Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Sizin kacinci hafta kalp atisini duydunuzmi acaba

Katılıyorum ilk iki gün ateş basması kasık ve karın ağrısı bel ağrısı vardı dünden beri sadece bel ağrısı ve ateş basması devam ediyor sizin nasıldı bu günler

Bende 18 nisanda transfer oldum bugün 12. Günüm test verdim 11.68 çıktı iyi mi kötü mü bilemedim

Bende 18 nisanda transfer oldum bugün 12. Günüm test verdim 11.68 çıktı iyi mi kötü mü bilemedim
Bende 18 nisan da oldum bugün kan verdim 5 çıktı canım rabbim hakkımız da hayırlısını versin Doktorun ile görüştün mü?

Transferim 11 nisanda oldu 5 hafta 5 gunluk gebelik 5.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler tek kese gördük bugün doktor yolk sac henüz gozukmuyor dedi ilk günden beri hiç bir belirtim yok ne kasik ne karın ne göğüs ağrısı bulantı falanda yok sıfır belirti galiba boş gebelik yolk kese bu haftada gözükmesi gerekiyordu

6+2 de gorduk canim biz yolk kesesini hemen kötü düşünme

5.haftada alttan ultrasonla bazen gözüküyor ama karindan ultrason icin erken zaten kese belli boyuta gelmeden yolk olusmaz

Senin çift embriyo muydu?ikiz mi tek mi?

Katılıyorum ilk iki gün ateş basması kasık ve karın ağrısı bel ağrısı vardı dünden beri sadece bel ağrısı ve ateş basması devam ediyor sizin nasıldı bu günler
Sürekli kasık ağrısı oldu bende,bazen de midem bulandı onun dışında ateş basması hissetmedim,bel ağrısı da hatırlamıyorum ama bel ve kasık ağrısı şikayeti olanlar genelde pozitif görüyor umarım hakkınızda hayırlısı olur

Bende persembe gunu gittim yolk kesesi olustu ama.kalp atışı icin 9mayista gidecegim suan 6+4 deyiz bizde
8.haftada bile duyulabiliyormuş kalp ama bana yolk kesesinden bahsetmediler boş gebelik falan olmasın diye de korkuyorum,sordum hatta doktoruma,öyle şeyler düşünme dedi geçiştirdi,bakalım ne göreceğiz Perşembe günü

Önceden hamileliği olanlarda hcg artışı yüksek olabiliyormuş biz de acaba iki kese mi göreceğiz diye merak etmiştik
Şöyle olabilir bazısı 2.keseyi kalp atışı için gittiğinde görmüş ya da tek yumurta ikizi ise onda da sonradan ortaya çıkıyormuş.ben çift yumurta koydurdum değerim de biraz yüksek acaba ikiz mi diye düşünüyorum ama keseye kadar belli olmazmış.sadece betadan belli olmaz diyorlar

Öyle olursa büyük bir şok yaşarız sanırım Bakalım siz ne göreceksiniz,ne zaman kontrol gününüz?

Bende de çok ateş basması olıyor ara ara adet ağrisi gibi oluyor sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor ara ara ağrisi inşallah tutunma belirtileridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…