- Konu Sahibi babyjanuary
-
Mrb aynı gün transfer olmuşuz. Resmen herşey aynı yaşım ileri 5.gün tek emriyo kondu benim de sırt bel ağrım oldu bu gün bişe yokHerkese merhaba,
Benim de ilk denemem 13ünde 5.gün dondurulmuş tek embriyo transfer oldum yaşımdan dolayı.
2 gündür sırt ve bel ağrılarım var ama normal olduğunu söylediler.
Benim de test günüm 25i :)
2 ay rahim dinlendirildi bendeCanım yumurta toplamadan kaç gün sonra transferi yaptılar?
Teşekkür ederim canım.hepimiz için iyi olsun inşallah.bana da 27 si dedi ama 25 inde erken gebelik testi yapayım pozitifse 27 sinde gününde kan vereyim diyorum.hemşire erken yaptırmayın diye ısrarla söyledi çünküDoktor 24’ünde dedi ama rapor almak için 21’inde hastaneye gideceğim belki o günde yaptırırım.Siz ne zaman yaptıracaksınız? Hayırlı olsun bu arada. İyi haberlerle umarım
Benim de ileri yaş 5.gün embriyosu 2 koydurdum benMrb aynı gün transfer olmuşuz. Resmen herşey aynı yaşım ileri 5.gün tek emriyo kondu benim de sırt bel ağrım oldu bu gün bişe yok
Dondurulmuş transfer miydi sizin?Teşekkür ederim canım.hepimiz için iyi olsun inşallah.bana da 27 si dedi ama 25 inde erken gebelik testi yapayım pozitifse 27 sinde gününde kan vereyim diyorum.hemşire erken yaptırmayın diye ısrarla söyledi çünkü
Hayirli olsun canımBenim de ileri yaş 5.gün embriyosu 2 koydurdum ben
EvetDondurulmuş transfer miydi sizin?
Benkizlar bugun transferimin 4. gunu bitiyor. estrofem, progestan kapsul, progestan dex igne kullaniyorum. bunlari kullanip asiri uykulu hisseden var mi?
Canim erken daha 7. Gunu 8. Gunu bi daha denesene insallah cift cizgiler goresinKızlar bugün 3. Gün embriyosu transfer sonrası 5. Günüm. İdrar testi yaptım. Baya net negatif
Saol canım amin hepimizeCanim erken daha 7. Gunu 8. Gunu bi daha denesene insallah cift cizgiler goresin
Bence de çok erken yapmışsınKızlar bugün 3. Gün embriyosu transfer sonrası 5. Günüm. İdrar testi yaptım. Baya net negatif
evet. bakalim yarin ve sonraki gunler her sabah tekrarlicam.Bence de çok erken yapmışsın
Daha erken kuzum biraz bekle hergun seni strese sokabilir etkilenmesin miniginevet. bakalim yarin ve sonraki gunler her sabah tekrarlicam.
Canım daha çok çok erken ama varsa bile çıkmaması çok normalKızlar bugün 3. Gün embriyosu transfer sonrası 5. Günüm. İdrar testi yaptım. Baya net negatif
Sana diyorum da dun bende yaptim :) tabiki negatif evde test olunca aklim hep testte oluyor simdi bitti rahatladim :) bende sali yaparim bidahaSaol canım amin hepimize
2. Cizgi mi silik cikti. Erken gebelik mi yaptiniz. Benim de pts oldu transferim hayirlisi olsun insallah. Olabilir bunyeyle alakalidir ay insallah hamissindir haber ver bizedeMerhaba ben yeni katıldım aranıza Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin kucaklarinizi boş bırakmasın benim transferim pazartesi yapıldı 5.gun embriyosu 2 tane hiç belirtim yok ilaçların bile yan etkisini görmedim adetim 4 gün var galiba tutmadı evde idrarda dün test yaptım iki defa hizli testlerden ikisinde de silik cizgi gördük eşimle prodoctor marka eşim kontrol çizgisi olduğunu söylüyor testi yapmadan önce baktık kontrol çizgisi yoktu ikisinde de bu akşam özele gidip test vereceğim eşimi bekliyorum hiç belirti yaşamadan hamile kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?