- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
Ay korkutmayın benı o ne dmeek ya kötü bişi miGeç döllenme olabilir mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay korkutmayın benı o ne dmeek ya kötü bişi miGeç döllenme olabilir mi ki
Yok canım kötü bisey tabii ki değilAy korkutmayın benı o ne dmeek ya kötü bişi mi
Yok canım kötü bisey tabii ki değil
Belki sperm geç dolleniyordur,yani 2-3 gun daha adet olmazsan o zaman çıkar pozitif diye demek istedim
Yok canım kötü bisey tabii ki değil
Belki sperm geç dolleniyordur,yani 2-3 gun daha adet olmazsan o zaman çıkar pozitif diye demek istedim
Ya sana ne dicem :) iğne oldjm neyse ilişkiye girdik felan sonra eşim sehır dışına gitti sonra biz o kadar birbirini ozledkm mi ilk defa ayrı kaldık nu kadar sonda döndüğün de yanı pzartesi idi sanırım yaptık ama yanı nasıl diyim size gülmeyin Çocuk düşünmeden uzun zamandır yanı öyle diyim acaba diyorum OMÜ tuttuYok canım kötü bisey tabii ki değil
İnşallah tutmuştur canımKı
Ya sana ne dicem :) iğne oldjm neyse ilişkiye girdik felan sonra eşim sehır dışına gitti sonra biz o kadar birbirini ozledkm mi ilk defa ayrı kaldık nu kadar sonda döndüğün de yanı pzartesi idi sanırım yaptık ama yanı nasıl diyim size gülmeyin Çocuk düşünmeden uzun zamandır yanı öyle diyim acaba diyorum OMÜ tuttu
Olabilir canım ay iyi düşünelim de adet olmazsin inşallah bebisko çıkar sonucuKı
Ya sana ne dicem :) iğne oldjm neyse ilişkiye girdik felan sonra eşim sehır dışına gitti sonra biz o kadar birbirini ozledkm mi ilk defa ayrı kaldık nu kadar sonda döndüğün de yanı pzartesi idi sanırım yaptık ama yanı nasıl diyim size gülmeyin Çocuk düşünmeden uzun zamandır yanı öyle diyim acaba diyorum OMÜ tuttu
İns kuzum benımOlabilir canım ay iyi düşünelim de adet olmazsin inşallah bebisko çıkar sonucu
Adet oluyorsak bir umut var demektir kuzum bu ay daha sıkı çalışacağım Allah izin verirse sende öyle yappO durum kadar kötü birsey yok benim icin bide artık totem yaptım test yapmicam diye tam test yapiyorum adet oluyorum herseyin hayırlısı
Sana bişey söylimmi bi doktor var youtube da o söylüyor çocuk yapalım diye girmeyin ilişkiye gerçekten isteyerek duygularınızla girin diyor. Çocuk diye kasıyoruz kendimizi belkide oyüzden olmadı bu zamana kadar en azından benimKı
Amh düşüklüğü engel olmaz merak etmeyin. Ben 25 yaşındayım ocak ayında 1.01 çıkmıştı.kızlar ben 21.gün amh baktırdım 0,9 çıktı. yaşım 34. sizce engel mi? doktor değil dedi ama kuşkulanıyorum. progesteron 18., prolaktin 42
Kuzum İnan ki öyleymiş hersey kafa da bitiyormuş eğer bu ay olmaz ise ben akıllandım çocuk niyetiyle yapmıcam sende öyle tap anın tadını çıkart valla bakalım kız belkı de tuttu tövbeSana bişey söylimmi bi doktor var youtube da o söylüyor çocuk yapalım diye girmeyin ilişkiye gerçekten isteyerek duygularınızla girin diyor. Çocuk diye kasıyoruz kendimizi belkide oyüzden olmadı bu zamana kadar en azından benim
Amh engel değil yükseltilir ama prolaktin engel kuzum benimde 55 di neden hamile kalmıyorum diyordum meğerse prolaktin yüksek miş prolaktin süt hormonu yüksek olması demek vucüt kendini hamile sanıyor ve gebeliği engelliyor ama korkulacak bişey değil değerin ilaçla düşüyor benimde düştü 19 akızlar ben 21.gün amh baktırdım 0,9 çıktı. yaşım 34. sizce engel mi? doktor değil dedi ama kuşkulanıyorum. progesteron 18., prolaktin 42
Bende öyleyim valla biliyorum yanlış ama çocuk yapmak için ilişkiye giriyorumSana bişey söylimmi bi doktor var youtube da o söylüyor çocuk yapalım diye girmeyin ilişkiye gerçekten isteyerek duygularınızla girin diyor. Çocuk diye kasıyoruz kendimizi belkide oyüzden olmadı bu zamana kadar en azından benim
Ayyyyyy inşallah tutmuşturr inşallahKuzum İnan ki öyleymiş hersey kafa da bitiyormuş eğer bu ay olmaz ise ben akıllandım çocuk niyetiyle yapmıcam sende öyle tap anın tadını çıkart valla bakalım kız belkı de tuttu tövbe
Aslında gerçekten eşimizi özlememiz gerek ozaman daha duygulu yaşanıyor birşeyler diğer türlü asker gibi ya ne bileyimBende öyleyim valla biliyorum yanlış ama çocuk yapmak için ilişkiye giriyorum
Var ya o zaman derim kızlar aşk çocuğu oldu diye yani bi sehvetle ilişkiye girdim kocamla ay az gülün beAyyyyyy inşallah tutmuşturr inşallah
Valla ben eşimden hiç ayrı kalmıyorum birde aynı yerde çalışıyoruz bi tek gece vadiyasına geçince gece ayrı uyuyoruz o kadarAslında gerçekten eşimizi özlememiz gerek ozaman daha duygulu yaşanıyor birşeyler diğer türlü asker gibi ya ne bileyim
Maşallah maşallah deliiiiiVar ya o zaman derim kızlar aşk çocuğu oldu diye yani bi sehvetle ilişkiye girdim kocamla ay az gülün be
Anaaaaa kız oda kötü haaaa bazen bende bal keçiboynuzu falan yiyorum bişeler olsun diyeValla ben eşimden hiç ayrı kalmıyorum birde aynı yerde çalışıyoruz bi tek gece vadiyasına geçince gece ayrı uyuyoruz o kadar
Çok teşekkür ederimAmh düşüklüğü engel olmaz merak etmeyin. Ben 25 yaşındayım ocak ayında 1.01 çıkmıştı.