Aynen öyle valla yaYa kıyamam kız yazık onlar da bizimle stres cekıyolar vallla
Bence de var gibi canım bi kan tahlili vermelisinKızlar dün eczaneden test aldım roll marka. Bat yarın. test böyle çıktı. Fakat roll markada yalancı çizgi çıkıyormuş diye duydum. Çok heyecanlandım ne dersiniz soldaki 4dk sağdaki 7dk sonra
Ayyy ver ver canım var gibi duruyor hadi inşallahKızlar şimdi tekrar yaptım test bu sefer direk çıktı önceki zor görünüyordu çizgi bata 4 gün var sabah kan testi vericem
Gerçekten mi hadi inşallahBu kadar da yalancı olmaz canim Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Malesef kuzum negatif şaşırmadım tabiHadi teste..kaset test ile öğrendim ben ilk gebeliğimi bata 2 kala. Çıkar yani
Hemen kan vermeye git bizide haberdar etGerçekten mi hadi inşallahçok sağolun
Valla kuzum benimde bat bugün bende kaset test yaptım ama yalancı malancı bişey çıkmadı keşke yalandan da olsa çıksaKızlar dün eczaneden test aldım roll marka. Bat yarın. test böyle çıktı. Fakat roll markada yalancı çizgi çıkıyormuş diye duydum. Çok heyecanlandım ne dersiniz soldaki 4dk sağdaki 7dk sonra
Malesef ben elendim canım şaşırmadım Mayıs'a kaldııkBence bi test yap canım
Sağlık olsun canım mayısta da beraber bekleriz bence çünkü 3 yıldır olmamasına o kadar alışığım kiMalesef ben elendim canım şaşırmadım Mayıs'a kaldıık
Amin sağolun İnşallah siz de en kısa zamanda görürsünüzValla kuzum benimde bat bugün bende kaset test yaptım ama yalancı malancı bişey çıkmadı keşke yalandan da olsa çıksa. Ama senin var gibi inşallah hayırlısıyla yarın bi kan testi ver
Ayyy canım benim olur inşallah ben hep dua ediyorum burada çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma.. Rabbim nasip etmeyeceği şeyin duasını da ettirmezmiş belki 1 yıl sonra belki 1 ay sonra hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallahSağlık olsun canım mayısta da beraber bekleriz bence çünkü 3 yıldır olmamasına o kadar alışığım ki
Ayy çok heycanlii hayırlı olsun canımGerçekten mi hadi inşallahçok sağolun
İnşallah canımmAmin sağolun İnşallah siz de en kısa zamanda görürsünüz
Ahh gülüm malesef ben elendim bu ay mayısa kaldıkNeden bilmiyorum ama sankiii sen hamilesin gibi geliyor banainşallah öyledir daha önce aynısını dediğim arkadaş gebe şuan
Kuzum havuç ye 1 2 adet ve çatlamasını da bekleme yumurtlama döneminde çatlamadan hamile kalanlar oluyormuş sen değerlendir zaten sperm 3 gün yaşıyormuş tutar inşallahBugünkü yumurtlama testim çatlamamis daha kasıklarım çok ağrıyornormal mi ya böyle ilk defa oldu inanılmaz bir ağrı var
Eki Görüntüle 3038735
Amin canım benim inşallah ya valla bende öyleyim kendim için her dua ettiğimde herkese ediyorum hepimiz hayallerimize kavuşuruz inşallahAyyy canım benim olur inşallah ben hep dua ediyorum burada çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma.. Rabbim nasip etmeyeceği şeyin duasını da ettirmezmiş belki 1 yıl sonra belki 1 ay sonra hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah
Aynen öyle valla yabence birde ilk idrarla dene sende
bakıcam duruma göçre kuzumAynen öyle valla yabence birde ilk idrarla dene sende
Kırmızı görene kadar umut hep varMalesef kuzum negatif şaşırmadım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?