bebiş var hayırlı olsun :)Kızlar dün eczaneden test aldım roll marka. Bat yarın. test böyle çıktı. Fakat roll markada yalancı çizgi çıkıyormuş diye duydum. Çok heyecanlandım ne dersiniz soldaki 4dk sağdaki 7dk sonra
Tamam canım durumunu haberdar et bizebakıcam duruma göçre kuzum
Hakkinda hayirlisi olsun canim.Hayirli vakitte guzel.haberlerini aliriz insallahMalesef ben elendim canım şaşırmadım Mayıs'a kaldıık
canım 1 saate çıkıyor özel hastanelerde geneldeKızlar çabuk çıkması için nerede kan verebiliriz özel hastanede falan hemen çıkar mı ki
Tamma kuzum benımTamam canım durumunu haberdar et bize
Anam cok heyecanlıKan verdim burda tıp merkezi var bat 4 gün kaldı öğleden sonra 2-3 gibi çıkar sonuç dediler yazıcam size de
Sağlık kabinlerde de oluyor testKızlar çabuk çıkması için nerede kan verebiliriz özel hastanede falan hemen çıkar mı ki
Benide eklermisinz 20 nisan
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Özel hastanelerde yogunluk durumuna göre bir buçuk iki saat içinde çıkıyorKızlar çabuk çıkması için nerede kan verebiliriz özel hastanede falan hemen çıkar mı ki
İnşallah kuzumAmin canım benim inşallah ya valla bende öyleyim kendim için her dua ettiğimde herkese ediyorum hepimiz hayallerimize kavuşuruz inşallah
Gördüm gördüm hatta testi yaptıktan 15 dk sonraKırmızı görene kadar umut hep var
Cümlemizin inşallah canım benim Allah razı olsunHakkinda hayirlisi olsun canim.Hayirli vakitte guzel.haberlerini aliriz insallah
Özel hastanede 2 saatte çıkıyor canımKızlar çabuk çıkması için nerede kan verebiliriz özel hastanede falan hemen çıkar mı ki
Kız geldi miAhh gülüm malesef ben elendim bu ay mayısa kaldık
Özele para verme acilde 1 saatte çıkıyor. Ben saat 2de acile verdim saate çıktı. Koronadan korkuyorum ayılıp bayılıyorum de acilde vermeye çalış canımKızlar çabuk çıkması için nerede kan verebiliriz özel hastanede falan hemen çıkar mı ki
Benimde kasık ağrım oluyor o yüzden korkuyorumPek yok canim sukur gogus hassasiyeti var bir de beyaz akintim geliyor hep. Kasik agrim oluyor benimm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?