- 23 Ağustos 2012
- 50.605
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.207
- 898
oo birde nişanlın mı aldı ?
dönüp annesine ne parası bizim ayrı gayrımız yok vs birşey diyemedi mi ? sana olur mu hiç öyle şey demedi mi ?
bence senin kv den ziyade nişanlını da bir gözden geçirmen lazım..
Biraz önce konustuk. sana 3 gün veemistim bunlari duzeltmen için, ne yaptin dedim. ben ne yapsam yeni bir sey cikacak dedi. çok sinirlendim, o da sinirlendi, ağladı, bağırdı, çaresizim böyle yapma ne olur drdi yalvardı. nişan falan yok dedim, bitti dedim, söyle annene yeni gelinine takar yüzüğü sadakam olsun dedim kapattim. yok ya içime sindiremedim. ben 33 yıl bunu mu bekledim nedir yani.. çok kötüyüm..
verdikleri bohayi vs ne aldiysalar taki yüzük biriyle geri vercen okadarşimdi nasıl olur? nisan atmanın da adetini bilmiyorum..kim kimi arayacak? alsınlar her seylerini..
bunun adeti yok yanişimdi nasıl olur? nisan atmanın da adetini bilmiyorum..kim kimi arayacak? alsınlar her seylerini..
Biraz önce konustuk. sana 3 gün veemistim bunlari duzeltmen için, ne yaptin dedim. ben ne yapsam yeni bir sey cikacak dedi. çok sinirlendim, o da sinirlendi, ağladı, bağırdı, çaresizim böyle yapma ne olur drdi yalvardı. nişan falan yok dedim, bitti dedim, söyle annene yeni gelinine takar yüzüğü sadakam olsun dedim kapattim. yok ya içime sindiremedim. ben 33 yıl bunu mu bekledim nedir yani.. çok kötüyüm..
Canim sana tavsiye bsey sormayin kendi cevrenize teyzene ne bilim yengene fln sorablrsn nasil yapsak nasil etsek diye kendi aranizda halledin yani ayrica emin ol ne kdar iyi olnaya calisirsan calis yine kiymetli olamazsin bosver hakettigi gbi davran senin kv benimki gbi merak etme aynisi bizde de var hersey ona yapilcak gidecek gelecek ama o cagrma etme yapmayacak lafi soyler bseyler der sen cvbi verince bn demedm oyle der tehlikeli boyleleri smdiden mesafeni koy hrseye tmam dememelisin caninida skma nisanlini seviyosun madem o da bseylern farkindaysa bosver sn ikinizin arasini guzel tut tabi bunda nisanlinda onemli bi gorev var yeri geldgnde annesine dur demeyi bilecekMerhabalar. 1 ay önce nisanlandim. nişanlımi cok seviyorum. Annem bir tane kızım var dedi, özendi, çok güzel bir salon tuttu, yemekli nişan yaptı bize.
Bu arada nişandan önce annem kv ye adetleriniz nelerdir, ben ilk kez yasiyorum bunlari diye sordu o da; sen nisani disarda yapiyorsun, ben kızın kiyafetini alacagim, bohça getiricem, sen de düğünde bohcani getirirsin istersen, bir de damatligi o zaman alirsin dedi. tamam dedik.
Yüzükler alindi, isteme söz oldu, nisandan 1 gün sonra kv bohça getirdi eve. ertesi gün oglunun bekar evine yemeğe çağırdı ve orda anneme; yüzügunu siz alacaktiniz ama neyse dedi. biz gercekten bilmiyorduk alacagimizi. soylemedi sordugumuzda, bohça içinde; demekki içinden gelmedi getirmedin sen bize dedi..annem düğünde getirin dediniz ya dedi; yok yok demek ki istemedin dedi!!..
Cok bozulduk..yüzüğün parasini hemen verdim. bohcayi da düğünü beklemeden hazır edip vericez. Bu kadar basit hesaplarin yapilmasi normal mi sizce? Ben severken soğudum bu kadindan. söylüyor ve sonra ben öyle bir sey demedim diyor.
Ayrıca halen bizi kendi evine çağırmadı (1 saat uzaklikta bir sehirde) kendisi 10 kez gelmistir rahat bize...annem evini gormeden kızı verdim ama halen cagirmadi diye üzülüyor.
Benim içime sinmiyor, nisanlim büyütme mutlu olacak olan biziz diyor ama ben çok kötü oluyorum düşündükçe. ve soguyorum iyice((
Edit: Bu arada bu kadın 2 yıldır iş ciddiye binsin, yüzük takalim artik diye beni ve ailemi cok bunaltan, araya bir sürü insan sokan, beni bu yüzden bunalimlara sokan bir kadın..
aslında sebep, bunlar yüzünden nisanlimin sessiz kalmasi. bu hareketi ilerde yasanacak bir sürü soruna gebe..gözüm korktu.Bohçalar , yüzükler, sen aldınlar,ben verdimler
Yemekli olsun ,yemeksiz olsun
3 erkek annası olarak gözüm korktu
Nişan atma sebebi olmamalıydı bunlar lakin , hakkınızda hayırlısı olsun .üzüldüm
Merhabalar. 1 ay önce nisanlandim. nişanlımi cok seviyorum. Annem bir tane kızım var dedi, özendi, çok güzel bir salon tuttu, yemekli nişan yaptı bize.
