Ayyyyy inşallah çift çizgiyi görürsün canımmIlk idrarlaa yapsaydin canim bak ben yarinki ilk idrari bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy inşallah çift çizgiyi görürsün canımmIlk idrarlaa yapsaydin canim bak ben yarinki ilk idrari bekliyorum
Neden bilmiyorum ama sankiii sen hamilesin gibi geliyor bana inşallah öyledir daha önce aynısını dediğim arkadaş gebe şuanBenimde ufak ufak akıntım var bazen beyaz bazen sarı ama sanırım adet olcam bat yarın
Ahh canım arkadaşım Allah razı olsun güzel düşüncelerin için Allah'tan umut kesilmez tabii ama hamile olmasam da adeti bekliyorum kürlere başlamak için her türlüsü kabul edilebilir ama herşeye hazırlıyorum kendimi 1.5 senedir negatifi görmeye alıştımNeden bilmiyorum ama sankiii sen hamilesin gibi geliyor bana inşallah öyledir daha önce aynısını dediğim arkadaş gebe şuan
Kuzum 4 nisanAma ilk idrarla yapsan daha iyi olurdu keşke sabah yapsaydın yine hemen canını sıkma adet günün ne zaman
Ay heyecandan kocam gitti aldı yaIlk idrarlaa yapsaydin canim bak ben yarinki ilk idrari bekliyorum
Pek yok canim sukur gogus hassasiyeti var bir de beyaz akintim geliyor hep. Kasik agrim oluyor benimm yaDurumlar nasıl var mı bulantı falan
Tebrikler bende bu sekilde silik ogrendimmKızlar şimdi tekrar yaptım test bu sefer direk çıktı önceki zor görünüyordu çizgi bata 4 gün var sabah kan testi vericem
Tebrik ederim canım benim sağ sağlim gelişsin inşallahKızlar şimdi tekrar yaptım test bu sefer direk çıktı önceki zor görünüyordu çizgi bata 4 gün var sabah kan testi vericem
Bence bi test yap canımKızçeler benim bat yarın karnım kasıklarım ağrıyor adet olcam gibi ama sabah adet olmazsam test yapayımmı sizce evde kaset test var çıkar mı olsa bile
Hadi teste.. kaset test ile öğrendim ben ilk gebeliğimi bata 2 kala. Çıkar yaniKızçeler benim bat yarın karnım kasıklarım ağrıyor adet olcam gibi ama sabah adet olmazsam test yapayımmı sizce evde kaset test var çıkar mı olsa bile
Ah bu kocalar ben İnternetten getirtiriyorum eşime test alalım desem hemen heyecanlanıyor negatif çıkınca da üzülüyordu o yüzden böyle bir çözüm buldumAy heyecandan kocam gitti aldı ya
Ya kıyamam kız yazık onlar da bizimle stres cekıyolar valllaAh bu kocalar ben İnternetten getirtiriyorum eşime test alalım desem hemen heyecanlanıyor negatif çıkınca da üzülüyordu o yüzden böyle bir çözüm buldum
Çıkmış kuzum hayırlı olsunKızlar şimdi tekrar yaptım test bu sefer direk çıktı önceki zor görünüyordu çizgi bata 4 gün var sabah kan testi vericem
Hoşgeldin canım benimMavigrill Bat 13 Nisan
Bu kadar da yalancı olmaz canim Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar dün eczaneden test aldım roll marka. Bat yarın. test böyle çıktı. Fakat roll markada yalancı çizgi çıkıyormuş diye duydum. Çok heyecanlandım ne dersiniz soldaki 4dk sağdaki 7dk sonra