Benim bildiğim evlilik işlerinde erkek tarafina değil, kız tarafına adetleri sorulur ve ona göre hareket edilir. Benim burada gördüğüm, sizin durumunuz onlara göre daha iyi, anneniz de tek kızısınız diye herşeyi yapabileceğibi göstermiş ve kv bunu kullanmaya niyetlenmiş. Nişanlınız da çok tuhaf, yanlış anlamayın ama benim eşimle öyle bir şey yaşasak parayı orada vermek istememizi hakaret sayardı, asla cebine atmazdı. Altı üstü bir yüzük, hadi size sevgisini geçtim gururundan da mı önemliydi. Annesine ben böyle istedim diyip susturabilirdi onu. Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama anlattıklarınızdan anne sözüyle iş yapıyor gibi bir izlenim yarattı bende.
Sizi gaza getirmek veya ayrılın demek kimseye düşmez tabi ama nişanlandıktan ve aile içine resmi olarak girdikten sonra işler çok değişiyor, evliliğin fragmanı denmiyor boşuna. Üstelik aşık bile değilsiniz, evlilik bir sürü sorumluluk sorun beraberinde getiriyor, aşık olmadığınız bir adama nereye kadar katlanabilirsiniz. Evlilik sadece aşk değil elbette ama bazı sorunlar yaşayınca daha çabuk affedebiliyorsunuz veya gözardı edebiliyorsunuz. İnşallah sizin için hayırlısı olur.