• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Hayirlisi olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻 Bende dün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum, bugün 2. Gün ishal oldum korkuttu beni ama şimdi sizin pozitiv olduğunu okuyunca çok sevindim darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inşallah🤲🏻 Benim ilk kızım normal oldu şimdi ikinci için uğraşıyoruz ilk transferim.
Kabız olmaktan iyidir 😃 ben de kabız olmamak için günde 2 3 tane kayısı yiyorum. Ikınsak bişe olacak diye korkuyoruz

Hayirlisi olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻 Bende dün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum, bugün 2. Gün ishal oldum korkuttu beni ama şimdi sizin pozitiv olduğunu okuyunca çok sevindim darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inşallah🤲🏻 Benim ilk kızım normal oldu şimdi ikinci için uğraşıyoruz ilk transferim.
Benğm hüç belirtim yoktu hala da yok gibi.sadece göğüs hassasiyeti var.
Sakın tedirgin olma.ben hala herkes gibi belirti göstermiyorum. Transferin 5.günü çok kötü başım ağrıdı 6.gün akşama kadar devam etti. Ben olmayacağına o kadar emindim ki. O kadar ağrıya tutunsa bile gitmiştir diyodum. Ne belim ağrıdı ne kasıklarım. 6. Günden sonra bişeyler başladı onları da adet olacağıma yordum. Bugün testi erken yaptım yoksa iyice ağlarım bayramda kimsenin moralini bozmam dedim o kadar emindim yani yokluğuna..Sonrasında bugün mesela kasıklarımda aynı adet sancısı vardı. Sadece dua et Allah verecekse önünde hiçbirşey duramaz inşallah güzel haberi alırsın..🌸

Merhabalar benim de bugün 3. günüm ve vajinamda ağrı var karnımda böyle kasılma gibi şeyler var böyle olan var mı inşallah isteyen herkesin pozitif çıkar sonucu🤲

Benğm hüç belirtim yoktu hala da yok gibi.sadece göğüs hassasiyeti var.

Sakın tedirgin olma.ben hala herkes gibi belirti göstermiyorum. Transferin 5.günü çok kötü başım ağrıdı 6.gün akşama kadar devam etti. Ben olmayacağına o kadar emindim ki. O kadar ağrıya tutunsa bile gitmiştir diyodum. Ne belim ağrıdı ne kasıklarım. 6. Günden sonra bişeyler başladı onları da adet olacağıma yordum. Bugün testi erken yaptım yoksa iyice ağlarım bayramda kimsenin moralini bozmam dedim o kadar emindim yani yokluğuna..Sonrasında bugün mesela kasıklarımda aynı adet sancısı vardı. Sadece dua et Allah verecekse önünde hiçbirşey duramaz inşallah güzel haberi alırsın..🌸
Inşallah hepimiz alırız o güzel haberi 🤲🏻 Bendede göğüs hassasiyeti var ama transferden öncede vardi estrofemden ve progesteron iğneden sanırım. Şimlilik başka belirti yok. Bitek ishal oda sanırım kan sulandırıcıdan. İnşallah tutar bidaha aynı prosedür çok zor transfere
olurken çok ağlama tuttu birden. O kadar emek, ilaç maddi manevi çöküş gerçekten çok zor bir süreç rabbim herkezin yardımcısı olsun.

Benim 3.gün taze transfer 2 embriyo bugün 12.günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı

Benim 3.gün taze transfer 2 embriyo bugün 12.günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı
Erken gebelik bazen yanlış oluyor. Kimyasal gebeliğimde erken gebelik negatif çıkmıştı. Ama normal gebelik kaset test pozitifti

Cuma günü erhan bey
Benim de :) çok memnunum, tutsa da tutmasa da elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Ayrıca boş hayal kurdurtmuyor, olasılıkların hepsini açıklıyor. İkimiz için de hayırlısı 10 mayısta ikimiz de öğreniriz :)

Benim de :) çok memnunum, tutsa da tutmasa da elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Ayrıca boş hayal kurdurtmuyor, olasılıkların hepsini açıklıyor. İkimiz için de hayırlısı 10 mayısta ikimiz de öğreniriz :)
Evet ben de memnunum bu benim 2. Transferim insallahta sizinkide benimkide son olur :)size basari sansini soyledi mi ?

Evet ben de memnunum bu benim 2. Transferim insallahta sizinkide benimkide son olur :)size basari sansini soyledi mi ?
Benim ilk denemem. Amin olumlu sonuçlar paylaşırız inşallah. Başarısı şansından bahsetmedi ben de sormadım :) İnşallah 2. Sefere gerek kalmaz vücut çok zor toparlanır hem hormonlar, iğnelerin morlukları.. Hem de psikolojik olarak zor olur heralde. 1. Transfer sonrasında ne kadar beklediniz.

Bugün transferin 8.gunu dayanamadım kan testi verdim ve sonuç negatif geride daha 4 tane embriyo var beni bekleyen ama ben ne yapacağımı yada ne hissedeceğimi bilmiyorum ama çok kötüyüm

Bugün transferin 8.gunu dayanamadım kan testi verdim ve sonuç negatif geride daha 4 tane embriyo var beni bekleyen ama ben ne yapacağımı yada ne hissedeceğimi bilmiyorum ama çok kötüyüm
Kaçıncı gün embriyosu ve taze transfer mi acaba

Back
X