- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
Öyle yapıyorum yaa hazırım iki haberede. Sende durum neeDua et canım inşallah olur ama herşeye hazırla kendini bak ben öyle yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapıyorum yaa hazırım iki haberede. Sende durum neeDua et canım inşallah olur ama herşeye hazırla kendini bak ben öyle yapıyorum
Valla bende 1 gun kala test yapacağım kafamdaki soru isaretleri fazlalaştıBende erken gebelik testi yok ya kaset testler de de gün geçmeden yapınca yanlıs sonuç verebiliyor oyüzden geçmesini beklicem
Erken olmaz mı ki çıkar mı acabaAslında 5inden sonra erken gebelik testi yapabilirsin canım
Benimde ufak ufak akıntım var bazen beyaz bazen sarı ama sanırım adet olcam bat yarınÖyle yapıyorum yaa hazırım iki haberede. Sende durum nee
Yap yap inşallah pozitif çıkar canımValla bende 1 gun kala test yapacağım kafamdaki soru isaretleri fazlalaştı
Çıkar benceErken olmaz mı ki çıkar mı acaba
Neyse ben bekleyebildiğim kadar beklemeye çalışayım bir an önce geçsin günlerÇıkar bence
Canım keseyi görmeye gittin mi naptın. Bir daha kan verdin miFolik asit al canim doktor bana ic kesinljkle dedi. Iyiyim sadece kasik agrilarin oluyor birde sis hissediylrum kendimi ve midem kaziniyor
Yarin gorecegiz canim en son pazartesi vermistim 241 deCanım keseyi görmeye gittin mi naptın. Bir daha kan verdin mi
Bekleyince de geçmiyorNeyse ben bekleyebildiğim kadar beklemeye çalışayım bir an önce geçsin günler
Ayyy hiç bilmiyorum canım inşallah bilen çıkar benimde yüksekti hatta 55 di ama benimde süt gelmiyordu inşallah hayırlara işarettirMerhaba kızlar Bi sorum olacaktı benim çatlatma iğnesinde bugün 7. günüm şubat ayında prolaktin değerim yüksekti bu sebepten ilaç kullandım bu ay 14 lere düştü 15 gün önce baktırdığımda. Çatlatma iğnesinden dolayı ara ara ağrım oluyordu falan oluyordu ama yaklaşık bir saat önce Bi ıslaklığı hissettim göğsümde baktım ve atletimde minik bir damla vardı. Prolaktin değerim yüksek olduğunda bile doktor sormuştu göğsünden süt geliyor mu diye ama o zaman bile böyle bisey olmamıştı. Acaba benim prolaktin değerim yükseldi mi bu süre içinde. Ya da bu da mı çatlatma iğnesinin etkisi. Bu durumu yaşayan var mı
Prolaktin yükseldiğinde oluyor canım bu ay kafana taktiğin ya da çok fazla stres yaptığın bı durum mu oldu ya da incir tarzı bişey yedin miMerhaba kızlar Bi sorum olacaktı benim çatlatma iğnesinde bugün 7. günüm şubat ayında prolaktin değerim yüksekti bu sebepten ilaç kullandım bu ay 14 lere düştü 15 gün önce baktırdığımda. Çatlatma iğnesinden dolayı ara ara ağrım oluyordu falan oluyordu ama yaklaşık bir saat önce Bi ıslaklığı hissettim göğsümde baktım ve atletimde minik bir damla vardı. Prolaktin değerim yüksek olduğunda bile doktor sormuştu göğsünden süt geliyor mu diye ama o zaman bile böyle bisey olmamıştı. Acaba benim prolaktin değerim yükseldi mi bu süre içinde. Ya da bu da mı çatlatma iğnesinin etkisi. Bu durumu yaşayan var mı
Benimde 51 di canım o zaman bile olmamışken şuan olması bilemedim korksam mi korkmasam mi. Bide 15 gün önce 14 lere düşmüşken bu sürede daha çok artmış olması gerekir ki böyle Bi durum olsun. Diğer bir seçenekte acaba çatlatma iğnesinden dolayı mıAyyy hiç bilmiyorum canım inşallah bilen çıkar benimde yüksekti hatta 55 di ama benimde süt gelmiyordu inşallah hayırlara işarettir
Yok yemedim canım rahatım 15 gün önce prolaktin değerim 14 tü. Yüksek olduğu dönemde de olmamıştıProlaktin yükseldiğinde oluyor canım bu ay kafana taktiğin ya da çok fazla stres yaptığın bı durum mu oldu ya da incir tarzı bişey yedin mi
Benım de yüksek çıktı 34 du doktor ilaç verdi ama ilkndefa duydum kuzum ya böyleBenimde 51 di canım o zaman bile olmamışken şuan olması bilemedim korksam mi korkmasam mi. Bide 15 gün önce 14 lere düşmüşken bu sürede daha çok artmış olması gerekir ki böyle Bi durum olsun. Diğer bir seçenekte acaba çatlatma iğnesinden dolayı mı
Evet çok çok yüksek olduğu durumlarda olabiliyormuş hatta o durumlarda emar falan da isteniyormuş. Değerim 51 çıktığında da doktor sormuştu hatta göğsünden süt geliyor mu diye. Peki çatlatma iğesinin böyle bir yan etkisi olabilir mi acaba canım hiç duymadım ben amaBenım de yüksek çıktı 34 du doktor ilaç verdi ama ilkndefa duydum kuzum ya böyle
Olabılır ua istersen konu da aç bence hormon veriyorlar sonuçta olabılır de doktorunun numarası varsa mesaj da atabılırısnEvet çok çok yüksek olduğu durumlarda olabiliyormuş hatta o durumlarda emar falan da isteniyormuş. Değerim 51 çıktığında da doktor sormuştu hatta göğsünden süt geliyor mu diye. Peki çatlatma iğesinin böyle bir yan etkisi olabilir mi acaba canım hiç duymadım ben ama