O kadar kinliymiş ki çok şaşırdım böyle birisi olmasına atlatamıyorum sorun sevmem değil uğradığım bir çeşit psklojik şiddet. Psikiyatri ye gitsem durumu anlatsam böyle şeyler için yardımcı oluyorlar mı çok mu abes kaçar hiç bir fikrim yok bilen yardımcı olabilir mi. Kurtulmak istiyorum bu ağırlıktan. Şerefsiz gününü gün edicek bana yaptığı ile ben eriyip gitmek istemiyorum
Bence olaylara bakış pencereni değiştir.. ben seninle aynı şeyi düşünmüyorum.
Onun böyle davranması "nişanlıyken" senin için çok büyük avantaj.. maske takan ve sonradan gerçek yüzünü gösteren o kadar çok kiş var ki! Sen daha ciddiye binmeden herşeyi görmüş oldun.
Bence bu yüzden kendini şanslı ilan edebilirsin..
Hayat sana bazı şeyleri göstermiş seçenekleri sunmuş.. bu saatten sonra başina gelecek her güzel ve kötü şey senin seçimin olur.. kartlar çok açık.
Sana bir tavsiyem kimseyi kaybetmekten korkma. Korkarsan bile bunu ona hissettirme.. çünkü en sevdiğin bile olursa seni oradan vurur. Vazgeçilmez olduğnu hissederse, senin ona karşı tüm zaaflarını kullanır.
Nişanlında bunu yapmış.. tam da karaktersiz örneği.
2. bi tavsiyemde ailenin en kötüsünü bile dişarıdan birine asla ezdirme.. bu ailene değil aslında sana yapılan bir saygısızlık.
Bırak seni karşındaki kaybetmekten korksun senin için karşındaki fedakarlık yapsin..
Mesela sen onun teyzesine laf edebildin mi? Ortalığı bu kadar karıştırdı dile getirebildin mi? Hayır.. çünkü biliyorsunki nişanlın bu durumu kaldırmaz.
Sen de öyle ol sana ve ailene laf söyleme haddine, cesaretine sahip olamasınlar.
Bırak gününü gün etsin, çok mutlu olsun ama senden uzak dursun.
Sana ne olmuş? 3 çocukla ortada mı kalmışsin.. alti üstü nişan atmışsın!
Nişanlanmanin amacı ne ? Tanimak değil mi.. tanimıssin bakmissin olmamıs..
Sen nişan atınca boyle dağildın düşünsene evlenince ne yapacaktın.. boşanmayı asla kaldıramayıp herseye boyun eğip ömür boyu mutsuz olacaktın..
Tekrar sevecek, sevileceksin .. aşık olup yine aynı kararları alacaksın o zaman bu çocuk aklına bile gelmeyecek!
Sakın evlenmek için evlenme..!