- 8 Kasım 2021
- 964
- 1.714
- 63
- 30
Even canim bende dun korktum siddetli oldu ama gecti hemen normal mis diyorlarBenimde kasık ağrım oluyor o yüzden korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Even canim bende dun korktum siddetli oldu ama gecti hemen normal mis diyorlarBenimde kasık ağrım oluyor o yüzden korkuyorum
Valla yerleşmeden sonra da devam edip bu kadar uzaması normaldir inşallah ara sıra gelip gidiyor sıpa. Gerçi olmadığı zaman da korkuyorum ağrı olunca varlığını hissediyorum en azındanEven canim bende dun korktum siddetli oldu ama gecti hemen normal mis diyorlar
İnşallah en yakın zamanda en hayırlısıyla gelsin bebis ne diyelimAhh gülüm malesef ben elendim bu ay mayısa kaldık
HoşbuldukHoşgeldin canım benim
Çok sevindim kuzummm maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnnnn4 gözle bebiş bekleyen kızlar bende sizlerle aynı yoldan geçtim 9 ay. Herşeyi merak edip araştırmalardan bi hal olurdum. Şimdi hamileyim çok şükür. Elimde ovulasyon testi vardı merak edenler için yaptım evet hamilelerde gerçekten ovulasyon testi yumurtlama gösteriyormuş ikinci çizgi direk kıpkırmızı çıktı. Merak edenlere duyurulur :)
İnşallah canım benim çok sağolİnşallah en yakın zamanda en hayırlısıyla gelsin bebis ne diyelim
Geldi kırmızılarKız geldi mi
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah4 gözle bebiş bekleyen kızlar bende sizlerle aynı yoldan geçtim 9 ay. Herşeyi merak edip araştırmalardan bi hal olurdum. Şimdi hamileyim çok şükür. Elimde ovulasyon testi vardı merak edenler için yaptım evet hamilelerde gerçekten ovulasyon testi yumurtlama gösteriyormuş ikinci çizgi direk kıpkırmızı çıktı. Merak edenlere duyurulur :)
Sağlık olsun bütün umutlar nisana kaldıGeldi kırmızılar
Aminn canım benim Allah razı olsun RABBİM isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat inşallahÇok sevindim kuzummm maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
Aminn canım Allah razı olsun inşallahHayırlı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah
Çıkıyor 2 saatte hastanenin yoğunluğuna bağlı bazıları 1 saatte de belli oluyorKızlar çabuk çıkması için nerede kan verebiliriz özel hastanede falan hemen çıkar mı ki
Hoşgeldin canım benimBenide eklermisinz 20 nisan
O durum kadar kötü birsey yok benim icin bide artık totem yaptım test yapmicam diye tam test yapiyorum adet oluyorum herseyin hayırlısıGördüm gördüm hatta testi yaptıktan 15 dk sonra
Even canim bende dun korktum siddetli oldu ama gecti hemen normal mis diyorlar
Benimde kasık ağrım oluyor o yüzden korkuyorum
Geç döllenme olabilir mi kiKız benı buraya eklediniz mi benı de ekleyin
Kızlar iğneden sonra 15 deyim adet henüz yok dün elimle kaçamak yapıp gittik erken gebleık aldık cıkmadı