- 29 Aralık 2007
- 6.205
- 50
- 44
bakıyorumda çoğumuzun kızı olacak inşallah
ıyı ıyı oglumsuma kız aramak zorunda kalmıyacagızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıyorumda çoğumuzun kızı olacak inşallah
senın hamılleıgın nASIL GIDIYOR CANIMMselam bende varım daha dün böyle bir liste yapsak ya diyodum teşekkürler .
22-24 nisan arası bir günde ballı kızımı normal doğumla inşallah.
bende 27 haftalıgım 9 kılo aldım doktor cok kızıyor dıkkatte edıyorum ama alıyorum bunyeyle alakalı canım12 kilo bana doktor çok dedi ama daha az nasıl olur bende çözemedim Ebru Şallı gibi +6 ile doğuracak değiliz ya. Sen çok mu aldın ?
kendın ı sezeryan ıstedın canımm
hamıllelık nasıl gıdıyorr
bende 27 haftalıgım 9 kılo aldım doktor cok kızıyor dıkkatte edıyorum ama alıyorum bunyeyle alakalı canım
seker yuklemen nasıl
artık bence ne kadar dikkatte etsek
kilo alımını durduramayız kızlar
ayda en az 15,-2 kilo alıcaz hazırlıklı olun:)
ben 28. haftadayım daha 6 kilo aldım
ama bundan sonra hızla alıcakmışım gibi geliyo bana
en fazla kilo alan benim sanırsam 28+2 haftada 13 kilo aldımm ne olacak benim sonum
Selam kızlar,şimdi doktordan geldim:) 29 hafta 1 günlük'üz bugün.Oğluşum 1619 gram ve 37 cm olmuş.çok iyiymiş maşallah..ama ben toplamda 10 kilo almışım doktorum biraz daha dikkat et dedi..moralim bozuldu..
Bu arada kızlar,oğluşumun yüzü artık net gözüküyor..doktorumda,annemde sana benziyor dediler..
ıyı ıyı oglumsuma kız aramak zorunda kalmıyacagızzz
Selam kızlar,şimdi doktordan geldim:) 29 hafta 1 günlük'üz bugün.Oğluşum 1619 gram ve 37 cm olmuş.çok iyiymiş maşallah..ama ben toplamda 10 kilo almışım doktorum biraz daha dikkat et dedi..moralim bozuldu..
Bu arada kızlar,oğluşumun yüzü artık net gözüküyor..doktorumda,annemde sana benziyor dediler..