- Konu Sahibi babyjanuary
-
Bende aynı şeyi düşündüm.15 inde transfer oldum 27 si test günü.24 ünde iğne için gidicem versem mi dedim ama pazara geliyor muhtemelen kan tahlili yapmazlar.pazartesi erken gebelik testi yapayım pozitifse 2 gün sonra da kan veririm gününde dedim.sana da transferden sonra gonopeptly iğne verdi mi doktor?13 nisanda transfer oldum. 5.gün dondurulmuş embriyo. bel ve sırt ağrılarım ilk günden beri devam ediyor. test gününe 25 nisan dediler ama 23ünde kalçadan olan iğneyi yaptırmaya zaten gideceğim hastaneye ondan o gün yaptırsam mı kararsızım :)
evet bir tane transfer günü yaptık bir tane de transferden 4 gün sonra yaptık. omagevenn de son serumu transfer sonrası 4.gün taktırdık. şimdi oksapar ve progestan iğnelerime, lutinusa,estrofeme ve vitamin takviyelerime devam ediyorum.Bende aynı şeyi düşündüm.15 inde transfer oldum 27 si test günü.24 ünde iğne için gidicem versem mi dedim ama pazara geliyor muhtemelen kan tahlili yapmazlar.pazartesi erken gebelik testi yapayım pozitifse 2 gün sonra da kan veririm gününde dedim.sana da transferden sonra gonopeptly iğne verdi mi doktor?
Bana da transferden 4 gün sonra 2 tane yap dedi bende şaşırdım yani çatlatma iğnesi ne alaka diye.beta hcg içeriyormuş sanırım onun için veriyorlarmış.ya benim kafamı o da karıştırdı gebelik testi yapsam 1 hafta sonra iğnenin etkisi olur diye emin olamıyorum.kan sonucunu da etkiler mi iğne acaba?bende omega vanın son dozunu bugün yaptırıcamevet bir tane transfer günü yaptık bir tane de transferden 4 gün sonra yaptık. omagevenn de son serumu transfer sonrası 4.gün taktırdık. şimdi oksapar ve progestan iğnelerime, lutinusa,estrofeme ve vitamin takviyelerime devam ediyorum.
Birde senin tek embriyo muydu?evet bir tane transfer günü yaptık bir tane de transferden 4 gün sonra yaptık. omagevenn de son serumu transfer sonrası 4.gün taktırdık. şimdi oksapar ve progestan iğnelerime, lutinusa,estrofeme ve vitamin takviyelerime devam ediyorum.
Lutinus ben de kullanıyorum. Aparatı kullansan daha rahat yaparsın ve daha ileri bırakmış olursun. Böylece geri gelmez.Lutinus surekli geri geliyor yada top top kalıntı şekilinde çıkıyor sizde de boyle sikintilar oluyor mu . Birde aparati kullanıyormusun ben elimle itmeye çalışıyorum
supeerrrrKızlar 2 gün önce 242 çıkmıştı beta hcg değerim. Bugün 647
Transfere 5 gün kala başladım benBen de yarın kontrole gideceğim. Transfer gününü belirleyecek. Sadece estrofem kullanıyorum. Bana daha iğne vermedi. İğnelere ne zaman başladınız?
Evet tek embriyo. Yaşım 27 olduğu ve embriyom iyi kalitede olduğu için böyle olması gerekiyormuş. İlk denememBirde senin tek embriyo muydu?
Hayırlı olsun çok sevindim. Benim de sizin gibi embriyolarıma çok iyi dediler, Ankara memorialda tedavi görüyorum. Umut oldunuzKızlar 2 gün önce 242 çıkmıştı beta hcg değerim. Bugün 647
Anladım.benim yaştan dolayı 2 atma hakkım varmış.tutma ihtimalini artırıyormuş o yüzden ben 2 tane attırdımEvet tek embriyo. Yaşım 27 olduğu ve embriyom iyi kalitede olduğu için böyle olması gerekiyormuş. İlk denemem
Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucakla yavrunuKızlar 2 gün önce 242 çıkmıştı beta hcg değerim. Bugün 647
Ben transfere 1 hafta kala başladım progestan dexBen de yarın kontrole gideceğim. Transfer gününü belirleyecek. Sadece estrofem kullanıyorum. Bana daha iğne vermedi. İğnelere ne zaman başladınız?
Şanslısınız ben de isterdim iki tane:)) güzel haberlerimizi de yazarız umarımAnladım.benim yaştan dolayı 2 atma hakkım varmış.tutma ihtimalini artırıyormuş o yüzden ben 2 tane attırdım
Merhaba, benim de 26'ında test günüm. Dün yaptım Ovitrelle i. Hemşireyi arayıp sordum neden veriliyor çatlatma iğnesi diye. Çatlatma iğnesi olarak düşünmeyin dedi, beta hcg hormunu salınımını artıran bir iğneymiş.Merhaba benimde 25 test günüm size ovitrele vurudularmi
Evet araştırdım öyleymiş ilk önce çok garipsedim ne alaka diye inşallah fayda etmiştir bizlere bana transferden yarım saat sonra iğneyi vurdularMerhaba, benim de 26'ında test günüm. Dün yaptım Ovitrelle i. Hemşireyi arayıp sordum neden veriliyor çatlatma iğnesi diye. Çatlatma iğnesi olarak düşünmeyin dedi, beta hcg hormunu salınımını artıran bir iğneymiş.
Kişiye göre ilaçlar da farklılık gösteriyor, öyle uygun görülmüştür normaldir. Sizde de adet olacakmış gibi belirtiler var mı? Benim transferden sonra hafif kasık ağrılarım, hassasiyet devam ediyor. Üstüne göğüslerim de çok şişti ve ağrıyorEvet araştırdım öyleymiş ilk önce çok garipsedim ne alaka diye inşallah fayda etmiştir bizlere bana transferden yarım saat sonra iğneyi vurdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?