• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Hiçbir şey yoktu yazıyorum kaç gündür stresten öldüm resmen kesin negatif gözüyle bakıyordum 😊5. Gün embriyosuysa kesin çıkar
hadi ya benim regl ağrısı gibi ağrılarım var belim kasıklarım ağrıyor. 5. gün evet bugün 7. günüm neyse biraz daha bekleyelimö bakalım:)

O zaman yarın sabah yapsam mı acaba korkuyorum çıkmazsa 😢
yani bbek olup çıkmama ihtimalini de göze almak gerekiyor bazen 10.günde bile zor çıkıyor ben mesela 9. günümde yapıcam kadir gecesi onun yüzü suyu hürmetine çıkmazsa da test günüme kadar bekleyeceğim moral bozmak yok nasibimizde varsa alacağız çıkmazsa zaten erken yaptım dersin gününü beklersin. belirti bir şey var mı?

Tebrik ederim maşallah çok güzel. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🤲 Kaçıncı gğn embriyosuydu? Benim de yarın 7. Gün. Ama. Test yapmaya korkuyorum
korkma umarım senınledır.. 5. gun embrıyosu 7 gunde baktırdım 60 cıktıı ama sımdıde dıyorum 2-3 gun sonra yukselecekmı dıye bakıcaz yaa baktırmasamıydım sevınemedım bıle ne olur ne olmaz dıye

korkma umarım senınledır.. 5. gun embrıyosu 7 gunde baktırdım 60 cıktıı ama sımdıde dıyorum 2-3 gun sonra yukselecekmı dıye bakıcaz yaa baktırmasamıydım sevınemedım bıle ne olur ne olmaz dıye
Çok teşekkür ederim inşallah benimledir🤲 ben de bir şey hissetmediğim için var mı yok mu kestiremiyorum açıkçası. Hayır lütfen pozitif düşünün. Değer güzel çıkmış inşallah kat be kat artarak devam edecek🤲 bebişleriniz sizinle. Onları sevin, konuşun, dua edin. Olumlu düşünün evrene olumlu mesajlar gönderin😇 her şey güzel olacak inşallah.🤲

Daha doğru zamanda seninle olacak diye düşün şimdi kendini toparla çok yıpratma mücadeleye devam eninde sonunda hepimiz kavuşacağız Rabbim yaşatmayacağı mutluluğun hayalini kurdurmaz ❤️🧿

yani bbek olup çıkmama ihtimalini de göze almak gerekiyor bazen 10.günde bile zor çıkıyor ben mesela 9. günümde yapıcam kadir gecesi onun yüzü suyu hürmetine çıkmazsa da test günüme kadar bekleyeceğim moral bozmak yok nasibimizde varsa alacağız çıkmazsa zaten erken yaptım dersin gününü beklersin. belirti bir şey var mı?
Belirti ilk 2-3 gün vardı kasık ağrısı ve meme hassasiyeti şimdilerde pek yok ara ara kasığımda bir ince sızı hissediyorum o kadar

Belirti ilk 2-3 gün vardı kasık ağrısı ve meme hassasiyeti şimdilerde pek yok ara ara kasığımda bir ince sızı hissediyorum o kadar
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah pozifleri görebiliriz hayırlıısı ile

Back
X