Şimdi okudum onu evet o biraz kötü olmuş ben de de tam tersiydi nişan parasına eşim hiç ellememisti lafını bile etmedi ama keşke destekcim olsaydı da parayi herseyi alsaydıseni ezdirmem, uzdurmem diyip duruyor ama buradaki arkadaslar gibi ben de parayi almasına kötü oldum.güvenim bir anda gitti
hepimizin başka demek ki sorunlariŞimdi okudum onu evet o biraz kötü olmuş ben de de tam tersiydi nişan parasına eşim hiç ellememisti lafını bile etmedi ama keşke destekcim olsaydı da parayi herseyi alsaydı
aynen böyle..kadın ev almak için bile benim maasima guveniyor. oglunun maaşı benim üçte birim kadar. ben böyle kabul ettim, nişanlım cok degerli ama bu olaya kadar..kadın resmen çıkarcı çıktı..off nasıl pismanim. bohca da bohca olsa..icinden bir tane kullanacagim sey çıkmadı.Siz anne kiz fazla yuz vermissiniz.
Yuzuk parasini nisanlinin
Almasi..
Bohca lafi edilmesi.
Kv de durumunuzun iyi oldugunun farkinda
Cebimizden
Ne kadar az cikarsa o kadar iyi modunda.
Cunku annen gerekirse dugunu ben yaparim diyecek kadar hevesli gorunmus.
Nisanlin da adil olmayi degil
Annesinin agzina bakmayi tercih ediyor.
ama onlar getirdi. simdi biz yaptik onlar yapmadı demezller mi bu sefer? yollamasam mi ki..zerre icimden gelmiyor yaa..hatta onunkini de göndermek icin can atiyorum. ama geri dönüş hic olmaz bu sefer sankiCanım selam,
Benden sana tecrübe ile kazanılmış altın niteliğinde ders, sakın ha sakın onu memnun etmek için hiç bir şey yapma. Asla da adetiniz ne diye sorma? Şunu kulağına küpe et, yapan değil yapmayan kıymetli olur. Ben de senin gibi yaptım zamanında, şimdi kafama çok vuruyorum. Bir tane memnun olmasını bilmeyen kadın için, istemediğim ne çok şey yaptım. Altın mı taktılar, yooo. Boşa çaba, uğraş huzursuzluk. Biz de yok böyle şeyler, ben de istemiyorum zaten de geç. Ayrıca bohça falan da gönderme
aynen böyle..kadın ev almak için bile benim maasima guveniyor. oglunun maaşı benim üçte birim kadar. ben böyle kabul ettim, nişanlım cok degerli ama bu olaya kadar..kadın resmen çıkarcı çıktı..off nasıl pismanim. bohca da bohca olsa..icinden bir tane kullanacagim sey çıkmadı.
aynen öyle yapmaliydi. yeni bir tartisma cikmasin diye aldim biktim artik dedi. gecerli mi bu sebep sizce? birden gözümden düştü adam..şaka gibiSen sadece kv ye yuklenme
Nisanlinin da ondan az kalir yani yok bana kalirsa.
Belki biraz agir olacak ama biraz mert bir adam olsaydi orada annenin verdigi parayi alip cebine koymazdi.
Aynen yukarda yazilan gibi
Annesi adina ozur diler
Annenin gonlunu alirdi. Olayi yumusatirdi.
Çok çok zor ama böyle sorunu olupta mesela tınlamayıp her zaman her şekilde pozitif mutlu olmaya çalışan ve bunu başaran insanlara hayranım bu da yapı meselesi sanırım. Allah hakkımızda hayirlisini versin tek adil olan o çünkü bu dünya kotulerin kazandığı iyilerin kaybettiği bi halde o yüzden bool bol dua ethepimizin başka demek ki sorunlarimutlu olmak ne kadar zor di mi..bir insan her seyi mahvediyor..
