- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
- Konu Sahibi babyjanuary
-
- #1.001
Sizin kacinci hafta kalp atisini duydunuzmi acabaÖyle düşünmeyin daha çok erken normal testlerde çıkması için,erken gebelikte bile çıkmayabilir daha 4.gününüzdesiniz.Ben de kendimi herşeye hazırlamıştım ilk denemede olmaz gibime geliyordu hala kaybetme korkum var mesela.Allah hayırlısını versin ne diyelim,olduğunda da vardır bir hayır olmadığında da
Katılıyorum ilk iki gün ateş basması kasık ve karın ağrısı bel ağrısı vardı dünden beri sadece bel ağrısı ve ateş basması devam ediyor sizin nasıldı bu günlerÖyle düşünmeyin daha çok erken normal testlerde çıkması için,erken gebelikte bile çıkmayabilir daha 4.gününüzdesiniz.Ben de kendimi herşeye hazırlamıştım ilk denemede olmaz gibime geliyordu hala kaybetme korkum var mesela.Allah hayırlısını versin ne diyelim,olduğunda da vardır bir hayır olmadığında da
Bende 18 nisanda transfer oldum bugün 12. Günüm test verdim 11.68 çıktı iyi mi kötü mü bilemedim18 nisanda transfer oldum
7. gün beta 66
9.gün 166
sizce degerler nasıl kızlar ?
bugun 11 . gun tekrarlamalııyım ..
içimde bole bıı karamsarlık var aksamları halsızlık basıyor gun ıcınde karnımda kasıklarda surkelı sancı var
18 nisanda transfer oldum
7. gün beta 66
9.gün 166
sizce degerler nasıl kızlar ?
bugun 11 . gun tekrarlamalııyım ..
içimde bole bıı karamsarlık var aksamları halsızlık basıyor gun ıcınde karnımda kasıklarda surkelı sancı var
Bende 18 nisan da oldum bugün kan verdim 5 çıktı canım rabbim hakkımız da hayırlısını versinBende 18 nisanda transfer oldum bugün 12. Günüm test verdim 11.68 çıktı iyi mi kötü mü bilemedim
6+2 de gorduk canim biz yolk kesesini hemen kötü düşünmeTransferim 11 nisanda oldu 5 hafta 5 gunluk gebelik 5.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler tek kese gördük bugün doktor yolk sac henüz gozukmuyor dedi ilk günden beri hiç bir belirtim yok ne kasik ne karın ne göğüs ağrısı bulantı falanda yok sıfır belirti galiba boş gebelik yolk kese bu haftada gözükmesi gerekiyordu
5.haftada alttan ultrasonla bazen gözüküyor ama karindan ultrason icin erken zaten kese belli boyuta gelmeden yolk olusmazTransferim 11 nisanda oldu 5 hafta 5 gunluk gebelik 5.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler tek kese gördük bugün doktor yolk sac henüz gozukmuyor dedi ilk günden beri hiç bir belirtim yok ne kasik ne karın ne göğüs ağrısı bulantı falanda yok sıfır belirti galiba boş gebelik yolk kese bu haftada gözükmesi gerekiyordu
Senin çift embriyo muydu?ikiz mi tek mi?Merhaba,evet pozitif oldu çok şükür ama stres hiç bitmiyor,kese görebilecek miyiz,kalp atışı olacak mı derken yine diken üstünde buluyorsun kendini.Benim transferin ilk gününden beri kasık ağrım vardı,yerimden biraz ani kalksam bi gerginlik oluyordu.Bir kaç gün sonra da kasıklarımda bir doluluk hissi oluştu,değişiklik olduğu belliydi.6.gün erken gebelik testinde pozitifi gördüm,10.günkü kan testim 353 12.günde de 1090 çıktı.Şimdilerde lekelenmelerim var doktorum normal olduğunu söylüyor ama benim içim hiç rahat değil.Siz ne durumdasınız,transferiniz oldu mu?
