Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Eczaneler de elinde varsa bile bi tane veriyor birden fazla vermiyor bulunmadığı için

Transfer öncesi mi kullanılıyor peki? Ben şimdiden araştırayım o zaman

Normalde devalar karalıyor 15 TL ama suresı gelmeden bız fazla fazla kullandığımız ıcın gerısını ucretlı alıyoruz bende buldum kıyı köşe elınde varsa bır yerlerde anca öyle depolarda yok

dualarım seninle inşallah tutunur sana bebişin

Geleceğin güzel anneleri, ben transferden 5 gün önce Clinoleic diye bir serum aldım belki tutunma ihtimalini arttırır diye. Aranızda böyle bir şey uygulayan var mı?

Rabbim hayırlısını versin, meleğin sana sımsıkı tutunur inşallah. En önemlisi moral.sonra beslenme ve ani hareketlerde bulunmamak, kendini yormamak ağır kaldırmamak. Ne sürekli yatmak ne de sürekli hareketli olmak. Orta şekerli yani.

Kızlar bugün transferimin 10. Günü şimdi erken gebelik testi yaptım daha yapar yapmaz 2.çizgi çıktı ancak şöyle bi durum var.salı günü gonopeptly iğne yapmıştım onun etkisi olabilir mi bu?

Kızlar bugün transferimin 10. Günü şimdi erken gebelik testi yaptım daha yapar yapmaz 2.çizgi çıktı ancak şöyle bi durum var.salı günü gonopeptly iğne yapmıştım onun etkisi olabilir mi bu?
Sanmıyorum hayırlı olsun ıns sağlıkla gelsın kan testi yaptırırken Protestan değerlerinizide ölçtürmenizi tavsiye ederim

Kızlar Protestan degerlerınızıde isteyin kan verırken doktordan o değerlerde önemli

Harika bir haber 2 gün daha sabret öyle kan ver. Şimdi kan versen 2 gün sonra yine ver dicekler nasıl olsa. Bekle 2. Çizginin keyfini yaşa. Tutunsun inşallah

Canım çok sevindim, bak yerleşme lekelenmesiymiiş
İğnenin etkisi okadar olmaz kuzum salıdan beri nerdeyse 1 hafta olmuş

İnşallah dediğiniz gibidir kızlar.lekelenmem günde 1-2 damla olarak devam ediyor o da beni endişelendiriyor.lekelenme bugün de olursa yarın vericem kanı artık beklemicem çarşambayı.belki ilaç düzenlemesine gidilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…