Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Bende aynı şeyi düşündüm.15 inde transfer oldum 27 si test günü.24 ünde iğne için gidicem versem mi dedim ama pazara geliyor muhtemelen kan tahlili yapmazlar.pazartesi erken gebelik testi yapayım pozitifse 2 gün sonra da kan veririm gününde dedim.sana da transferden sonra gonopeptly iğne verdi mi doktor?

evet bir tane transfer günü yaptık bir tane de transferden 4 gün sonra yaptık. omagevenn de son serumu transfer sonrası 4.gün taktırdık. şimdi oksapar ve progestan iğnelerime, lutinusa,estrofeme ve vitamin takviyelerime devam ediyorum.

Bana da transferden 4 gün sonra 2 tane yap dedi bende şaşırdım yani çatlatma iğnesi ne alaka diye.beta hcg içeriyormuş sanırım onun için veriyorlarmış.ya benim kafamı o da karıştırdı gebelik testi yapsam 1 hafta sonra iğnenin etkisi olur diye emin olamıyorum.kan sonucunu da etkiler mi iğne acaba?bende omega vanın son dozunu bugün yaptırıcam

Birde senin tek embriyo muydu?

İyi akşamlar arkadaşlar benim transfer günümde cumartesi günü iki embriyo konulacak inşallah şuan bende lutinus duphaston kullanıyorum

Ben de yarın kontrole gideceğim. Transfer gününü belirleyecek. Sadece estrofem kullanıyorum. Bana daha iğne vermedi. İğnelere ne zaman başladınız?

Ani hareket yapınca kasigima bıçak gibi ağrı saplanıyor sizce tutma ihtimali varmı 2 embriyo transfer edilmişti

Evet araştırdım öyleymiş ilk önce çok garipsedim ne alaka diye inşallah fayda etmiştir bizlere bana transferden yarım saat sonra iğneyi vurdular

Evet araştırdım öyleymiş ilk önce çok garipsedim ne alaka diye inşallah fayda etmiştir bizlere bana transferden yarım saat sonra iğneyi vurdular
Kişiye göre ilaçlar da farklılık gösteriyor, öyle uygun görülmüştür normaldir. Sizde de adet olacakmış gibi belirtiler var mı? Benim transferden sonra hafif kasık ağrılarım, hassasiyet devam ediyor. Üstüne göğüslerim de çok şişti ve ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…