Yarın tam 10. Gün oluyorPerşemebe 28 nisan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın tam 10. Gün oluyorPerşemebe 28 nisan
bence çıkar canım 9.gün oluyorBenim
benim 3. Gün embriyosu 16 nisan transfer sizce bende de çıkar mı yarın sabah ilk idararla yapsam kızlar
hadi ya benim regl ağrısı gibi ağrılarım var belim kasıklarım ağrıyor. 5. gün evet bugün 7. günüm neyse biraz daha bekleyelimö bakalım:)Hiçbir şey yoktu yazıyorum kaç gündür stresten öldüm resmen kesin negatif gözüyle bakıyordum5. Gün embriyosuysa kesin çıkar
O zaman yarın sabah yapsam mı acaba korkuyorum çıkmazsabence çıkar canım 9.gün oluyor
yani bbek olup çıkmama ihtimalini de göze almak gerekiyor bazen 10.günde bile zor çıkıyor ben mesela 9. günümde yapıcam kadir gecesi onun yüzü suyu hürmetine çıkmazsa da test günüme kadar bekleyeceğim moral bozmak yok nasibimizde varsa alacağız çıkmazsa zaten erken yaptım dersin gününü beklersin. belirti bir şey var mı?O zaman yarın sabah yapsam mı acaba korkuyorum çıkmazsa![]()
Canımmm tebriklerrKızlar çarşamba kanda belli olacak artık
Ben de çok korkmuştum sonuca ama eninde sonunda öğreneceğizO zaman yarın sabah yapsam mı acaba korkuyorum çıkmazsa![]()
Teşekkürler canım hep beraber güzel güzel haberler alalım hepimiz hakediyoruz anne olmayı asıl şimdi başlıyor zorlu süreçCanımmm tebriklerrartık rahat bir nefes alabilirsin
![]()
İnsallah hayirli haberler alirsiniz Rabbim gonlunuzden geveni hayatinza dail eylesinMerhaba benimde 16 nisan transfer günüm 3. Gün embriyosu 28 inde test günüm rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah![]()
korkma umarım senınledır.. 5. gun embrıyosu 7 gunde baktırdım 60 cıktıı ama sımdıde dıyorum 2-3 gun sonra yukselecekmı dıye bakıcaz yaa baktırmasamıydım sevınemedım bıle ne olur ne olmaz dıyeTebrik ederim maşallah çok güzel. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Kaçıncı gğn embriyosuydu? Benim de yarın 7. Gün. Ama. Test yapmaya korkuyorum
Yaptirdim keyfim yok hic ben elendim kızlar Rabbim size nasip eylesin insallah
Elemdim ne demekYaptirdim keyfim yok hic ben elendim kızlar Rabbim size nasip eylesin insallah
Çok teşekkür ederim inşallah benimledirkorkma umarım senınledır.. 5. gun embrıyosu 7 gunde baktırdım 60 cıktıı ama sımdıde dıyorum 2-3 gun sonra yukselecekmı dıye bakıcaz yaa baktırmasamıydım sevınemedım bıle ne olur ne olmaz dıye
Negatif çıktıElemdim ne demek
Üzülme dicem de üzüleceksn normal olarak..üzüntünü uzatma diyebilirim sadece.çabuk toparlanNegatif çıktı
İnsallah canm sizin insallah pozitif cikar bu sayfadaki son negatif olsunÜzülme dicem de üzüleceksn normal olarak..üzüntünü uzatma diyebilirim sadece.çabuk toparlan![]()
Belirti ilk 2-3 gün vardı kasık ağrısı ve meme hassasiyeti şimdilerde pek yok ara ara kasığımda bir ince sızı hissediyorum o kadaryani bbek olup çıkmama ihtimalini de göze almak gerekiyor bazen 10.günde bile zor çıkıyor ben mesela 9. günümde yapıcam kadir gecesi onun yüzü suyu hürmetine çıkmazsa da test günüme kadar bekleyeceğim moral bozmak yok nasibimizde varsa alacağız çıkmazsa zaten erken yaptım dersin gününü beklersin. belirti bir şey var mı?
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah pozifleri görebiliriz hayırlıısı ileBelirti ilk 2-3 gün vardı kasık ağrısı ve meme hassasiyeti şimdilerde pek yok ara ara kasığımda bir ince sızı hissediyorum o kadar