Yumurtam salı günü çatladı dayanabilrsem 11 nisana kadar yapmayı düşünmüyorum ama bakacam artıkBu ay ne zaman başlıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtam salı günü çatladı dayanabilrsem 11 nisana kadar yapmayı düşünmüyorum ama bakacam artıkBu ay ne zaman başlıyosun
Süper 11 nisan güzel o tarihte anca çıkarYumurtam salı günü çatladı dayanabilrsem 11 nisana kadar yapmayı düşünmüyorum ama bakacam artık
Hayırlısı olsun kuzum Rabbim tez vakitte guzel haberler almayı nasip etsin üzülme sakın dediğim gibi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Canım ben elendim adet oldum
Canım istersen kan ver 2 3 gün sonra şimdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba 6 gün var adetime test yaptım bakar mısınız ilk 3 dk ince bir çizgi çıktı
Vücudun toparlaniyordur izin ver kendine biraz yine olurTeşekkür ederim kızlar. İnşallah kürtaj sırasında bi sıkıntı olmamıştır. Normalde ilk denemede hamile kalmıştım çünkü.
Söyle kuzumKiz bişey dicem
Yapın bekliyoruz müjdeli haberleriKızlar yarın test yapacak var mı ?? Ben yapacağım yok mu yandaş
Kız yumurta catladiktan sonra 1 kez ilişki oldu pazar gün hiç şansım yokmuSöyle kuzum
Catlamadan 1 önce olduysa veya catlama günü ya da catlamadan 1 gün sonra olur neden olmasın.. Olası arkadan gelen yumurta varsa diye o kadar çok söyledimKız yumurta catladiktan sonra 1 kez ilişki oldu pazar gün hiç şansım yokmu
Aynen öyle inşallah dayanabilirimSüper 11 nisan güzel o tarihte anca çıkar
Ya ben bugün yaptımda negatif tabiki çok erken daha biliyorum ama benim ovü testlerim biraz koyu çıkıyo bi umut yaptımAyarlarından açması lazım Ne zaman test yapıyoruz
Çatlamadan 1 gün önce oldu bugün sağ kasığım agriyo batiyo umutlaniyorum yine çünkü kasik ağrım olmazdı hiçCatlamadan 1 önce olduysa veya catlama günü ya da catlamadan 1 gün sonra olur neden olmasın.. Olası arkadan gelen yumurta varsa diye o kadar çok söyledim
Herşeye hazırlıyorum kendimiHemen kötü düşünme belki gelmez ya
Bende erken gebelik testi yok ya kaset testler de de gün geçmeden yapınca yanlıs sonuç verebiliyor oyüzden geçmesini beklicemKızlar yarın test yapacak var mı ?? Ben yapacağım yok mu yandaş
Aslında 5inden sonra erken gebelik testi yapabilirsin canımYumurtam salı günü çatladı dayanabilrsem 11 nisana kadar yapmayı düşünmüyorum ama bakacam artık
Olur inşallah canım belki bebek tutunmaya çalışıyordur inşallahÇatlamadan 1 gün önce oldu bugün sağ kasığım agriyo batiyo umutlaniyorum yine çünkü kasik ağrım olmazdı hiç
Belki de olabilirmi ki yaa keşkeOlur inşallah canım belki bebek tutunmaya çalışıyordur inşallah
Dua et canım inşallah olur ama herşeye hazırla kendini bak ben öyle yapıyorumBelki de olabilirmi ki yaa keşke