ay ben bir de bu adamın karakterini sevdim biliyor musun. burda konum bile var aşık degilim sanki diye..karakteriyle hayran oldum, elimde mi patladi nedir
cok sagolun, cok iyi anlamissiniz beni. peki annemi ne yapacagim? annem her hayirli olsun gelene ağlıyorCanım tecrübesizliğinden dolayı hatayı en başta yapmışsın. Bak ben de nişanımı kendim yaptım erkek tarafından tek kuruş almadım yüzükleri beraber aldık bir tek. Ve kesinlikle bohça istemiyorum ben geleneksel bişey yapmayacağım diye baştan tavrımı koydum. Çünkü bunlar çok sıkıntı şeyler ya birden bire başka bir aileyle maddi manevi yüzgöz olmaya başlıyorsun üstüne bir de stres biniyor bir sürü sıkıntı çıkıyor... Nişanlın da hatalı fakat ona çok fazla yüklenme aynı stresi o da yaşıyor ve arada kalmış olabilir. Benim sana tavsiyem bu noktadan sonra her şeyi açık açık nişanlınla konuşman baştan kendini belli etmen. Özellikle düğün zamanı olabildiğince bu işlerden uzak dur. Kv ni de idare edeceksin belli ki kalite yerlerde nişanlının bundan sonraki hareketleri senin için belirleyici olmalı. Üstüne fazla gitmeden sakin sakin konuş, fazla da dillendirme ve kendini yıpratma artık.
ay ben bir de bu adamın karakterini sevdim biliyor musun. burda konum bile var aşık degilim sanki diye..karakteriyle hayran oldum, elimde mi patladi nedir
aşık degildim ama karakteriyle kendine aşık etti. şimdi yanında olmamak için zor tutuyorum kendimi. 3 gündür konusmuyoruz neredeyseAşık da değilseniz niye uğraşıyorsunuz ki?
Konuyu başından beri okuyordum, şunu yazdığınızda dayanamadım artık.
Ben evlenmeden önce kv-kp bir kere gördüm. Evlerine bir kere gittim. Annem onun ailesiyle beni istemeye geldiklerinde tanıştı. Yaşadıkları yeri düğünden yaklaşık 6-7 ay sonra gördü.
Annemin de çevresinde bir şeyler söyleyenler olmuş gidip görmediği için. "Gecekonduda yaşasalar bana ne, malikaneleri olsa bana ne. İyi insanlar, gerisi de önemsiz" dedi geçti herkese.
Yani bazı şeyler hakikaten dert edilecek konular değil.
Ama sizdeki kv bildiğin yalancı?
Nişanlınız annesinin ağzıyla iş yapıyor?
Siz aşık değilsiniz? Yarın bir gün batmaz mı bunlar size?
Bakın eşime dibim düşer benim ama evliliğimizde ilk kez beni üzmemek adına saçma sapan bir şey gizlediğini öğrendim geçenlerde -ki hakikaten önemsiz aslında- kaç gündür tüm kimyam bozuldu.
Aşık olmadığınız bir adam ilerde kv yalanına inanıp sizi üzerse ne yapacaksınız?
Siz 15 bine kına yapmışsınız, adam düğünden kaçacak elinde olsa, aynı tavrı eşyalar falan alınırken de takınırsa?
Mantık iyidir, insanı bir sürü sıkıntıdan kurtarır.
Gerçekçi yaklaşın. Malzeme bu. Kabul ediyorsanız tüm paketi alıyorsunuz çünkü, tüm paketi değil de aradan bazı şeyleri beğeniyorsanız o beğendiklerinizin, beğenmediğiniz şeylere katlanacak kadar güzel olduğuna emin olun derim.
Hakkınızda hayırlısı olur umarım.
Zaten hersey o innce hesaplarda detaylarda sakli kimse acik acik bn boyleyim demez ince ayrintilar belli eder insaniya inanın gayet sevdigim kadından, bu ince ve basit hesaplar yüzunden midem bulandi. yalan da dahil..keske her seyi ben alsaydim şu muhabbetlere girmeseydim..
