Nişan Nişan alışverişi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Guzeloglumyamanim

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
98
8
298
İstanbul
Kızlar hepinize günaydın..Öyle çok büyük bir sorunum yok hatta sorun bile sayılmaz ama sizden yardım bekliyorum..Biz pazar günü nişan alışverişine çıkacağız.Ama pazar günü kuyumcuların kapalı olduğunu hiç hesaba katmamıştık.Erkek arkadaşımda zar zor izin aldı işyerinden..Şimdi biz napıcaz pazar gününden başka izin günü yok ve nişanımız bu ayın 11inde.Sizlerin bildiği pazar günü açık olan kuyumcular var mı?Bize yardımcı olabilir misiniz?

burda pazar günleri nöbetçi kuyumcular oluyo.:9: komik ama oluyo gerçekten.
burası ilçe olduğu halde böyle. istanbulda vardır mutlaka

Bulamazsanız eğer, alışveriş merkezlerindeki kuyumculara bakın, gerçi fiyat farkı çok olurmu, pahalı olurmu bilmem:26:

AVM'ler pahalı ve bence bol çeşit de yok :19: Ama bence açık kuyumcu vardır. Şu anda sözlüm olan AŞKIM geçen ramazan sevgilimdi. Bir kaç ay önce bana evlenmek teklifi edince tek taş takmıştı ve ben onu kaybettim :59: Bayram günü onlara el öpmeye gidecektim ailesi biliyordu bana tek taş takıldığını kaybettim gibi bi açıklama yapamazdım mecbur yeni yüzük alınacaktı. Sevgilimle bayram günü açık kuyumcu aradık yok yok yookk.. Sonunda bir tane buldum çöllerde su bulmuş gibi sevindim :9:

Cnm şehremini deki tüm kuyumcular açık çapa tıp fakültesinin karsı ara sokağında muhakkak bulursun dert etme yani.Hayırlı olsun

Back