Kasık ağrım ve karın ağrım var biraz böyle akıntı da geliyo ama büyük ihtimalle regl olucamBelirti bişey varmı tatlım
Hakkında hayırlısı olsun canımYaptım kuzum şimdi erken gebelik aldık gittik cıkmadı
Aynı belirtiler bendede var benim 2 güne belli olur bi kaç damla gelir 2 güne sökülürKasık ağrım ve karın ağrım var biraz böyle akıntı da geliyo ama büyük ihtimalle regl olucam
Valla öyle olcak gibi yarın gelir bizimkilerAynı belirtiler bendede var benim 2 güne belli olur bi kaç damla gelir 2 güne sökülür
14 u adet olmadım ama anlamadım bişi yaHakkında hayırlısı olsun canım
Aman gelsinlerValla öyle olcak gibi yarın gelir bizimkiler
Şu döneme geçemedim ben daha pek birşey diyemiyorum oyüzden14 u adet olmadım ama anlamadım bişi ya
Keşkem şaşırsalarAman gelsinlerbekliyoruz yolu sasirmazlarsa gelirler
Mucize olur kız adet belirtisi yasiyoken bebek belirtisi olur ne güzel olur beKeşkem şaşırsalar
Ayyy valla ya Allahımmmm düşüncesi bile çok güzel Rabbim tez zamanda bizlere bu mutluluğu yaşatsınMucize olur kız adet belirtisi yasiyoken bebek belirtisi olur ne güzel olur be
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Şu döneme geçemedim ben daha pek birşey diyemiyorum oyüzden
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
İnşallah kuzum benim inşallahins hamıle oluruz hepimiz
Aminnn amin inşallah kızAyyy valla ya Allahımmmm düşüncesi bile çok güzel Rabbim tez zamanda bizlere bu mutluluğu yaşatsın
Durumlar nasıl var mı bulantı falanYarin gorecegiz canim en son pazartesi vermistim 241 de
Ama ilk idrarla yapsan daha iyi olurdu keşke sabah yapsaydın yine hemen canını sıkma adet günün ne zamanYaptım kuzum şimdi erken gebelik aldık gittik cıkmadı
Ilk idrarlaa yapsaydin canim bak ben yarinki ilk idrari bekliyorumYaptım kuzum şimdi erken gebelik aldık gittik cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?