- Konu Sahibi babyjanuary
-
Eczaneler de elinde varsa bile bi tane veriyor birden fazla vermiyor bulunmadığı içinFiyatı 30 35 TL bişe, 5 6 tane alıp kenara koysanız iyi olur , günde 3 4 kullanılıyor, içinde 28 tane var. Benim hemşiereler anlaşmalı yerde de kalmadı nerde bulursanız alın dedi. Pozitif görünce de devam ediliyor. Ben 3 tane bulmuştum ama 40 50 tane eczane aradım. Gebelik görene kadar idare ederim sonrası kısmet
Transfer öncesi mi kullanılıyor peki? Ben şimdiden araştırayım o zamanFiyatı 30 35 TL bişe, 5 6 tane alıp kenara koysanız iyi olur , günde 3 4 kullanılıyor, içinde 28 tane var. Benim hemşiereler anlaşmalı yerde de kalmadı nerde bulursanız alın dedi. Pozitif görünce de devam ediliyor. Ben 3 tane bulmuştum ama 40 50 tane eczane aradım. Gebelik görene kadar idare ederim sonrası kısmet
Ben transferden 5 gün önce kullanmaya başladımTransfer öncesi mi kullanılıyor peki? Ben şimdiden araştırayım o zaman
Adetin 3. Günü başlattı 2 haftadır kullanıyorum 4 gün sonra transferim var inşallahTransfer öncesi mi kullanılıyor peki? Ben şimdiden araştırayım o zaman
Normalde devalar karalıyor 15 TL ama suresı gelmeden bız fazla fazla kullandığımız ıcın gerısını ucretlı alıyoruz bende buldum kıyı köşe elınde varsa bır yerlerde anca öyle depolarda yokFiyatı 30 35 TL bişe, 5 6 tane alıp kenara koysanız iyi olur , günde 3 4 kullanılıyor, içinde 28 tane var. Benim hemşiereler anlaşmalı yerde de kalmadı nerde bulursanız alın dedi. Pozitif görünce de devam ediliyor. Ben 3 tane bulmuştum ama 40 50 tane eczane aradım. Gebelik görene kadar idare ederim sonrası kısmet
Anladım canım. Adetten hemen sonra mı transfer oldu?Ben transferden 5 gün önce kullanmaya başladım
İnşallah size tutunur bebişinizAdetin 3. Günü başlattı 2 haftadır kullanıyorum 4 gün sonra transferim var inşallah
Opudan sonra 2 ay rahim dinlendirildi 2 ay sonra adet oldum ondan da 19 gün falan sonra transfer olduAnladım canım. Adetten hemen sonra mı transfer oldu?
dualarım seninle inşallah tutunur sana bebişinMerhaba, benim de 2 gün sonra PGT li embriyo transferim var. Üçüncü denemem ve ilk kez sağlıklı embriyo bulunduğu için ilk transfer olacak. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Transferden sonra nelere dikkat edilmesi konusunda varsa tecrübeleriniz doğrultusunda önerilerinize açığım
Rabbim hayırlısını versin, meleğin sana sımsıkı tutunur inşallah.Merhaba, benim de 2 gün sonra PGT li embriyo transferim var. Üçüncü denemem ve ilk kez sağlıklı embriyo bulunduğu için ilk transfer olacak. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Transferden sonra nelere dikkat edilmesi konusunda varsa tecrübeleriniz doğrultusunda önerilerinize açığım
Sanmıyorum hayırlı olsun ıns sağlıkla gelsın kan testi yaptırırken Protestan değerlerinizide ölçtürmenizi tavsiye ederimKızlar bugün transferimin 10. Günü şimdi erken gebelik testi yaptım daha yapar yapmaz 2.çizgi çıktı ancak şöyle bi durum var.salı günü gonopeptly iğne yapmıştım onun etkisi olabilir mi bu?
Harika bir haberKızlar bugün transferimin 10. Günü şimdi erken gebelik testi yaptım daha yapar yapmaz 2.çizgi çıktı ancak şöyle bi durum var.salı günü gonopeptly iğne yapmıştım onun etkisi olabilir mi bu?
Kan ver kuzum hayirli olsunKızlar bugün transferimin 10. Günü şimdi erken gebelik testi yaptım daha yapar yapmaz 2.çizgi çıktı ancak şöyle bi durum var.salı günü gonopeptly iğne yapmıştım onun etkisi olabilir mi bu?
Canım çok sevindim, bak yerleşme lekelenmesiymiişKızlar bugün transferimin 10. Günü şimdi erken gebelik testi yaptım daha yapar yapmaz 2.çizgi çıktı ancak şöyle bi durum var.salı günü gonopeptly iğne yapmıştım onun etkisi olabilir mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?