Şu an 7.haftadayım en son kontrolüm pazartesiydi kalp atışı için Bayram sonrasına randevu verdi 5 Mayıs’ta görebiliriz inşallahSizin kacinci hafta kalp atisini duydunuzmi acaba
Tek embriyo verildi bana,tek kese gördük,önceden düşüğüm olduğu için riskli olurmuş ikiz gebelik benim içinSenin çift embriyo muydu?ikiz mi tek mi?
Sürekli kasık ağrısı oldu bende,bazen de midem bulandı onun dışında ateş basması hissetmedim,bel ağrısı da hatırlamıyorum ama bel ve kasık ağrısı şikayeti olanlar genelde pozitif görüyor umarım hakkınızda hayırlısı olurKatılıyorum ilk iki gün ateş basması kasık ve karın ağrısı bel ağrısı vardı dünden beri sadece bel ağrısı ve ateş basması devam ediyor sizin nasıldı bu günler
Bende persembe gunu gittim yolk kesesi olustu ama.kalp atışı icin 9mayista gidecegim suan 6+4 deyiz bizdeŞu an 7.haftadayım en son kontrolüm pazartesiydi kalp atışı için Bayram sonrasına randevu verdi 5 Mayıs’ta görebiliriz inşallahSiz ne durumdasınız?
Değerin 2 katından fazla artmış çünkü o yüzden sordum.benim de kısmetse 7 mayısta kese randevusu var.görürüz inşallahTek embriyo verildi bana,tek kese gördük,önceden düşüğüm olduğu için riskli olurmuş ikiz gebelik benim için
Önceden hamileliği olanlarda hcg artışı yüksek olabiliyormuş biz de acaba iki kese mi göreceğiz diye merak etmiştikDeğerin 2 katından fazla artmış çünkü o yüzden sordum.benim de kısmetse 7 mayısta kese randevusu var.görürüz inşallah
8.haftada bile duyulabiliyormuş kalp ama bana yolk kesesinden bahsetmediler boş gebelik falan olmasın diye de korkuyorum,sordum hatta doktoruma,öyle şeyler düşünme dedi geçiştirdi,bakalım ne göreceğiz Perşembe günüBende persembe gunu gittim yolk kesesi olustu ama.kalp atışı icin 9mayista gidecegim suan 6+4 deyiz bizde
Şöyle olabilir bazısı 2.keseyi kalp atışı için gittiğinde görmüş ya da tek yumurta ikizi ise onda da sonradan ortaya çıkıyormuş.ben çift yumurta koydurdum değerim de biraz yüksek acaba ikiz mi diye düşünüyorum ama keseye kadar belli olmazmış.sadece betadan belli olmaz diyorlarÖnceden hamileliği olanlarda hcg artışı yüksek olabiliyormuş biz de acaba iki kese mi göreceğiz diye merak etmiştik
Öyle olursa büyük bir şok yaşarız sanırımŞöyle olabilir bazısı 2.keseyi kalp atışı için gittiğinde görmüş ya da tek yumurta ikizi ise onda da sonradan ortaya çıkıyormuş.ben çift yumurta koydurdum değerim de biraz yüksek acaba ikiz mi diye düşünüyorum ama keseye kadar belli olmazmış.sadece betadan belli olmaz diyorlar
7 Mayıs kese randevusuÖyle olursa büyük bir şok yaşarız sanırımBakalım siz ne göreceksiniz,ne zaman kontrol gününüz?
Bende de çok ateş basması olıyor ara ara adet ağrisi gibi oluyor sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor ara ara ağrisi inşallah tutunma belirtileridirKatılıyorum ilk iki gün ateş basması kasık ve karın ağrısı bel ağrısı vardı dünden beri sadece bel ağrısı ve ateş basması devam ediyor sizin nasıldı bu günler
Canım şimdi bebişin 5 haftalıkmı oluyor nasıl hesaplanıyorki acaba ?7 Mayıs kese randevusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?