Nişanı attım buraya yazdıktan hemen sonra. Nişanlımla da 9 gün görüşmedim, telefonlarını açmadım. Nişanlım annemle konuşmaya gelmiş ben işteyken, annem de aileni nir daha karıştırırsan bu iş biter demiş. Yumuşamış annem yani..yine de ben görüşmedim 2 hafta. Bohçayı da yolladım kardeşimle.
Yıl başı günü kapı çaldı, nişanlımın elinde iphone, bana hediye almış, ailemin önünde bana yalvardı, sonra balkonda annesini aradı, bundan sonra meryem ne isterse öyle olacak, yoksa seni silerim dedi. Ben bi tuhaf oldum, hiç böyle olsun istemezdim((
Sonra kadın demez mi; siz onlara yakın ev tuttunuz, (kendisi başka şehirde) onlar seni içlerine aldılar, ben kızı çok seviyorum, annesine inat yapıyorum bunları diye..nişanlıma da dedim ki ilk ve son kez düğünde görürüm evime bile gelmesin..o da ; sen nasıl istiyorsan, ben gidip görürüm mecburen ama seni asla zorlamıcam..şimdi yemekli düğün salonları araştırıyor..
Velhasıl ailesini bir daha görmemek üzere barıştık. Son bir şans yani..ailem hala istemiyor ben de düğünü uzattım. Ama nişanlım çok zayıfladıona kıyamadım
kadın kıskanmış. oluyor öyle benim kaynanam yok ama görümcem beni her gördüğünde biz birbimize çok bağlıyız kopmayız bilmem ne. sanki ben koparmaya çalışıyorum. en sonunda kavga ettik görüşmüyoz.
evlenince evine gelir mutlaka annesi sonuçta. eşin sana değer verirse ve annesinin sana saygı duymasını sağlarsa zarar veremez. annem napıyım derse ve ses çıkarmassa huzursuzluk çıkar..
annesini arayıp bunu söyleyebildiyse bence seni çok seviyor ve kaybetmekten korkuyor.
kaynanana görümce milletinin çoğu böyle şeyler yapıyor. çokta nişan atılacak ve silinecek bi durum yok gibi.