adamı seviyorum ayrılırsam üzülürüm kv yi bi şekilde hallederim diyebiliyor musun? Bu arada kayınpeder yok sanırım bu da dejavantaj bu kadın oğlunu evlense bile herişine koşturabilir...

Burda karar senin bu raddeden sonra yeniden birini severim bunları cekmem mi yoksa bunla oldururum mu? Yaş 33 olunca biraz durup dusunmek te lazım seni biraz su an sinirli gordum bence biraz sakinleşip düşün

siz bazı şeyleri eksik yapsanız bile bunlar söylenmez konuşulmaz ayıptır terbiyesiz, ki kalkıp nişan yapmışsınız. ya yüzük dediğin nedir, onu bile utanmadan gelip söylemiş, nişanlınız nasıl müsade ediyor nasıl kızmıyor. ben bile annemleri bin kere tembihledim, size bir şey sorarlarsa hiçbir şeye ihtiyaç yok diyin diye. canım çok haklısın ben de çok soğurdum en tahammül edemediğim olaylar bunlar. insanlar ne saygısız, birde yüzüğün parasını almışlar utanmadan. töbee töbee.

şuan bence çok sinirlisiniz. Ayrılın veya ayrılmayın diyemem çünkü sizi tanımıyorum ama biraz durup sakinleşin birkaç gün bekleyip düşündükten sonra kararınızı verin. Benim annemde sinirli sinirli parayı al, alacaksın dese, benim eşimde alırdı problem çıkmasın diye. sizi ve nişanlınızı buradaki insanlar tanımaz etmez, akrabalarınızla (hala, teyze, anne..) konuşup düzgün bir şekilde tartın. kimin kvsi müthiş ki.. buradan birçok kişi boşan ayrıl der ama kolay değil bu işler. yaşınız da var, insan 30undan sonra çok daha seçici davranır. ben neredeyse otuz yaşında evlendim eşimi tanımasaydım kolay kolay evlenemezdim. Evlilik öncesi çok stresliydim, çok zayıfladım eşime bağırıp çağırmak için fırsat arıyordum. bu hayat sizin hayatınız olacak, başkalarından gaz alarak kesinlikle hareket etmeyin.Ayrılsanız bile mantıklı bir şekilde düşünüp pişman olmayacağınız bir karar verin bence.

Kalıplar şeklinde değil de içinizden geldiği gibi davranın . .

teşekkür ederim. sag duyulu yaklasmissiniz. diğer yorumlar da cok yardimci oldu çünkü ben abarttıgimi sanıyordum ama normalmisim.
dediginiz gibi yaşım da var. ve bu insan cikmasaydi karşıma ben kimseye evet diyemezdim sanırım. o kadar iyi ki ona cok güveniyorum ama bu kadar iyilik de fazlaymis bunu anlıyorum. annesine de cevap veremeyecek kadar iyi. bu artık pasiflige giriyor. bu daha fragman..filmden cok korktum ben inanin cok kötüyüm, karman cormanim..kafam allak bullak yorumunuz için teşekkür ederim

Hakkında hayırlısı olsun..
geri dönüş olmadı. ben nisandan önce de bi kac kez ayrildigim için alışkın. sakinlesmemi bekliyor bence ya da ağlıyordur. son mesaji umarım beni bir gün affedersin oldu.

geri dönüş olmadı. ben nisandan önce de bi kac kez ayrildigim için alışkın. sakinlesmemi bekliyor bence ya da ağlıyordur. son mesaji umarım beni bir gün affedersin oldu.
Peki sen ne düşünüyorsun? Affetmek mi istiyorsun? Bu senin hayatın tabi.. burda ki mesajlardan galeyana geldim diyo olabilirsin.. annen ne diyo peki?

Peki sen ne düşünüyorsun? Affetmek mi istiyorsun? Bu senin hayatın tabi.. burda ki mesajlardan galeyana geldim diyo olabilirsin.. annen ne diyo peki?
nişanlım olmadan büyük boşluğa dusecegim. zaten bizim sokakta oturuyor. v.s. ama o kadın aklıma geldikce nisanlimi da görmek istemiyorum. bir yandan içim resmen yanıyor..simdiden özledim cok kötüyüm ya..pısırık oldugun düşünmek istiyorum üzülmemek icin.

Bence hata adetiniz ne diye sormak. Onların bir adeti varsa sizin de bir adetiniz var. Siz size gore bu is nasil yapilirsa oyle yapin sonra da bizde boyle diyin cikin isin icinden.
Bu kadını da çok kafaniza takmayın. Biz böyle uygun gördük öyle davranıyoruz olsun. Kadın densiz densiz konuşursa tersleyin bence cekinmeyin. Kadın karaktersiz.

Bu tarz şeylerde zaten kız tarafının talepleri karşılanır. Siz birşeyler talep edip durun bizde böyle diyin.bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…