Bu arada nişandan önce annem kv ye adetleriniz nelerdir, ben ilk kez yasiyorum bunlari diye sordu o da; sen nisani disarda yapiyorsun, ben kızın kiyafetini alacagim, bohça getiricem, sen de düğünde bohcani getirirsin istersen, bir de damatligi o zaman alirsin dedi. tamam dedik.
Yüzükler alindi, isteme söz oldu, nisandan 1 gün sonra kv bohça getirdi eve. ertesi gün oglunun bekar evine yemeğe çağırdı ve orda anneme; yüzügunu siz alacaktiniz ama neyse dedi. biz gercekten bilmiyorduk alacagimizi. soylemedi sordugumuzda, bohça içinde; demekki içinden gelmedi getirmedin sen bize dedi..annem düğünde getirin dediniz ya dedi; yok yok demek ki istemedin dedi!!..
Cok bozulduk..yüzüğün parasini hemen verdim. bohcayi da düğünü beklemeden hazır edip vericez. Bu kadar basit hesaplarin yapilmasi normal mi sizce? Ben severken soğudum bu kadindan. söylüyor ve sonra ben öyle bir sey demedim diyor.
Ayrıca halen bizi kendi evine çağırmadı (1 saat uzaklikta bir sehirde) kendisi 10 kez gelmistir rahat bize...annem evini gormeden kızı verdim ama halen cagirmadi diye üzülüyor.
Benim içime sinmiyor, nisanlim büyütme mutlu olacak olan biziz diyor ama ben çok kötü oluyorum düşündükçe. ve soguyorum iyice((
Edit: Bu arada bu kadın 2 yıldır iş ciddiye binsin, yüzük takalim artik diye beni ve ailemi cok bunaltan, araya bir sürü insan sokan, beni bu yüzden bunalimlara sokan bir kadın..
teşekkür ederim. sag duyulu yaklasmissiniz. diğer yorumlar da cok yardimci oldu çünkü ben abarttıgimi sanıyordum ama normalmisim.şuan bence çok sinirlisiniz. Ayrılın veya ayrılmayın diyemem çünkü sizi tanımıyorum ama biraz durup sakinleşin birkaç gün bekleyip düşündükten sonra kararınızı verin. Benim annemde sinirli sinirli parayı al, alacaksın dese, benim eşimde alırdı problem çıkmasın diye. sizi ve nişanlınızı buradaki insanlar tanımaz etmez, akrabalarınızla (hala, teyze, anne..) konuşup düzgün bir şekilde tartın. kimin kvsi müthiş ki.. buradan birçok kişi boşan ayrıl der ama kolay değil bu işler. yaşınız da var, insan 30undan sonra çok daha seçici davranır. ben neredeyse otuz yaşında evlendim eşimi tanımasaydım kolay kolay evlenemezdim. Evlilik öncesi çok stresliydim, çok zayıfladım eşime bağırıp çağırmak için fırsat arıyordum. bu hayat sizin hayatınız olacak, başkalarından gaz alarak kesinlikle hareket etmeyin.Ayrılsanız bile mantıklı bir şekilde düşünüp pişman olmayacağınız bir karar verin bence.
geri dönüş olmadı. ben nisandan önce de bi kac kez ayrildigim için alışkın. sakinlesmemi bekliyor bence ya da ağlıyordur. son mesaji umarım beni bir gün affedersin oldu.Hakkında hayırlısı olsun..
Peki sen ne düşünüyorsun? Affetmek mi istiyorsun? Bu senin hayatın tabi.. burda ki mesajlardan galeyana geldim diyo olabilirsin.. annen ne diyo peki?geri dönüş olmadı. ben nisandan önce de bi kac kez ayrildigim için alışkın. sakinlesmemi bekliyor bence ya da ağlıyordur. son mesaji umarım beni bir gün affedersin oldu.
nişanlım olmadan büyük boşluğa dusecegim. zaten bizim sokakta oturuyor. v.s. ama o kadın aklıma geldikce nisanlimi da görmek istemiyorum. bir yandan içim resmen yanıyor..simdiden özledimPeki sen ne düşünüyorsun? Affetmek mi istiyorsun? Bu senin hayatın tabi.. burda ki mesajlardan galeyana geldim diyo olabilirsin.. annen ne diyo peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?