aynen öyle yapmaliydi. yeni bir tartisma cikmasin diye aldim biktim artik dedi. gecerli mi bu sebep sizce? birden gözümden düştü adam..şaka gibi
çok üzüldüm sizin adınızaCanm hiic yüz verme birak sen herseyi gönlünce yap genc kızsın defaĺarca evlemeyeceksin sonucta. bende kacarak evlendim ama ne dügünüm oldu nede bir gelinlik giyebildim üvey kaynanam ve kayinbabam bir yüzük bile takmadilar bana birak yüzügü hayirli olsun bile demediler bize onu da gectim evlerine bile almadilar onlarin bana ettigi hakaretleri hic bir zaman unutmadm hamileym ona bile hayirli olsun demediler. sana tavsiyem kendine dikkat et sakin onlarn istedigi herseyi yapma yoksa hep ezilen sen olursun..
keske öyle yapsaydi. o kadar doluyum ki ona..Ne tartismasi cikabilirdi ki.
Annen o parayi bir nevi tepki gostermek icin veriyor dil mi.
Orada annenin elini opse
Neden verdigini biliyorum ama buna gerek yok, annem cok ayip etti
Ama birde siz uzmeyin beni deseydi
Annen parayi kafasina mi atacakti.
Nasil hosuna giderdi degil mi.
Noldu suan. Aldi parayi annen kirgin.
Olay tirmandi.
Ama olsun parayi oyle boyle aldilar.
Sonuca bakacaklar.
ya bir de istenmeyen gelin olsam eyvallah diyecegim. kadin 2 yıldır beni bunalima soktu, yüzük bari takalim. ben düşünmekten hasta olacam, yoksa kalbinde baskasi mi var diye diye mahvetti beni..Genelde böyle saçmalıkları kız tarafı yapar ilk defa erkek tarafının adet diyerek direttigini gördüm. Allah yardımcınız olsun. Olabildiğince az muhatap olun. Bu kadından çekeceğiniz var orası kesin...
keske öyle yapsaydi. o kadar doluyum ki ona..nasıl yapmaz nasil akıl etmez bunu yaa (((
ya bir de istenmeyen gelin olsam eyvallah diyecegim. kadin 2 yıldır beni bunalima soktu, yüzük bari takalim. ben düşünmekten hasta olacam, yoksa kalbinde baskasi mi var diye diye mahvetti beni..
Düğün zamanı okur böyle şeyler siz de gerginsiniz o da gergin. Yanlış anlamalari konuşarak halledersiniz. Herşeyi de o öyle dedi bu bunu yapmadı diye kafaya takmayin sonra kinlenip ilişkilerinizi bozacak duruma geliyorsunuz.ya inanın gayet sevdigim kadından, bu ince ve basit hesaplar yüzunden midem bulandi. yalan da dahil..keske her seyi ben alsaydim şu muhabbetlere girmeseydim..
ay ben bir de bu adamın karakterini sevdim biliyor musun. burda konum bile var aşık degilim sanki diye..karakteriyle hayran oldum, elimde mi patladi nedirSuan sana gaz veriyormusum gibi gorundugumun farkindayim
Fakat gercekten amacim bu degil.
Ben disaridan bakan biri olarak boyle goruyorum, yanildigimi da zannetmiyorum.
Sunu yapan kiz tarafi olarak siz olsaydiniz
Yine ayni seyleri yazardim..
Ask mesk bir yere kadar bunu asla unutma.
Karakter dedigimiz sey
Verdigimiz tepkilerdir.
Ve bir evlilik sadece ask degil
Karakter de ister.
öyle kin doluyum ki, içimde öfke patlamaları oluyor. yüzüğü kadının suratina atip, al sadakam olsun dememek için zor tutuyorum!Düğün zamanı okur böyle şeyler siz de gerginsiniz o da gergin. Yanlış anlamalari konuşarak halledersiniz. Herşeyi de o öyle dedi bu bunu yapmadı diye kafaya takmayin sonra kinlenip ilişkilerinizi bozacak duruma geliyorsunuz.
Cnm keske sadece bunlar olsa.. Allaha sükür simdi evim var ailem ve esim arkamda bebeğimide insaAllah saglikla kucagima alaym baskada bisey istemiyorum. kafana takma normal böyle seyler insaallah coook mutlu olursunçok üzüldüm sizin adınızaeskiden bunlar siradan gelirdi bana ama simdi daha iyi anlıyorum..ne kadar kötüymüş deger verilmemek..Allah size de sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?