Allah bağışlasın. Sen savaşı göze alan birisin sanırım. Anladigim kadariylaUc senelik evliyim bebegimde var :) suan icin durumlari lehime cevirdim insallah aleyhime donmez cok yoruldum cunku
Ana babaya saygi tabiki onemli ama hic bi ana babada biz anayiz babayiz buyuguz istedigimizi yapariz o kucuk o gelin susmak zorunda dememeli bizim toplulumuzda o var malesef buyukse anne babaysa istedigi gibide saygisizlik yapamaz nisanlinla konusurkende annaesini kotulmeden konus ozaman annesine bisey diyemeyen size alsan kesilirAllah bağışlasın. Sen savaşı göze alan birisin sanırım. Anladigim kadariylaMrymak daha naif bir arkadaş ya da şuan engebeli yolun başında. Haddimi aşıyorsam bağışlayın. Mrymak daha önceki konularını okudum. arkadaşına sesini çıkartmayan bir adam annesine nasıl yapsın ki. Sevgi saygı evlilikte çok önemli. Saygı sadece küfür etmemek azarlamamak vs değil, böyle pısırık davrandikça senin saygın kalmayacak ve sürekli başkalarının esleriyle kıyaslamaya gireceksin . 'Benim erkeğim, nişanlım vs ' ağzın dolu dolu söyleyebiliyor musun? Lütfen ölç tart
bu çok ayıp bir şey ya . insani ilişkilerde olmaması gereken bir şey . bari size çaktırmadan sonra sorsaymış . yine hoş olmazdı fakat en azından görmezden gelmek daha kolay olurdu. göstere göstere yapması bilemiyorum beni çok rahatsız etti . bir daha düşünün kesinlikle .evet yanindaydim aradiginda, duydum soylediklerini.
İyi yapmışsın. Erkek iyi olsa da ailesinin yine de biraz bile olsa medeni olmasında fayda var.Biraz önce konustuk. sana 3 gün veemistim bunlari duzeltmen için, ne yaptin dedim. ben ne yapsam yeni bir sey cikacak dedi. çok sinirlendim, o da sinirlendi, ağladı, bağırdı, çaresizim böyle yapma ne olur drdi yalvardı. nişan falan yok dedim, bitti dedim, söyle annene yeni gelinine takar yüzüğü sadakam olsun dedim kapattim. yok ya içime sindiremedim. ben 33 yıl bunu mu bekledim nedir yani.. çok kötüyüm..
konu sahibinin nişanlısı anasının oğlu tamSen sadece kv ye yuklenme
Nisanlinin da ondan az kalir yani yok bana kalirsa.
Belki agir olacak ama biraz mert bir adam olsaydi orada annenin verdigi parayi alip cebine koymazdi.
Aynen yukarda yazilan gibi
Annesi adina ozur diler
Annenin gonlunu alirdi. Olayi yumusatirdi.
Biraz önce konustuk. sana 3 gün veemistim bunlari duzeltmen için, ne yaptin dedim. ben ne yapsam yeni bir sey cikacak dedi. çok sinirlendim, o da sinirlendi, ağladı, bağırdı, çaresizim böyle yapma ne olur drdi yalvardı. nişan falan yok dedim, bitti dedim, söyle annene yeni gelinine takar yüzüğü sadakam olsun dedim kapattim. yok ya içime sindiremedim. ben 33 yıl bunu mu bekledim nedir yani.. çok kötüyüm..
kusura bakmada siz zaten 30 yasında cocuk degilsiniz ki ne muhatap oluyorsunuz böyle insanlarlaBiraz önce konustuk. sana 3 gün veemistim bunlari duzeltmen için, ne yaptin dedim. ben ne yapsam yeni bir sey cikacak dedi. çok sinirlendim, o da sinirlendi, ağladı, bağırdı, çaresizim böyle yapma ne olur drdi yalvardı. nişan falan yok dedim, bitti dedim, söyle annene yeni gelinine takar yüzüğü sadakam olsun dedim kapattim. yok ya içime sindiremedim. ben 33 yıl bunu mu bekledim nedir yani.. çok kötüyüm..
Yok artık, ne kadar çiğ bir hareket.aldı valla nisanlim, annesi de kac lira verdiler diye sordu, utanmadi bile..
Gönül almayı bilmiyor, basiretsiz. farkediyorsunuz değil mi?ben de onu dedim, nasil aldin hemen dedim hem de annemden aldi. meryem onu da almasaydim yeni bir tartisma mi çıksaydı annen cok sinirliydi dedi. bilemedim vallahi..
Kusura bakma ama o paraya sizden almaması gerekiyordu. Siz kv laflarını duysanız bile nişanlınız bunu size yansıtmamalıydı. Gerekirse gerek yok diyip annesine kendi cebinden para verecekti. Evlenince bunlar sana çok laf söyler senin ailen şunu yapmadı bunu yapmadı diye. Evde bir eksiğiniz olsa onu kız tarafı yapar söyle yapsınlar der.yüzüğün parasini aldiginda ve annesine ne var yani adetten laf carpti sadece dediğinde güvenim kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?