Canım bazen bana bir korku geliyor agrim olmazsa sanki arada agrim olunca bi umudum oluyor gibi geliyor ama benim ilaclardan kaynakli olmasi ihtimal icinde bazende diyorum ki insallah bebegimin cabalari icindr bu agrilarm bugun cok duygusalm aksine cok umut bagladim orda olmasina alstm sonuc istedm gibi cikmaz diye dusunmek istemiyorum bile oyuzden bebegimle konusmak beni rahatlatiyo insallah gercek olur canm insallah emeklerimizn karsiligini aliriz Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin psikoljin bile gunden gune tutmuyor zaman gecmek bilmiyor rahatlatmamiz lazm kendimizi bebegimizleyiz ogrenene kadar bir belirti olmamasi normal kimsinin ilaclardan agrilari oluyor bi forumda okudum genelde gebeligi ogrendikten bir sure sonra yani kese gorundukten sonra o haftalarda belirtiler basliyormus hic sikma caniniDoğru söylüyorsun anın tadını yaşamak gerektutup tutmadığını bilmiyorum ama en azından karnım bir bebek var değil mi bu his bile büyüleyici
transferden önce iğneler çok daha zor gelirdi ama transferden sonra insanın bebeğiyle beraber oldggunu bilmesi daha da güç veriyor. İnşallah içimizdeki bu sevinç kalıcı olur geçici olmaz.
Bu gğn 4. Gün ama hala tık yok. Hayır yani hiç transfer olmamış gibiyim bu işte bir gariplik var sanki
![]()