Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

O doktoru takip ediyorum baya başarili inşallah pozitif olur
Bende Gökalp beyin hastasıyım ama bende başarılı olmadı bende faydası olmadı diye kotuleyemem elbet nasip kısmet şimdi başka bir doktorda tedavi görüyorum bununda bi garantisi yok inşallah sizin için iyi olur olumlu bir şekilde tedaviniz sonuçlanır bebeğinize kavuşursunuz.

Canim ustte de dedigim gibi ben doktora falan kesinlikle guvenmiyorum. Hepsi ozellikle de ozel hastaneler bu isin ticaretini yapiyor. Biz onlar icin gelr kapisiyiz. Bu hastaneyi niye sectim derseniz yeni acilan bir hastane ve labarotuvar malzemelerinin en son teknoloji olmasi ama Rabbim ol demezse dunyanin butun olmasi gereken kosullar olsa yine olmaz.

Tedavi surecinde o hastanede beklerken cok hamile de gordum ama olumsuz sonuc alip odadan aglayarak cikana da sahit oldum.

Bunlar hep kismet isi. Hakkimizda hayirlisi diyelim

Insallah canim hayirlisi. Guzel dileklerin icin sagolasin.

Doktor, ilac, vs.bunlar sadece vesile.

Rabbime siginiyorum. O “OL” demezse butun bu olumlu gibi gorunen seyler bos.
Öule canım ya benim herşey yolunda dediler embryolar çok güzeldi ama tutmadı yine Allah ol diyince olcak vakti zamanı gelmeyince olmuyor napsak ta

Ben onda olamadım canım arkadaşa yorum yaptım ben Denizlide yim özel sağlık hastanesinde yaptırdım

Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın takdiri

Bnmde okulum açılıyor vajinal tableti saat 7 ye döndürdüm estrfem ve iğne saatleri önemli dediler
Çok teşekkür ederim cevap için ben iğneyi de geçen gün biraz gecikmeli yaptım normalde 12-13 arası yapıyordum saat 14.30da yaptım ertesi gün normal saatinde yaptım

Suan 7. Gunum ve dayanamayip test yaptim. Cok sanci cektigim icin.

Kizlar hemen cift cizgi cikti. Hala algilamakta zorlaniyorum. Hamilemiyim simdi ben

Suan 7. Gunum ve dayanamayip test yaptim. Cok sanci cektigim icin.

Kizlar hemen cift cizgi cikti. Hala algilamakta zorlaniyorum. Hamilemiyim simdi ben
Eki Görüntüle 3059531
Hayırlı olsun gidip kan verme .. Tadını çıkar yine kendine dikkat et. Bu defa hcg sayısı düşük mü, 2 gün sonra katlanmış mı vs.. Yüzümüz gülsün yahu.. Tebrikler

Arkadaslar merhaba, tutmasinin belirtileri arasinda kahve akinti gelmesi mi en onemli belirti?

Üçüncü gün embriyosu en erken test ne zaman yapılır 29 Nisan'da transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…