- Konu Sahibi babyjanuary
-
Silincemi geliyor canım? Rengi nasılİnşallah dediğiniz gibidir kızlar.lekelenmem günde 1-2 damla olarak devam ediyor o da beni endişelendiriyor.lekelenme bugün de olursa yarın vericem kanı artık beklemicem çarşambayı.belki ilaç düzenlemesine gidilir.
Silince gelmiyor artık.fitilden sonra dökülen fitil parçalarıyla çamaşıra geliyor 1-2 damla.fitil aparatı da temiz onda da leke olmuyor ama işte insan tedirgin oluyor.önceki gebeliğim kimyasal olduğu için tedirginimSilincemi geliyor canım? Rengi nasıl
Bunlara hiç takılma bir kaç gün devam edebilir lekeler
Artık kesilmiş canım sen kafana takmaSilince gelmiyor artık.fitilden sonra dökülen fitil parçalarıyla çamaşıra geliyor 1-2 damla.fitil aparatı da temiz onda da leke olmuyor ama işte insan tedirgin oluyor.önceki gebeliğim kimyasal olduğu için tedirginim
Canım başka belirtilerin oldumu? Bizlere de fikir olurSilince gelmiyor artık.fitilden sonra dökülen fitil parçalarıyla çamaşıra geliyor 1-2 damla.fitil aparatı da temiz onda da leke olmuyor ama işte insan tedirgin oluyor.önceki gebeliğim kimyasal olduğu için tedirginim
Kasık batmalarım var.adet olacakmışım gibi ara ara ağrı giriyor.oğluma hamileyken de olmuştu hatta mümkün değil adet olcam ağrım var diyordum.bel ağrısı var ama o da adet olacağım zaman da oluyor.onun dışında öyle göğüs ağrısı falan yok öyle kesin hamileyim denebilecek bi belirti yokCanım başka belirtilerin oldumu? Bizlere de fikir olur
Teşekkürler canımKasık batmalarım var.adet olacakmışım gibi ara ara ağrı giriyor.oğluma hamileyken de olmuştu hatta mümkün değil adet olcam ağrım var diyordum.bel ağrısı var ama o da adet olacağım zaman da oluyor.onun dışında öyle göğüs ağrısı falan yok öyle kesin hamileyim denebilecek bi belirti yok
Fitil için ben aparat kullanmıyorum. Ağız yerine vajinal yolla kullanın dediler. Ayrı aparat mı aldınızSilince gelmiyor artık.fitilden sonra dökülen fitil parçalarıyla çamaşıra geliyor 1-2 damla.fitil aparatı da temiz onda da leke olmuyor ama işte insan tedirgin oluyor.önceki gebeliğim kimyasal olduğu için tedirginim
Hayır lutinus fitil verdi doktor.onun kutusunda aparatı var.aparatla daha kolay yapılıyor.ağızdan alınmıyor zaten progestan fitil değilFitil için ben aparat kullanmıyorum. Ağız yerine vajinal yolla kullanın dediler. Ayrı aparat mı aldınız
Maşallah tebrik ederim çok güzel bir haber buKızlar bugün transferimin 10. Günü şimdi erken gebelik testi yaptım daha yapar yapmaz 2.çizgi çıktı ancak şöyle bi durum var.salı günü gonopeptly iğne yapmıştım onun etkisi olabilir mi bu?
Teşekkür ederim canım.kasıklarda batma var başka da bi belirti yok.hatta adet belirtileri sürüyor ara araMaşallah tebrik ederim çok güzel bir haber bugelsin bebişler peki var mıydı belirtiler
Bana progestan ilaç olanı verdi ama fitil gibi kullanacaksın dedi. İçinde aparat yoktu. Bazen dışarı da akıyor acaba yanlış mı yapıyorum diye endişelendim.Hayır lutinus fitil verdi doktor.onun kutusunda aparatı var.aparatla daha kolay yapılıyor.ağızdan alınmıyor zaten progestan fitil değil
Benimde akıyor canim korkma zaten ilk fitili atinca almasi gereken ilac.miktarini aliyor kalan akinti seklinde.akiyo bu normal dedi bana ilac anlatimda hemsireBana progestan ilaç olanı verdi ama fitil gibi kullanacaksın dedi. İçinde aparat yoktu. Bazen dışarı da akıyor acaba yanlış mı yapıyorum diye endişelendim.
İnşallah pozitifsinizdirOpudan sonra 2 ay rahim dinlendirildi 2 ay sonra adet oldum ondan da 19 gün falan sonra transfer oldu
İnşallah canımİnşallah pozitifsinizdir
Kızlar bugün transferimin 10. Günü şimdi erken gebelik testi yaptım daha yapar yapmaz 2.çizgi çıktı ancak şöyle bi durum var.salı günü gonopeptly iğne yapmıştım onun etkisi olabilir mi bu?
Bende de bir ara kasık batması olmuştu ama sonra durdu. Ben de aşırı şekilde gece terlemesi var.Teşekkür ederim canım.kasıklarda batma var başka da bi belirti yok.hatta adet belirtileri sürüyor ara ara
Bende gece terlemesi olmadı ama gün içinde ter boşalması oluyor bazen.onu da kullandığım hormonlara bağlıyorumBende de bir ara kasık batması olmuştu ama sonra durdu. Ben de aşırı şekilde gece terlemesi var.
Evet hormonlardan kaynaklı olabilir. Ben de uzun zamandır regl olmaya yakın ya da reglken gece terlemesi var doktorum menapoz başlangıcı demişti. Şimdi de olunca regl yakın diye düşündümBende gece terlemesi olmadı ama gün içinde ter boşalması oluyor bazen.onu da kullandığım hormonlara bağlıyorum
Bence iyi değerinKizlar sabah kan verdim cuma gunu degerim 16 di bugunku deger 64.63 sizce nasil 3. Gun emriosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?