tek taşin degil de alyansin parasini aldilar. ya hatta kuyumcuda ablasi ona sen gümüş alsana dedi, ben de diyorum ki salak gibi; ya kiyamam ona da altin alalım..hic bu kadar küçülmemistim ya..meger ben alacakmisim
Yanlış anlama da olmuş olabilir. Sizden birşey sakınmayan ablası da o sırada bunu söylemiş, hem de yine cebinizden daha az cıkması için sizi kayırmaya çalışmış.
Parayı verirkenki ısrarınız, nişanlınızın üzerinde annesinin kurdugu baskı vs o diyalogunuzda da bircok sey etkili olabilir. Zaten ailesine "neyin hesabını yapıyorsunuz, yanlış anlama olduysa oldu, 500lira için yüzgöz olunmaz, para falan alamam" diyebilecek biri olsa bu noktaya gelmezdiniz.
Onu kabul edecekseniz bu pasifligi ile edeceksiniz.
Asıl sorun, siz rest cektiginizde de aynı pasifligi göstermesi. Açıklama yapsa, böyle olsun istemedim dese, baştan kuralım aileleri artık karıstırmayalım dese her şey daha farklı olabilirdi belki.
Ama sevgisi için, sizin için mücadele etmeye de mecali yok...
Annesinin nasıl biri oldugu belli. Dolayısıyla nişanlınızın ileride yasayacagınız sorunları gögüsleyebilecegini sanmıyorum.
Duygularınız bir yana mantıgınızda da tamamen silmiş gibi yazmıyorsunuz. O yüzden bohcada acele etmemenizi öneririm.
Yarın beklediginiz cümleleri kurarsa pişmanlık yaşar mısınız bilmiyorum...
Ama mantıgınız da kabul etmiyorsa yürek hayli hayli sogur.
Size yollanan her şeyi paket yapıp götürün, kendiniz gitmek istemiyorsanız bir yakınınız yoksa kargo da olabilir. Ayıpsa ayıp. Bir daha muhatap olmayacagım ne de olsa. Yüzyüze gelip laf dalasına girmektense bunu tercih ederim.