Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Ben transfere 1 hafta kala başladım progestan dex
Bana da yazdı. İğneler, fitil, vitamin, estrofem.. Haftaya transfer için gün verdi. Embriyolar 2. Kalite olduğu için tutmayabilir dedi. Olumsuz düşünmek istemiyorum dedimama bir de gerçekler var sonra yıkılma, bir daha yumurta toplarız dedi.
7.gün 31.6 çıkmıştı bugün 9.gun 67.5 çıkmış doktor daha cevap yazmadı 5.gun embriyosu
Kalitesi ile ilgili bir şey söylemiş miydi dr. Benim de haftaya 5.gün embriyosu transfer edilecek

Kalitesi ile ilgili bir şey söylemiş miydi dr. Benim de haftaya 5.gün embriyosu transfer edilecek
Evet 2 tane %100 1.kalite embriyo demişti yaşım 37 19 tane yumurta toplandı 5 tane 5.gune kadar gitti 2 tane dondurulmus 1.kalite transfer edildi galiba diğer 3 tanesi bu kalitede değil en iyi ikisi rahime gönderildi bence kalitede önemli değil Allah istedikten sonra kalitesi önemli değil bunlar nasip işi kac gündür okuyorum burda değeri 1.2 bile yükselen olmuş çok enteresan hikayeler var Rabbim ol dedimi oluyor ilk günler çok stres yapıyordum artık oluruna biraktim nasipte varsa bu çocuk bana tutunacak

Süreç çok zor. İnşallah tutunur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. İlk tüp bebek denemem, 5bc kalitesi düşük dedi dr. Bu kadar iğne ilaç.. Ne büyük mucizeymiş.. Rabbim Ol derse olur. Allah büyük.

14 Nisan’da 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bekleyiş başladı. Herkese sabır diliyorum. Umarım hepimiz iyi haberlerimizi paylaşırız
Ne güzel bunu okumak ben de 14 Nisan da transferimi oldum. Test günüm 26sı ama artık dayanamıyorum 5.gün 2 embriyo transfer edilmişti belki çıkar idrarda dedim ama bugün çıkmadı sizin nasıl geçiyor günleriniz

Merhaba iyi akşamlar genellikle estrofem kullanılıyor aslında bende bulamamıştım daha tenhada kalan fazla müşteri olmayan eczaneden buldum sizde öyle yapın isterseniz benim elimde var görüktüğünden 33tl aldım sanırım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Mutlu haberlerimizi paylaşalım umarım Bana doktorum 24’ünde test yaptır dedi. 3 günüm kalmış :) ilk 3-4 gün genelde yatarak dinlenerek geçirdim. İki gündür yarım saat yürüyüşe çıkıyorum. Yürümek iyi geldi. Genel olarak sakinim ben :) Sabır Sizin ?

Ben biraz aceleciyim:) bu da bende sabrı biraz zorlaştırıyor. Ben de ilk 3 gün yattım ama sonrasında yemek yapıp mutfak işlerini hallettim onun dışında evdeyim hep. Olması gereken her şeyi yaptım bütün iğne ilaçları aksatmadan yaptım duvar kalınlığım iyiydi bundan sonrası Allah’ın takdiri diyorum artık nasipCumartesi ben de kan versem mi diye düşünüyorum ama çok korkuyorum yaa

Evet biz elimizden geleni yapalım. Keşke demeyelim gerisi kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…