- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
- Konu Sahibi babyjanuary
-
İlk üç gün çok şiddetli ağrım oldu sonra azaldı sadece ani hareketlwrde kasigima bıçak saplanıyor sankiKişiye göre ilaçlar da farklılık gösteriyor, öyle uygun görülmüştür normaldir. Sizde de adet olacakmış gibi belirtiler var mı? Benim transferden sonra hafif kasık ağrılarım, hassasiyet devam ediyor. Üstüne göğüslerim de çok şişti ve ağrıyor
canım merhaba erbil hoca ile çalışmaktan memnun kaldın mı onun çalıştığı lab fulya acıbadem mi?İnşallah canim ben erbil yağmur hastasıyım fulya acibadem de oldu kendi kliniği ayri işlemler hastanede yapılıyorsen nerede yaptırdın
Acil den gebelik testi yaptırabiliyorsunuz, 1,5 saate cıkıyor sonuc e nabızdan goruyorsunuzBen kimyasal gebelikten şüphe ediyorum kahverengi lekeleme devam ediyor ve hala daha hiç bir belirtim yok çok sabırlı bir insan test günüm cuma bekleyelim o güne kadar diyor dün hastane kapalıydı doktorun telefonuyla konuşmuştu eşim bakalım bugün arayacaklar mı doktorlar belirtikleri günden önce test yapmaya karşılar daha söylemedik test yaptığımızı galiba kimyasal gebelik içime öyle doğuyor kısmet bakalım belki eşimden gizli yine tahlil veririm ama özel hastanelerde çok pahalı dün 150 ye yaptırdım devlet yapıyor mu acaba acile gitsem
Bana da yazdı. İğneler, fitil, vitamin, estrofem.. Haftaya transfer için gün verdi. Embriyolar 2. Kalite olduğu için tutmayabilir dedi. Olumsuz düşünmek istemiyorum dedim ama bir de gerçekler var sonra yıkılma, bir daha yumurta toplarız dedi.Ben transfere 1 hafta kala başladım progestan dex
Bol dollenmis yumurtan olur inşallahbizde yumurta toplama sürecine girdik cuma günü toplama olacak , transfer taze olacak ama kaç gün sonra olur bilmiyorum çok heycanlıyım
amin inşallahBol dollenmis yumurtan olur inşallah
Bende de öyle oluyor iki taraftan da saplanıyor ağrıAni hareket yapınca kasigima bıçak gibi ağrı saplanıyor sizce tutma ihtimali varmı 2 embriyo transfer edilmişti
İlacı bulmak çok zor gerçekten ben de önüme eczane çıktıkça soruyorum.genelde kıyı köşe yerlerde çıkabiliyor.hastane yanı büyük eczanelerde olmuyorSelamm kızlar benim de dondurulmuş embriyolar var dün regl oldum transfer sürecine girdik bu ay. Bugün kontrole gittim doktorum estroferm bulunmuyo diye doğal yöntem dedikleri femara kullanarak tedaviyi yapıcaz dedi. Canım çok sıkıldı normalde yapacağı yöntemle yapmayacak diye pkos var bende işe yaramazaa diye korktum canım sıkıldı gerçekten kaç yere sorduk ilaç yok
İnşallah tutmuşturBende de öyle oluyor iki taraftan da saplanıyor ağrı
Bana hiç vermediler o ilaçtan ne işe yariyorSelamm kızlar benim de dondurulmuş embriyolar var dün regl oldum transfer sürecine girdik bu ay. Bugün kontrole gittim doktorum estroferm bulunmuyo diye doğal yöntem dedikleri femara kullanarak tedaviyi yapıcaz dedi. Canım çok sıkıldı normalde yapacağı yöntemle yapmayacak diye pkos var bende işe yaramazaa diye korktum canım sıkıldı gerçekten kaç yere sorduk ilaç yok
Siz transfer mi oldunuz ? Yumurtaları büyüterek rahmin kalınlaşmasını sağlayacakmışBana hiç vermediler o ilaçtan ne işe yariyor
14 Nisan'da transferim oldu 12 yumurta toplandi 10 tanesi dollendi. Gonalf iğne yaptım sadeceSiz transfer mi oldunuz ? Yumurtaları büyüterek rahmin kalınlaşmasını sağlayacakmış
Bence çok iyi iki katı artmış bence hayırlı olsunTest günüme 2 gün kaldı 2 gün önce sağlık ocağında test yaptım 31.6 çıkmıştı bugün yine yaptım sonucu şimdi aldım 67.5 çıkmış doktorun asistanina gönderdim daha cevap gelmedi sizce 9.gün için iyimi
31.6 çıkan sonucunuz 7. Gün mü 9. Gün sonucu mu?Test günüme 2 gün kaldı 2 gün önce sağlık ocağında test yaptım 31.6 çıkmıştı bugün yine yaptım sonucu şimdi aldım 67.5 çıkmış doktorun asistanina gönderdim daha cevap gelmedi sizce 9.gün için iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?