• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atacak hale geldim! Kv ile sorunlar, yorum yapar mısınız?

Nişanı attım buraya yazdıktan hemen sonra. Nişanlımla da 9 gün görüşmedim, telefonlarını açmadım. Nişanlım annemle konuşmaya gelmiş ben işteyken, annem de aileni nir daha karıştırırsan bu iş biter demiş. Yumuşamış annem yani..yine de ben görüşmedim 2 hafta. Bohçayı da yolladım kardeşimle.
Yıl başı günü kapı çaldı, nişanlımın elinde iphone, bana hediye almış, ailemin önünde bana yalvardı, sonra balkonda annesini aradı, bundan sonra meryem ne isterse öyle olacak, yoksa seni silerim dedi. Ben bi tuhaf oldum, hiç böyle olsun istemezdim:KK43:((
Sonra kadın demez mi; siz onlara yakın ev tuttunuz, (kendisi başka şehirde) onlar seni içlerine aldılar, ben kızı çok seviyorum, annesine inat yapıyorum bunları diye..nişanlıma da dedim ki ilk ve son kez düğünde görürüm evime bile gelmesin..o da ; sen nasıl istiyorsan, ben gidip görürüm mecburen ama seni asla zorlamıcam..şimdi yemekli düğün salonları araştırıyor..
Velhasıl ailesini bir daha görmemek üzere barıştık. Son bir şans yani..ailem hala istemiyor ben de düğünü uzattım. Ama nişanlım çok zayıfladı :KK43: ona kıyamadım

kadın kıskanmış. oluyor öyle benim kaynanam yok ama görümcem beni her gördüğünde biz birbimize çok bağlıyız kopmayız bilmem ne. sanki ben koparmaya çalışıyorum. en sonunda kavga ettik görüşmüyoz.

evlenince evine gelir mutlaka annesi sonuçta. eşin sana değer verirse ve annesinin sana saygı duymasını sağlarsa zarar veremez. annem napıyım derse ve ses çıkarmassa huzursuzluk çıkar..
annesini arayıp bunu söyleyebildiyse bence seni çok seviyor ve kaybetmekten korkuyor.
kaynanana görümce milletinin çoğu böyle şeyler yapıyor. çokta nişan atılacak ve silinecek bi durum yok gibi.

Bu kadin sana cok cektirir gardini al arkadasim. Bence bunlar daha baslangic. Bu da evlerden irak olasi kv lerden.

Kayinvalide tehlikeli onu anladim da bastan sona okudum nisanlina uzuldum.
Aptal etmissiniz adami. Almazsan soyle olur boyle olur, alinca da tu kaka. O adam napsin biri annesi biri sevdigi biri diyo parayi al, oburu gurur yapiyo parayi almazsan ayrilirim. Soyle napsin?

Acikcasi surada evlenmeme az bi'sure var ki cok az nisanli kalmis oluyoruz cok sukur, inan biktim. Iki farkli aileyi biraraya getirmek okadar zor ki.

Ki kiz aileleri çok ozeniyolar, karsi taraftan ayni ozeni goremeyince de uzuluyolar. Kac arkadasim nisanli hepsinde erkek ailesi nasil ucuza hallederiz modunda... insan ailesine uzuluyo...

Kayinvalide tehlikeli onu anladim da bastan sona okudum nisanlina uzuldum.
Aptal etmissiniz adami. Almazsan soyle olur boyle olur, alinca da tu kaka. O adam napsin biri annesi biri sevdigi biri diyo parayi al, oburu gurur yapiyo parayi almazsan ayrilirim. Soyle napsin?

Acikcasi surada evlenmeme az bi'sure var ki cok az nisanli kalmis oluyoruz cok sukur, inan biktim. Iki farkli aileyi biraraya getirmek okadar zor ki.

Ki kiz aileleri çok ozeniyolar, karsi taraftan ayni ozeni goremeyince de uzuluyolar. Kac arkadasim nisanli hepsinde erkek ailesi nasil ucuza hallederiz modunda... insan ailesine uzuluyo...
Aynen, çok doğru tespit. Erkek aileleri kzı aileleri kadar özenmiyor bunlar oluyor ki kv kendi kızına yapışmayanları, içinde kalanları anlatır durur hep bize..e gelinine yapma bari değil mi..ay sevgim bitti kadına ya..

Aynen, çok doğru tespit. Erkek aileleri kzı aileleri kadar özenmiyor bunlar oluyor ki kv kendi kızına yapışmayanları, içinde kalanları anlatır durur hep bize..e gelinine yapma bari değil mi..ay sevgim bitti kadına ya..

Simdi sunu kabullenelim:) Sevmek zorunda degiliz, keske sevsek ama malum. Sen nisanlina bak, seni ezdirir mi, korur mu, evlenince degisir mi? Bunlari tart.

Yüzük olayı hoş olmamış, devamı geleceğe benziyor. Ama ben evlerine gitmemiş olmanıza takıldım. Sevgilinin yerini yurdunu görmeden mi nişanlandın ?
2 yillik evliyim ailem ve esimin ailesi istanbulda cok ta yakin ilcelerde oturuyoruz. Bizimkiler evleri nerde onu bile bilmez:) sadece isteme gecesi gorustuler bir de nikahta. Yolda birbirlerini gorseler tanimazlar. Mutluyum :)

Ya ben bu adetlere karşıyım ama illa da bir taraf nazlanacaksa adet diye tutturacaksa bu kız tarafıdır yani. Kv adayının tavırlar hiç hoş değil. Ama yine de iç karartmayın, nişanlınızı iyi gözlemleyin, ona güveniyorsanız gerisi önemli değil bence

Annesini boşver diyen arkadaşlara asla katlmiyorum iki insan degil iki aile evleniyor aslnda o anne ömur boyu olacak ve mutlaka görmek zorunda kalacak 5 yil sonra ya da 10 yil sonra neyse eşi de artik uzatma diyecek çoluk cçocuk olacak annem görmek istiyo yaninda kalsnlar istiyo diyecek. Ve bu süreç içinde bu kadin yine susmayacak oğlunu dolduracak yani zor bir iş bence çooook iyi düşün ve düğün tarihini n uzat nişandan dönmekten boşanmaktan iyidr .bu arada da asla taviz verme nişanlini tanmaya çaliş ama ayni eve grmeden asla gerçek halni bilemezsin. Ama şu kesin bütün erkekler evlenmeden önce doğru dürüst arayip sormadklari annlerine merak düşürüyolar. Mrymak Mrymak

2 yillik evliyim ailem ve esimin ailesiistanbulda cok ta yakin ilcelerde oturuyoruz. Bizimkiler evleri nerde onu bile bilmez:) sadece isteme gecesi gorustuler bir de nikahta. Yolda birbirlerini gorseler tanimazlar.Mutluyum :) iki yil hicbir problem yok demek için çok erken bi süre zaten olmamasi gerekir.Ama evlilikler de kirilma noktalari vardr. Bi çocuk doğumudur,aileden birinin bişeye ihtiyaci olmasi ,hastaliklar,maddi sıkntılar falan filan inşallah bozulmaz ama iki yillik evlilik böyle bi konuda tecrübe aktarmak için yeterli değil bence.

Yüzüğün parasını verdin onlar da aldılar mı nişanlın bişey demedi mi?
İş ikinizde bitiyo
İki aile evlenmiyo bence ikiniz evleniyosunuz iki aile sadece akraba oluyo onları idare etmek ikinizin elinde

Back
X