- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 30
Tamam canım teşekkür ederim.Olabılır ua istersen konu da aç bence hormon veriyorlar sonuçta olabılır de doktorunun numarası varsa mesaj da atabılırısn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım teşekkür ederim.Olabılır ua istersen konu da aç bence hormon veriyorlar sonuçta olabılır de doktorunun numarası varsa mesaj da atabılırısn
Canım kaset testler genelde günün geçmeden göstermiyor diye biliyorumKızlar bata 3 gün var ama ben dayanamayıp normal idrar testi vardı 1 tane evde onu yaptım tek çizgi sonuç. İdrarda 3 gün kala çıkar mı bi şey varsa normal idrar testiyle. Erken gebelik testi değildi. Üzüldüm
Kese kaçta görünüyor?Yarin gorecegiz canim en son pazartesi vermistim 241 de
Bilemedim iğne biseyi mi tetikledi acaba aklıma başkada bişey gelmiyor yada anlık yükselmişte olabilirYok yemedim canım rahatım 15 gün önce prolaktin değerim 14 tü. Yüksek olduğu dönemde de olmamıştı
İnşallah gebelik vardır canım yoksa gerçekten normal değil ama korkma hayırlara çıksın inşallahBenimde 51 di canım o zaman bile olmamışken şuan olması bilemedim korksam mi korkmasam mi. Bide 15 gün önce 14 lere düşmüşken bu sürede daha çok artmış olması gerekir ki böyle Bi durum olsun. Diğer bir seçenekte acaba çatlatma iğnesinden dolayı mı
Aynen benimde akıntım var bende Olcam galibaBenimde ufak ufak akıntım var bazen beyaz bazen sarı ama sanırım adet olcam bat yarın
İnşallah canımİnşallah gebelik vardır canım yoksa gerçekten normal değil ama korkma hayırlara çıksın inşallah
Çok umutlanmıştım bu ay bi hüzün çöktü. İnşallah yanlıştır. Bi de adet olcam gibi de hissediyorum kasıklarımda ağrı var bi umut belki dedimCanım kaset testler genelde günün geçmeden göstermiyor diye biliyorum
1000 ve ustu sanirimKese kaçta görünüyor?
Ayyyyy kuzum ben seni tebrik ettim mi etmedim mi bi bilemedim ettiysem tekrar söylimm hayırlı olsun Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmmmBenden kaçmaazz darısı başınıza teşekkür ederim
Olursam da ümidimi kesmicem sende öyle yap üzülme olucak inşallahAynen benimde akıntım var bende Olcam galiba
Canım anlıyorum seni ama hemen üzülme belki test yanlıştır erken gebelik bile yanlıs sonuç veriyor bazen günün geçsin inşallah ozaman yaparsın birdahaÇok umutlanmıştım bu ay bi hüzün çöktü. İnşallah yanlıştır. Bi de adet olcam gibi de hissediyorum kasıklarımda ağrı var bi umut belki dedim
Orası öyle neyse ki cumartesi gününden itibaren geceleri kaynanamgilde kalacağım akşam 5 le 8 arası evde olacağım o biraz engel olurBekleyince de geçmiyor
Bekleyince de geçmiyor
Canım kaset testler adetten önce yanıltabiliyor hiç Sıkma canını bir kaç gün sonra tekrar yapKızlar bata 3 gün var ama ben dayanamayıp normal idrar testi vardı 1 tane evde onu yaptım tek çizgi sonuç. İdrarda 3 gün kala çıkar mı bi şey varsa normal idrar testiyle. Erken gebelik testi değildi. Üzüldüm
Evet vakit geçer en azındanOrası öyle neyse ki cumartesi gününden itibaren geceleri kaynanamgilde kalacağım akşam 5 le 8 arası evde olacağım o biraz engel olur
Aynen öyleEvet vakit geçer en azından
Kozlar ne durumdasınız siz ben 14 gündeyim iğneden sonra adet agrısı geliyo gidiyo bana da akıl verinAynen öyle
Canım benim bı arkadaşım yumurta catlamadan hamile olmuştu yani çatlama olmadığı zamanlar da hamile kalmak mumkunmus ama catladigi zaman ihtimal yuksekmis inşallah olumlu sonuçlar alirsin olumlu düşünelim olumlu olsuniyi akşamlarr kızlarrrr birşey sormak istiyorum yumurtlamadan 5 gün önce degerlendire bildik sadece birgebenimgünlüğü( ebru abla böyle birşeyin olabilecegmi söyledi) ovulasyon kullanıyorum ordan biliyorumda böyle olupda hamile kalan varmı cevrenizde yada duydugumuz