cok sagolun, cok iyi anlamissiniz beni. peki annemi ne yapacagim? annem her hayirli olsun gelene ağlıyoriçim eziliyor. ben ne yaptim diyip duruyor
beni her zaman koruyacagina emindim! açık açık da konuştum. bunun kaldiramayacagim bir sey oldugunu, onu sevmeseydim çoktan bitmiş olacagini v.s ama inanin artik hic bir seyden emin degilim. kimse ele karismayinca gercegi anlayamiyormus. nisanlim düz mantik. artik ona, ailesine ve hatta hiç bir erkeğe guvenmem. bunlar beni 2 yıldır ikna etmeye çalışan tatli dilli, israrci, melek insanlardi..bunlar böyleyse baskasina hic guvenmem..inşallah yanılırım.Annen asilliğini koruyacak karşısındakinin çiğliğine verecek ve artık fazla yüz göz olunmayacak. Yani bence aileler de gerekmedikçe görüşmesin demek ki aynı kalitede değilsiniz. Şuna karar vermelisin sen bu adamın ilerde snei koruyacağına kollayacağına gerektiğinde annesine cevabını vereceğine emin misin? Bundan eminsen karakterinden de eminsen devam et ama dediğim gibi al karşına ciddi ciddi konuş bunları ben bir daha yaşarsam bitiririm ileriyi düşünmek zorundayım de.
Al bendende okadar.kiz tarafi diretcek.heryerde kiz tarfinin adetleri uygulanir bizde boyle diyceksin.ayni mallihi bizde yaptik her dediklerine uyduk ama yinede memnun edemedik.simdiki aklim olsa ah ah...Canım selam,
Benden sana tecrübe ile kazanılmış altın niteliğinde ders, sakın ha sakın onu memnun etmek için hiç bir şey yapma. Asla da adetiniz ne diye sorma? Şunu kulağına küpe et, yapan değil yapmayan kıymetli olur. Ben de senin gibi yaptım zamanında, şimdi kafama çok vuruyorum. Bir tane memnun olmasını bilmeyen kadın için, istemediğim ne çok şey yaptım. Altın mı taktılar, yooo. Boşa çaba, uğraş huzursuzluk. Biz de yok böyle şeyler, ben de istemiyorum zaten de geç. Ayrıca bohça falan da gönderme
Nişanlın doğru söylüyor kendi mutlulugunuza bakın önemli olan sizin birbirinize anlayışlı olmanız..Yoksa kv ye göre eş seçme durumunda kalacaksın o da zor. Böyle durumlarda he deyip gececeksin çok zor anlar evet 1 kere yaşayınca unutulmuyor da ama nişanlını seviyorsan sabret canim..Bir de hiçbir zaman ailesini ona kötüleme ,şikayet etme boş çıkarsın..Ama diğer türlü de aman aman pofpoflamana da gerek yok...Dugune kadar kv yi gözlemle sana karşı nasılsa düğünden sonra da sen ona göre davranirsin..Anlamıyorum gerçekten bir nişan- düğün yapacaksın ve bunlar hayatta 1 kez olan birşey..Ama akıldan da çıkmayan ozel günler.. .Sonrasinda ben naptim da bana soğuk davranıyor diyorlar..Merhabalar. 1 ay önce nisanlandim. nişanlımi cok seviyorum. Annem bir tane kızım var dedi, özendi, çok güzel bir salon tuttu, yemekli nişan yaptı bize.
Bu arada nişandan önce annem kv ye adetleriniz nelerdir, ben ilk kez yasiyorum bunlari diye sordu o da; sen nisani disarda yapiyorsun, ben kızın kiyafetini alacagim, bohça getiricem, sen de düğünde bohcani getirirsin istersen, bir de damatligi o zaman alirsin dedi. tamam dedik.
Yüzükler alindi, isteme söz oldu, nisandan 1 gün sonra kv bohça getirdi eve. ertesi gün oglunun bekar evine yemeğe çağırdı ve orda anneme; yüzügunu siz alacaktiniz ama neyse dedi. biz gercekten bilmiyorduk alacagimizi. soylemedi sordugumuzda, bohça içinde; demekki içinden gelmedi getirmedin sen bize dedi..annem düğünde getirin dediniz ya dedi; yok yok demek ki istemedin dedi!!..
Cok bozulduk..yüzüğün parasini hemen verdim. bohcayi da düğünü beklemeden hazır edip vericez. Bu kadar basit hesaplarin yapilmasi normal mi sizce? Ben severken soğudum bu kadindan. söylüyor ve sonra ben öyle bir sey demedim diyor.
Ayrıca halen bizi kendi evine çağırmadı (1 saat uzaklikta bir sehirde) kendisi 10 kez gelmistir rahat bize...annem evini gormeden kızı verdim ama halen cagirmadi diye üzülüyor.
Benim içime sinmiyor, nisanlim büyütme mutlu olacak olan biziz diyor ama ben çok kötü oluyorum düşündükçe. ve soguyorum iyice((
Edit: Bu arada bu kadın 2 yıldır iş ciddiye binsin, yüzük takalim artik diye beni ve ailemi cok bunaltan, araya bir sürü insan sokan, beni bu yüzden bunalimlara sokan bir kadın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?