Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

İlk üç gün çok şiddetli ağrım oldu sonra azaldı sadece ani hareketlwrde kasigima bıçak saplanıyor sanki

Acil den gebelik testi yaptırabiliyorsunuz, 1,5 saate cıkıyor sonuc e nabızdan goruyorsunuz

Ben transfere 1 hafta kala başladım progestan dex
Bana da yazdı. İğneler, fitil, vitamin, estrofem.. Haftaya transfer için gün verdi. Embriyolar 2. Kalite olduğu için tutmayabilir dedi. Olumsuz düşünmek istemiyorum dedim ama bir de gerçekler var sonra yıkılma, bir daha yumurta toplarız dedi.

bizde yumurta toplama sürecine girdik cuma günü toplama olacak , transfer taze olacak ama kaç gün sonra olur bilmiyorum çok heycanlıyım

Selamm kızlar benim de dondurulmuş embriyolar var dün regl oldum transfer sürecine girdik bu ay. Bugün kontrole gittim doktorum estroferm bulunmuyo diye doğal yöntem dedikleri femara kullanarak tedaviyi yapıcaz dedi. Canım çok sıkıldı normalde yapacağı yöntemle yapmayacak diye pkos var bende işe yaramazaa diye korktum canım sıkıldı gerçekten kaç yere sorduk ilaç yok

İlacı bulmak çok zor gerçekten ben de önüme eczane çıktıkça soruyorum.genelde kıyı köşe yerlerde çıkabiliyor.hastane yanı büyük eczanelerde olmuyor

Bana hiç vermediler o ilaçtan ne işe yariyor

Benim transferden sonra 5. Gün bugün.biraz dışarılara çıktım işim vardı adet olacakmışım gibi ağrım oluyor.dün gonopeptly yapmıştım o mu yapıyor bilemedim çünkü çatlatma iğneleri adet ağrısı yapıyor bende.sizde de var mı böyle bi durum

Bence çok iyi iki katı artmış bence hayırlı olsun

31.6 çıkan sonucunuz 7. Gün mü 9. Gün sonucu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…